Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. tapsah

    tapsah 2nd gear

    Pakko taas pätee mutta täsä männä vuosina kaupiteltiin juurikin MR -64 galaxiee 390 tri-power + 4 nopeutta konsolissa puheilla että on C-koodi joka meinaa competetion; ääri harvinaisena erikois spesiaali extra tehtaan erikoisherkku malli alkuperäisenä super harvinaisuutena, no jokainen joka tsättää tietää mitä c-koodi -64 galaxiessa meinaa.
     
  2. tsipi

    tsipi Gearhead

    Pitää muistaa, että moni museotarkastaja ei ole jokaisen automerkin ja vuosiluvun tietäjä. Omassa museo buickissakin muistaakseni ainoat moottorin numerot on dekkipinnassa ja näkyy ainoastaan jos ottaa kannen auki. (Voi olla, että muistan väärin) tuon 430 ja 455 buickin moottorien erot jos museotarkastaja näkee silmällä, ni vois laittaa ihan papukaija merkin tarkastajalle. Ei mitenkään tavatonta ole, että nuo 430 vaihtuu 455 moottoreihin noissa.

    Noh. Toiset tarkastajat vaatii, että jokainen konehuoneen tarrakin on priimakunnossa paikoillaan, ja toisella saa olla jopa ryppy kattoverhoilussa. Museoleiman pisteytyshän on varmastikin juuri sitä varten, koska kaikki autot ei kuitenkaan näytä kuin juuri linjalta tulleilta. Ja hyvä niin... Omassa esim maalipinnan osilta huonoimmat mahdolliset pisteet ja ei varmasti kelpaa kaikkien silmään "museoautoksi"
     
    rane58 ja palontie tykkäävät tästä.
  3. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Maalipintahan saa olla vaikka kokonaan haalistunut/palanut kunhan on "ehjä" eikä ole ruostevaurioita.
     
  4. Windsor

    Windsor Gearhead

    passerby ja Peeaa tykkäävät tästä.
  5. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Siinäkin on viritetty jotain kamalaa etumatkystajien väliin. Onks tää nyt joku juttu? MR = mauton radioasennus?
     
    isalmela tykkää tästä.
  6. isoatlas

    isoatlas Gearhead

    Joo, ei mustia kilpiä jos ei ole sen ikäinen auto että ne on siinä voineet olla uutenakin ja niitä 6-merkkisiä mustia ei missään nimessä mihinkään vehkeeseen.
     
    lpr, isalmela ja Pande_K tykkäävät tästä.
  7. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    Mustien kilpien lisäksi tuossa silmään sattui yksi pikku juttu joka kumminkin olisi helposti korjattavissa: maskia on ilmeisesti pätkitty jostain syystä. Tuosta puuttuu umpioiden alle tuleva osuus maskista, se peittää kulmikkailla umpioilla olevassa nuo pyöreän umpion kolot jotka tuossa ovat näkösällä. Kyllä tuohon ehjänkin maskin helposti löytäisi.
     
  8. Bukero

    Bukero Gearhead

    just.joo. suomistoliitto on väärällään turhia lakeja ja määräyksiä, mutta tuskin saavat aikaiseksi pykälää jolla sallittaisiin vain oman aikakautensa kilpityyppi ajoneuvoon ja varsinkin museosellaiseen.:odrealmad:
     
  9. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

  10. Z(etor)71

    Z(etor)71 3rd gear

    Eikö sulla Pande ollut ensimmäisenä autona tuollainen... saman värinenkin?:)
     
  11. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    Ei se ihan eka ollut ja väri oli valkoinen. Mutta muuten kyllä vastaava.
     
  12. Turnn

    Turnn Gearhead

    Mullakin museo Buicki ja hyväksymisen "ehtona?" oli että etsin ja kuvaan moottorin numeron ja lähetän s-postilla kuvan . 350:ssä se oli lohkossa vas.edessä.
     
  13. palontie

    palontie Double Gearhead

    Todella harvinainen,en ees muista milloin on nettiautossa ollut 8tekniikalla myynnissä.-80 puolessavälissä oli Tikkurilassa yksi myynnissä ja ois silloin saanut pilkkahinnalla,harmikseni jonkun muun kikottimen silloin ostin.

    https://www.nettiauto.com/opel/kapitan/9339910
     
    passerby ja mikkis83 tykkäävät tästä.
  14. jariha

    jariha Double Gearhead

    ^luulis osaavan kirjottaa autonsa nimen oikein kun kerran on 22v sen omistanu? tosin tolla hinnalla ooppeli pysynee seuraavat 22vuottakin omistuksessa:)
     
  15. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Onko kukaan muu pannu merkille että likimain jokatoinen Cheevrolettia sisältävä auto omistaa joko Corveten vaihelaatikon tai Corveten koneen :D On se kova peli :D
     
    north ja palontie tykkäävät tästä.
  16. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    ...ja 70% kaikista ikinä tehdyistä corveteista on kuulemma vielä maantiellä. Mistä näitä koneita oikein tulee?
     
  17. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Samasta paikasta ku R/T Chargereita
     
    rane58 ja palontie tykkäävät tästä.
  18. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Lienee tuo väärin kirjoitettu vaihtoehto nettiauton listalla valmiina.
     
  19. tapsah

    tapsah 2nd gear

    Nettiauto on poistanut ilmoitukseni koska kuvissa ei rekisterinumero näy, joku vuoteensa kastelija on tehnyt "ilmiannon asiattomasta ilmoituksesta", mikähän näiden rekkarin kerääjien tarve on tietää rek.no autosta johon ei esim. taloudellisesti ole mitään mahdollisuuksia? Osto-miehelle se kilpi kyllä selviää ihan siinä osto-tilanteessa...Vanteitako vai soittokoneita oltaisiin tulossa pöllimään vai koko kotteroako?? Kysyn vaan...
     
  20. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Nettiautohan on jo vuosia vaatinut,että rekkari näkyy.
    Mun ilmoitus poistettiin aikoinaan, kun rekkari ei näkynyt EKASSA kuvassa.:rolleyes:
    Tais olla vähän yli-innokas "asiakaspalvelija".
     

Kerro tästä muillekin!