Halkeama lohkossa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja moor, 7.1.2018.

  1. moor

    moor 1st gear

    Purin LS trukkimoottoria ja tällainen löytyi, halkeama sylinterin ympärillä vesikanavan aukosta aukkoon. Tuo näyttäisi olevan ohut kannas ja vesitilaa takana. Kannentiivisteessä ei näy että olisi vuotanut ulos tai sisään. Mitähän tuolle kannattaisi tehdä vai kannattaako tehdä mitään?



    [​IMG][​IMG][/url][/IMG] [​IMG] [​IMG] http://aijaa.com/hkA72G
     
    Muokattu: 8.1.2018
  2. VooDoo

    VooDoo Gearhead

    Mitä ko lohkosta tarkotus tehä? Mitään hi-pervormanssia en kyl alkais moisesta tekeen. Tuon kun hitsaa, tai juottaa niin pytty vetää tod näk soikeaksi.

    Tiiä sit toimisko se locknstitsi tyylinen korjaus tuossa
    http://www.locknstitch.com/index.html
     
  3. josu

    josu Gearhead

    Tuon korjaaminen on on luojannlykky. Hitsaamalla halkeaman korjaus onnistuu.pytty menee soikeex.joutuu putkittamaan hitsauksen jälkeen..muuta vaihto ehtoa en lähtis edes koittamaan
     
  4. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Hitsaus viel sillee vähän V-mäinen et tuppaa karkasemaan jotain jostain kohtaa, ja sen koneistaminen on sit taas oma shownsa.
     
  5. minorv8

    minorv8 Gearhead

    Kuvaa ei mulla näy mutta jos se menee aukosta aukkoon niin hyvällä tuurilla se ei sitten etene sen pidemmälle. Isompi vaiva ja riski on yrittää sitä korjata .
     
    Mikkis tykkää tästä.
  6. moor

    moor 1st gear

    Kiitos kommenteista, vaihdoin tuon kuvalinkin toivottavasti näkyy. Lohko on moniongelmainen. Vettä päässyt sylintereihin joten poraukseen menee joka tapauksessa. Samaten tuon halkeaman kohdalla on pykälää eli myös dekkitaso pitänee suoristaa. Kone on vähän niinko ylimääräinen joten suunnitelmat hieman auki. Korkeintaan leppoisa kruisailukone. Taidan antaa olla tuollaisena, en hitsaile.
     
  7. peltsi

    peltsi Gearhead

    Onko tuossa kohdassa haittaa vaikka on poreella? Ei pitäis vuotaa mihinkään.... jollei sit oo murtunu jäätymisen takia jolloin lohkossa voi olla muitaki vaurioita. Mistä se vesi oli pyttyyn päässy?
     
  8. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Paljonko maksaisi käytetty ehjä lohko, jota ei tarvitsisi alkaa poraamaan ja oikomaan?

    Ette vaan tulisi edullisemmaksi jopa?
     
    Mikkis tykkää tästä.
  9. Roc

    Roc Gearhead

    Onko 5.3 litranen?

    Summit myi jossain kohtaa 5.3 lohkoa todella edullisesti, tyyliin $399.
     
  10. moor

    moor 1st gear

    Tämä on 6.0L, LQ9. Kone makoillut jossain taivasalla ilman tulppia, siitä vettä sisään. Pikaisella vilkaisulla Gen IV lohkoa tarjolla, reilu 1100$, oisko 1500€ kun pihassa. Jostain jäänyt käsitys että Gen III 6.0 rautalohkoa ei ole enää saatavilla.

    Itse kanssa meinasin että ei vuoda mihinkään. Kannentiiviste oli ihan tiiviin näköinen ja tuo halkeama on sen oloinen että on ollut jo pitkään.
     
  11. sbm396

    sbm396 Gearhead

    Mä en välittäis tuollasesta halkeamasta mitään. Alumiinisylintereihinkin on laitettu märkä valurauta putkia ja ne putket tehdään yläpäästä tarkotuksella väljäksi eli irti seinämista
     
    xarper ja Jussi289 tykkäävät tästä.
  12. -Tomppa-

    -Tomppa- 1st gear

    Jujulla railo kunnolla auki ja belzona 1111 täyttö?
     
  13. Toope

    Toope 2nd gear

    Tuskimpa paranee oikein millään metodilla korjaten,ittellä jos olis vastaava tapaus,empä just yöuniani pilais moisen takia. Nippuun vaan,jos kerta lepposa kruisinki kone.
     

Kerro tästä muillekin!