Chevrolet Trans Sport

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja jukkanum, 25.10.2006.

  1. 59Kingswood

    59Kingswood Double Gearhead

  2. north

    north Gearhead

  3. 59Kingswood

    59Kingswood Double Gearhead

    Ihan mielenkiinnosta voisin haluta nähdä Aleksandran auton pyöränkulmien mittaustulokset, kun noita on hyvän matkaa toistakymmentä tullut säädeltyä, eikä yhteenkään ole tarvinnut epäkeskopultteja hommailla... Muutamasta toki löytyi ekalla yrittämällä väljiä tukivarren kumipuslia ja/tai väljiä niveliä, mutta niiden vaihdon jälkeen pelkkä aurauksen säätäminen riitti...
     
  4. cam86

    cam86 3rd gear

    auto leimalle ja vikakoodi ilmoitteli etummaisen lambdan lämmitystä.hylsyhän sieltä tuli ja lambda vaihtoon ja vikakoodien nollaus.leimalla näytti kone vihreää.seuraavana aamuna syttyi taas vikavalo ja hesan reissulla kulutus oli maantiellä pintakaasulla liki 14 litraa ja auto sammuili tyhjäkäynnillä.myös bensa haisi voimakkaasti.voiko lambdan asentaa väärin?eikös nuo oireet viittaa taas vialliseen lambdaan?neljä piuhanen lambda ja tosiaan meni siis katastuksesta läpi.kylläkin koodit oli just varttia ennen tyhjätty...2001 malli
     
  5. ludwig

    ludwig 3rd gear

    noin meni mullakin, samat oireet vaihdon jälkeen, eli hirveen rikkaalle meni;
    katsastus pilalle sen takia. en olis sitä edes vaihtanut kun kone toimi hyvin vanhalla, mutta kun se vikavalo paloi.
    uusi anturi oli rockautosta, piti olla sopiva mutta vasta SW-tradesta haettu toinen toimi oikein.
    en tiedä mikä siinä sitten erona oli.
     
  6. Cheppi

    Cheppi 1st gear

    Löytyisikö joltain ABS moduulia
    BRK PRES MDL PN 18043368
    ECU PN 09384809
    merkinnällä vuoden 2000 Transuun

    050-3456061
     
    Muokattu: 14.9.2017
  7. moppet

    moppet 3rd gear

    Naapurin tätin trans sport 4x4 3,4 koneella vm 2004 hyytyi ja hinasivat tohon pihalle. Etummaiset tulpat ainakin ihan loppu, huoltokirjan mukaan ei ikinä vaihdettu ??? Koitin ettiä tietoa takimmaisten vaihtoon, alakautta ei taida olla toivoakaan, kun on nelikko. Jotain vihjeitä täältä löysin, jollain varmaan tarkkaakin tietoa kuinka tuo onnistuu tuohon nelivetoon ?
     
  8. wilburi

    wilburi Gearhead

    Etu koneen kiinnikkeet auki ja liinalla konetta eteenpäin kallelleen sitte puolapaketti irti ja siittä välistä sitte mahtuu jo vaihtamaan
    Itse teen aina noin mutta meilla onkin pelkkö etuveto
     
  9. moppet

    moppet 3rd gear

    Juu, noin ymmärsinkin kun tota täältä ja googlesta muutenkin haeskelin, mutta siihen en ole löytäny vastausta muuttaako tuo neliveto tilannetta ??
     
  10. wilburi

    wilburi Gearhead

    En kyllä usko että muuttaa eihön niitä muuten saa mistää vaihdettua mutta kokeilemalla sw selviää tai sitte soitto gynekologille tai kätilö opistoon jos suorittaavat sen on sen verran ahdas paikka tehdä
     
  11. Arska38

    Arska38 1st gear

    Onko nuo -90 luvun lopun ja 2000 alun trans sportit minkälaisia? Kannattaako edes harkita vaikka ovat halpoja. Tulis vaunun ja kärryn veturiksi.
     
  12. Arska38

    Arska38 1st gear

    Oisko kellään infoa noista vanhemmista trans sporteista? Kannattaako hankkia vaunun vetoon? Ja muutenkin minkälaisia on nuo 1998-2002 trans sportit.
     
  13. wilburi

    wilburi Gearhead

    Meillä on 00 mallinen ja tuntus olevan aikalailla happamia yksilöitä paljon ja vikojakin on ollut vitutukseen asti esim abs johtuen pyöränlaakereista
    Ja kansijumppaakin on näissä ollut johtuen imusarjan tiivisteen pettämisestä

    Muuten oon kyllä tykänny kun mahtuu porukkaa kyytiin tai penkkien irrotuksella tavaraa
    Venettä oon vedelly enkä oo kyllä huomannu mitää ongelmia sen suhteen
     
  14. transport01

    transport01 3rd gear

    Vähän myöhäinen vastaus, mutta ehkä tästä on jollekin iloa.

    Mulla oli johdot ristissä (lämmitys ja anturi). Värien merkitys sama. Järjestelemällä johdot uusiksi vanhan mallin mukaan toimi oikein. Yleismittarilla pystyy toteamaan myös resistassialueella mitkä on lämmityksen piuhat.
     
  15. Väpsy

    Väpsy Gearhead

    Morjesta! Ilmesty joulukuussa lisää tilantarvetta perheeseen, ja tilaihmeitä katsellessa todennu että Trans Sportista saattais kehdata nousta julkisella paikalla jopa kuskinpaikalta . Sisustusvaihtoehtoja näyttäs olevan melko paljon, ja pääsääntösesti kangaspenkkiset versiot kolmen istuttavalla kakkosrivillä, ja viimenen rivi kahdenistuttava, kun taas nahkapenkkisissä kakkosrivissä 2kpl kapteeninpenkkejä ja kolmas rivi kolmen istuttava sohva. Saako 2 ja 3 rivin jakkaroiden järjestystä muutettua? Itsellä tarvetta olisi 5-hengen kuljetukselle +tilalle, eli kätevin olisi kolmen istuttava keskirivi, ja takajakkarat "nostettuna" sivuun jolloin niitä voisi käyttää tarvittaessa. Ongelma vaan tulee siitä, että nahkavehoilu kiinnostaisi kätevyytensä takia paljon enemmän, enkä ole moista setuppia vielä nähnyt...
     
  16. Väpsy

    Väpsy Gearhead

    Onko kellään kokemusta noiata jakkaroista? Kukaan testannu meneekö toisen ja kolmannen rivin penkit "ristiin" keskenään?
     
  17. T&S

    T&S Gearhead

    Ihan satavarma en ole, mutta muistaakseni menee muuten mutta vasen vain vasemmalle ja oikean puoleinen oikealle, syytä tähän en viitsinyt selvittää mutta jakkarassa oli tällainen merkintä.
     
  18. TransAmSport

    TransAmSport 3rd gear

    Moro.Apua kaivataan.Tulin töistä ja Sammutin auton.5 min.myöhemmin kun starttasi niin röpelsi eikä pysy käynnissä.Teki tämän muutaman kerran ja nyt ei edes lupaa.Starttaa siis normaalisti mutta ei lähde.Onko ideoita mistä alkaa ongelmaa etsimään jos on muilla kuollut samalla tavalla?
     
  19. Aleksandra

    Aleksandra 3rd gear

    Yhdellä tutulla oli bensapumpussa tuolloin vikaa. Saattoi lähteä käyntiin ja päästä pari metriä eteenpäin ja taas sammui tai sitten vain lupaili, mutta ei käynnistynyt.

    Kuskin oven alapuolelta menee bensaletku, siitä bensaletku irti ja starttaa ja katsoo tuleeko bensaa, silleen selviää bensapumpun toiminta.
     
  20. hateju

    hateju 1st gear

    -02 tarnssuun tilasin ne rockauton lamdat ja sen etummaisen pistokkeen sisältä piti kirurgin veitsellä leikata haitta pois että sai pistokkeen oikein päin paikoilleen ja toimimaan... Meni hyvin silleen väärinpäin mutta pukkasi vikakoodia...
     

Kerro tästä muillekin!