Luotettava välittäjä hakusessa USA:sta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja BigOJS, 18.10.2009.

  1. viridia

    viridia Gearhead

    Millä maksutavalla saat noin hyvällä kurssilla tehtyä ostoksia, että 1023usd = 850€? Ei ainakaan Paypalilla tai suoraan luottokortilla, eilen tuli just Visa lasku missä kurssi oli jotain 1,15 luokkaa.. Tarkistin yhden finn-us laskun maaliskuulta 2016, siinä oli rahtia ohjaussimpukalle 20€+käsittelykulut 20€=40€. Nytkin tulossa kokonainen perä + jarrukamaa finn-us kyydillä ainakin aiemmin on hyvin toiminut.
     
  2. north

    north Gearhead

    Aivan ja mulalahan tos oli vielä sillain et mun oli haettava tavarat 1.2.2018 tai 3 pakettia*2.48 €
    On 7.40 ja ilmeisesti alvi päälle.
    Onneks oli Nordean tili niin näky heti tiistaina.
    Kyllähän ne olis tullu vastaan tos säilytyksessä kun kyselin et on vähän kohtuutonta.
    Mut oli ihan hyvää palvelua,et kiitos vaan!

    Tommonen tulis-postiin.

    Nouto-osoite: Länsiportintie 11, Kaukokiito Hämeenlinna
    Asiaton oleskelu terminaalialueella kielletty.
    Luovutus, kun maksu näkyy tilillämme.
    MAKSAESSA EHDOTTOMASTI KÄYTETTÄVÄ LASKUSSA OLEVAA PANKKIVIITETTÄHUOM! EMME VASTAANOTA KÄTEIS- TAI KORTTIMAKSUJA.
    Terminaali avoinna ma-pe 8:00 - 17:30HUOM! Suljettu 1.1.2018
    Maksuton varastointi 5 päivää laskun päiväyksestä.
    Varastointi ylimenevältä ajalta:
    Auto 6,20 / vuorokausi
    Moottoripyörä 12,40 / vuorokausi
    Paketit 2,48 /vuorokausi
     
  3. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Tarkotus nyt oli heittää ne numerot tuosta ylös.. Kattosin vaan kurssin Suomen Pankin sivuilta.

    Eipä ole tiedossa senkään päivän kurssia kun tuo esimerkkinä käytetty lasku on maksettu. Arvasin että tästä joku ottaa samantien nokkiinsa, vaikkei tarkoitus ollu mitenkään tavarantuojia mollata. Kyllä itekkin jos ois jotain isompaa, esim auto tuotavana, käyttäsin sellasta enempiä miettimättä, mut kaiken moottoria pienemmän saa melko edullisesti ihan normi rahtipalveluitten kautta, ja ennenkaikkea nopeasti, viikossa-kahessa kama on jo käsissä kotiovella. Kahtotaanpa nyt sitten ihan virallinen tieto.

    Mulla 1023,89$ Mastercardilla + bank fee näyttää loppulaskuks 861.52€- eli olit oikeessa. Ei silti taida kymmenellä eurolla liikahtaa paketti pitkälle, eikä sillä rahalla pitkältä haetakkaan.

    Onks nyt parempi?
     
    Muokattu: 3.1.2018
  4. viridia

    viridia Gearhead

    En minä sillä, että ketään mollannut olisit..Ihmettelin vaan tuota $ - € muunnosta. Minulla OP Visalla tulis tuo 1023$ euroissa n. 888€ eli useamman tonnin ostoksissa mulla tulee helposti reilusti yli 100€ maksettua "turhaa". Eli kannattaa näköjään tutkia mitä kautta luottokorttinsa hommaa..Eipä tosin kansipari Suomessa tuolla 40 eurollakaan välttämättä kotiovelle kulje.
     
    Inlinee tykkää tästä.
  5. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Ookkei, sori ymmärsin väärin :)
     
    viridia tykkää tästä.
  6. PerttiP

    PerttiP 1st gear

    Kaveri haki jotain kamaa tällä viikolla Hämeenlinnasta Taipaleen terminaalista, missä puretaan niitä Amerikan kontteja. Työntekijät oli sanoneet että 22 tai 23kpl pihalla seisovista autoista on jonkin välittäjän tuomia, mutta ei saa niitä ulos ennen kuin maksaa jenkkeihin rahtilaskuja.
    Saman välittäjän autoja oli kesällä15kpl "kanissa", kun itse kävin ko. paikassa

    Hyvä kun välittäjät ottaa etukäteen rahat ja sitten autot ja tavarat kanissa. Voi joku käydä kuumanakin.....
     
    sbc350, pantera ja rane58 tykkäävät tästä.
  7. Fc

    Fc 3rd gear

    Autoja on tulossa tällä hetkellä 35-40 kpl joten ruuhkaa on, joulun molemmin puolin tuli liki kymmenkunta autoa mutta ei ne missään kanissa sentään ole. Niitä saa ripotellen hakea sieltä kun Amerikan päästä tulee vapautukset ja autot on tullattu. Ihan normikäytäntö ollut aina. Meidän kautta niitä autoja vaan on mennyt hyvin kaupaksi, on myös tuojia jotka kyselee meiltä konttirahteja heidän myymille autoilleen..

    Jani Falcont 050-5239955
     
  8. Strawberry

    Strawberry 1st gear

    Mitkä ihmeen amerikan vapautukset? :rotfl: Eikös suomen tulli /huolitsija tavaran vapauta vapaaseen liikkeeseen kun vaaditut maksut on maksettu???
     
    pantera tykkää tästä.
  9. Fc

    Fc 3rd gear

    Tullin puolesta vapautuu kun tullauskulut on maksettu mutta pitää vielä vapautus saada Amerikan päästä että kaikki tuontiin liittyvät kulut on maksettu. Ei mekään vapauteta omien tavarakonttien tavaroita/autoja/pyöriä asiakkaille ennen kuin kaikki kulut on maksettu.

    Jani Falcont 050-5239955
     
  10. Strawberry

    Strawberry 1st gear

    Eli etelä-suomen sijoitus ei vapauta/tullaa nyt jonkun tuottamia autoja siksi että jollakin on ameriikanpäähän rahtimaksuja maksamatta? Niinkuin tuossa aikaisemmin oli joku maininnut? n. 20 auton (maksamattomat?) rahdit on tietysti aika paljon rahaa.
    Katsoinpa tuossa juuri uusimman ostokseni tullilaskusta että alle viikossa paatin saapumisesta oli auto minulla, eli asiakkaalla. Sen roudasi silloin Hal-mari tjsp.
    Kauankohan siellä nyt autot on kaukokiidolla räntäsateessa seissyt ? Päiviä?, viikkoja? yli kuukauden? Kuukausia? Sisustat varmasti hyvässä homeessa? moottoreista lohkot halki? moottoripyörät taitaa olla sisätiloissa (onko niitäkin jumissa?) Huh, Huh.

    -Eki-
     
    rane58 tykkää tästä.
  11. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Meidän auto seisoo ainakin siellä,. Falcontilta ei ole kerrottu milloin sen sieltä saa. Ainakin yli kuukauden jo ollut. Vituttaa niin ettei veri kierrä. Ostettiin kumminkin jo heinäkuussa.
     
    rane58 tykkää tästä.
  12. Fc

    Fc 3rd gear

    Soitatko niin tiedetään mistä puhutaan. Jani 0505239955
     
  13. Morbidelli

    Morbidelli 3rd gear

    Mikäs toi "Amerikan vapautus" on?? Ymmärtääkseni auto, rahdit, yms. tulee olla maksettu ennen kun matka koto Suomeen alkaa. Suomessa sit maksellaan täällä säädetyt maksut. Sen jälkeen auton voi noutaa kotio.
     
    rane58 tykkää tästä.
  14. pantera

    pantera Double Gearhead

    Rahdin voi maksaa saapuessakin, kyl se kontti lähtee siinä paatissa mihin sille on buukkaus tehty, oli rahti maksettu tai ei.
    Vapautusta ei varustamo anna ennen kuin maksut on maksettu.
    Taas on yks romu hännisellä, purettu perjantaina, tiistaina haku.
     
  15. buicksuper

    buicksuper Gearhead

    Oisko välittäjältä loppunut pesetat? miten sitten kun välittäjä menee konkurssiin tai selvitystilaan? autot siirtyy konkurssipesälle ja ne saa ulos kun maksaa uudestaan.. ja taittaa olla että ne autot on niin kauan siellä terminaalissa kunnes kaikki on sinne maksettu ja samalla päivävuokra juoksee ja senkin taittaa joutua auton tilaaja maksaan.

    Voihan se välittäjä myydä lisää autoja ja maksaa niillä rahoilla näitä vanhoja pois, mutta eikös se ole joku pyramiidihuijaus vai mikä se oli, vastaaviahan on ne sijoittajat jotka maksaa muka hyviä tuottoja uusien asiakkaiden sijoituksilla ja kun omasta kylästä loppuu maksajat pitää laajentaa seuraavaan kylään.

    Olihan täällä juttua jokunen vuosi sitten kaverista joka ei saanut maksettuja kontteja ulos Helsingin satamasta ja ne kasvoi sillä joka päivä sakkomaksuja ja joutuiko ne autojen ostajat sitten maksamaan ne kulut? en muista en seurannut sitä miten siinä kävi.

    onko kellään kuvia mitä autoja siellä makaa niin ostajatkin näkevät missä se auto on.
     
    rane58 ja fish tykkäävät tästä.
  16. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Joo erikoista. Näähän on mun käsittääkseni lähes kaikki sellaisia autoja josta ostaja on jo kaupanteon hetkellä maksanut kaikki maksut, auton oston, Amerikan pään kulut,rahdin ja huolinnan tullauksineen Suomessa sekä tietenkin myyjän katteen. Eli myyjällä pitäisi olla kaiken järjen mukaan koko ajan rahaa käytettävissä ko auton tuleviin maksuihin jolloin tavara liikuisi nopeasti. Näin siis ainakin teoriassa.
     
    joojoo, rane58, pataatti ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  17. Morbidelli

    Morbidelli 3rd gear

    Itte olen maksanut merirahdin etukäteen, mikä tuntuisi loogiselta. Samalla voi lisäillä vakuutusta yms. Ymmärtääkseni jälkikäteen maksu ei ollut mahdollista. Siinä on varmaan vielä joku minulle tuntematon juttu. Tietysti jos ei makseta merirahtia yms kuluja Jenkkilässä ajallaan, niin sitten se kyllä pitkittää omistajalle luovutusta.

    Se on OK jos myyjältä autoa ostaessa tulee selväksi, että pahimillaan saa odotella puolikin vuotta:( ennen kun auto on noudettavissa.

    Se ei ole OK jos on annettu ymmärtää, että auto saapuu tiettyyn päivämäärään. Tuona päivämääränä ei autosta kuulu mitään ja myyjä ei vastaa viesteihin eikä puhelimeen. :mad: Voi olla isoistakin rahoista kyse. Sivusta oon seuraillu kuinka tilanne etenee...
     
    Muokattu: 7.1.2018
    rane58 tykkää tästä.
  18. MIAMIDRAGRACING

    MIAMIDRAGRACING 2nd gear

    Käyttäkää kunnon välittäjää. Taas tuli pari autoa, Jusu hoiti tullaukset. Auto tiistaina kotkassa , kontin purku, tullaus ja perjantaina haettiin. Rahti maksettu Jenkkilään ja kontin purku/ tullaus US Tradingille. Cambria Panu Virtanen.
    Ihan Spedeilyä toi vermeitten seisottaminen.
     
    impala69-70, rane58 ja BHBS tykkäävät tästä.
  19. vpoint

    vpoint Gearhead

    Sama on täällä. Auto seisoo Hämeenlinnassa. Kaikki on maksettu, mitä piti. Kuljetus pohjoiseen luvattiin ja siksi on oltu kärsivällisiä. Pojan eka auto. Löi siihen melkeen kaikki kesätyörahansa. En ole vielä sekaantunut asiaan ja toivottavasti ei tarvi sekaantuakaan!
     
    rane58 tykkää tästä.
  20. rodhot

    rodhot Gearhead

    Olis muidenkin välittäjien etu ,ettei autot seisois Hämeenlinnassa. Haittaa varmasti myös muiden kaupantekoa.
     
    rane58 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!