Kokemuksia Chrysler 300C

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja mikkoP, 9.6.2012.

  1. softail

    softail Gearhead

    Niin ja hopea farkku. Sedania hain mutta pari meni ohi niin nostin pudjettia ja otin farkun. Nyt kun tutustunu vehkeeseen niin sehän piti ollakin farkku:lol:
     
  2. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    300C on kyllä 22" yhtä hyvä ajella ku monet muut 18" vanteilla, ne pyöräkotelot kun on niin isot niin niille 22 tuumasille menee kumia kuitenkin melko paksusti.
     
  3. Soikhei

    Soikhei 3rd gear

    Kertokaas miten paljon säästää jos tilaan jakohihnan vaihtosarjan suoraan rockautosta eli vesipumppu, kiristin jne. Näyttäisi olevan siellä keskimäärin noin 150dollaria koko setti. Onko joku tilannut ja miten tarkkaa on minkä merkkisen sarjan tilaa? Mitähän maksaa osat esim. U.S Parts yhteensä? Autolla 3.5 ajettu 161tkm, mut edellisestä vaihdosta se 5vuotta, mut vain noin 4otkm ajettu sen jälkeen. Onko turhan aikaista vaihtaa? Kuinka paljon tuohon vaihtotyöhön saa kulumaan nirmiasentaja?
     
  4. jus57

    jus57 Gearhead

    Kävin viimekesänä tiedustelemassa paikallisesta mopar huollosta 2.7.kaan ketjun ja vesipumpun vaihtoa.löysivät etsinnän jälkeen pelkkien osien hinnaksi 1200€.Toimitus olisi kestänyt 4vk.
    Kiitin kauniisti ja tilasin rock autosta vahvistetun vesipumpun,ketjun kiristimineen ja tiiviste sarjan.imusarjan tiivisteitä en ottanut koska ne olin juuri vaihtanut.hinta n.450€ kotiin toimitettuna ja verot maksettuina.
    Us partsilta ei kaikkia osia silloin löytynyt.
    Noin 6h varasivat aikaa vaihtoon mutta en tiedä onnistuiko tuohon arvioon kun soittelivat lisä aikaa....
    Mulla oli ajettu 170tkm ja epäilen vahvasti että sitä ei ollut aikasemmin vaihdettu.
     
  5. matti163

    matti163 Gearhead

    Tuosta voi laskea säästön rockauto
    vs. Marmoritiski. Muualta suomesta en kysyny hintoja
     
  6. spede

    spede Gearhead

  7. softail

    softail Gearhead

    Vieläköhän ne tekee noita airbägien vaihtoja ja miten se toimii niinkuin asiakkaan puolelta. Eli otanko yhteyttä huoltoon ja sitä rataa ja kuka näitä hoitaa Tampereella...
     
  8. spede

    spede Gearhead

    Käytinköhän tuossa lokakuun aikana omani bägien vaihdossa, osia piti odotella muutama viikko ajan varauksesta. Paikallisessa merkkihuollossa tekivät työn.
     
  9. softail

    softail Gearhead

    Ookke eli täytyypä selvitellä huollosta koska ainakaan huoltokirjasta ei merkintää löydy vaihdosta.
     
  10. mcmies

    mcmies Gearhead

    Se on recall, joten kyllä marmoritiskin on se pakko hoitaa. Itse hoidatin asian viime kesänä, meni mutkattomasti marmoritiskillä.
     
  11. jorkat

    jorkat Gearhead

    korjaamonkin puolella niitä panoksia on vaihdeltu
     
    jariha tykkää tästä.
  12. jariha

    jariha Double Gearhead

    miehekkäät kilsat mutta turha sitä huollonlempparia on kehua sen enempää? ei siitä käyttövehkeeksi etes oo? ei verrattavissa mutta just meni 2,7bensasta jakopää ja koko motti(270tkm)o_O
     
  13. Bukero

    Bukero Gearhead

    niinpä, tuo 2,7motti taitaa sietää heikoiten kilsoja näistä 300c koneista. onhan se aika rasituksella näin painavassa möhkössä.
    mersun nokipata on ainakin teknisesti ihan hieno laitos mutta niin vaan on niissäkin suuria yksilöllisiä eroja remontin suhteen. ja pirun kallista jos joutuu korjaamolla teettämään.
    katsastustilastojen valossahan 300c on aivan paska laitos sille joka niiden perusteella autoa valitsee.
    mutta jostain syystä kaikki ei vaan halua istua huolettomasti toyotassa.
     
    jariha tykkää tästä.
  14. Bukero

    Bukero Gearhead

    ja kolaroimaton.
    todennäköisesti tälläkin joku voi ajaa vielä pitkätpätkät vaikka yleisesti ajatellen on purkukamaa. tosin noilla kilsoilla luulis että "kaikki" on jo ainakin kerran vaihdettu... kuskin jakkara ainakin useammin.
    mielenkiintoista olis tietää onko kone alkuperäinen ja monesko laatikko on menossa.
    luulenpa että koneen yläkertaa on aika monta kertaa putsattu ja hoonattu, näistä nykydiiseleistä kun tahtoo kaikki röörit olla nokiöljyjankkia täynnä 200tkm jälkeen.
     
    jariha tykkää tästä.
  15. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Jos EGR disabloitu niin voi olla että vähä siistimmässä kunnossa kone pysyny. Soittamalla tuolle myyjälle varmaan selviäisi mitä kaikkea tehty.

    Jos tuohon mesen NAG1 lootaan vaan vaihettu öljyt ja suodatin säännöllisesti niin en pitäs ihmeenä jos on mennyt lähes ilman remontteja koko pätkän. Pitäs olla luja loota.

    Niin kauan ku nuo taksifirmat päättää että autolla jatketaan ajamista niin nehän kyllä huoltaa ne hyvin, tuossa hommassa se luotettavuus on tärkeää. Se noissa taas on harmi että kun päätetään että nyt on katiskalla viimeset 2 vuotta edessä niin sitten ei enää panosteta huoltamiseen kuin ihan pakollisimmat, eli minimoidaan kulut ja maksimoidaan voitot viimesiltä metreiltä.
     
    Bukero tykkää tästä.
  16. päivystäjä

    päivystäjä 3rd gear

    Nyt on hemistä kauppakirjat kirjoitettu ja jeep srt8 seulonta alkaa ulkomaan tarjonnasta ihan tosissaan.
    Mulla jäi awd alkuperäiset kesävanteet renkaissa oisko 7mm pintaa ja farkun peräkontista se lisäkorokelattialokerikkosydeemihässäkkä jos jotain kiinnostaa. Ja chrysler heijastinliivi. Alkuperäinen ilmanputsarikotelokin on jos joku sellaista tarvitsee.
    Nyt kun keksisi jeepistä laittaisiko vanhempaa vai uudempaa korimallia. hintahaitari -06-10 vuosimallin jeeppeissä on suuri samoilla kilometreillä ja 2011 muuttuu koppa ja halvimmat on samaa hintaluokkaa? ja 6.4litran hemi tietenkin kiinnostaisi eikä olisi niin laatikkomainen. Hmm
     
    isalmela ja Charger´69 tykkäävät tästä.
  17. Jza

    Jza Double Gearhead

    Juu, ja kun kyse on turvavarusteesta, niin tekevät sen käsittääkseni vaikka sadan vuoden päästä.
     
  18. Bukero

    Bukero Gearhead

  19. päivystäjä

    päivystäjä 3rd gear

    Jäi siitä vielä suksitelineetkin moparin omat.
    Mutta onko tämä jeepin carbon edition 99 tehtyä (Numerokyltti näkyy viimeisissä kuvissa)jonkun tarrapajan tekele vai ihan jeepin hyväksymä? Kun google ei oikein auttanut.

    https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/...geNumber=1&scopeId=C&action=topOfPage&top=2:3
     
  20. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    päivystäjä tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!