Ikkunan tiivistys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja Weijari, 5.3.2018.

  1. Weijari

    Weijari Gearhead

    Tarttis tuollaiseen ikkuna alareunan kumiin saada uusi nukka / huopapinta. Onko tähän tarkoitukseen jotain teippiä tai muita hyviä vinkkejä homman toteutukseen. Nippeli-tepolla ei ole ao muovi/kumikäikälettä eikä rapakon takaakaan tunnu löytyvän.
     
  2. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

  3. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    Köyhän miehen ratkasu ois varmaan ihan normi lätkäteippi? Mut kai sitä jostain saa, kun siihenhän kävis periaatteessa vaikka niinkin porno ajatus kuin musta plyyssikangas minkä vaan liimaa kiinni? :p
     
  4. rodhot

    rodhot Gearhead

    Itse puukotin orkkis huovan jämät irti ja liimasin sikamassalla paksua huopaa tilalle
     
  5. lpr

    lpr 2nd gear

    Minkälainen tiivisteen profiili on. Korjakumilta löytyy metritavarana nukkapintaisia liukulasinauhoja. Kannattaa ladata pdf luettelo, jos vaikka sopisi.
    https://www.korjakumi.fi/tuoteryhmat
     
  6. Weijari

    Weijari Gearhead

    Kiitokset.. Taidan käyttää kans huopaa tai velcro-nauhan nukkapuolta.
     
    lpr tykkää tästä.
  7. xarper

    xarper Gearhead

    Mitenkäs noitten aukeevien sivuikkunoiden sen etu/taka/ylälaidan tiivistys? Jotain kivaa mitä sinne väliin tunkee tiivistämää mikä joustaa kummiskin kun ikkunankin nostaa ylös?
     
  8. Weijari

    Weijari Gearhead

    Noihin löytyy vaikka Nippeli-tepolta erilaisia run channeleita. Myös Etrassa, korjakumissa ja vaikka motonetissaon ns. yleismalleja. Ne on noi alalaidan oven ikkunan laskuaukon reunaan tulevat huulitiivisteet, jotka ovat kiven alla.
     
  9. xarper

    xarper Gearhead

    Ei oikee hajua mitä etin ja mistä ni sillähän tääällä on helpompi kysellä mikä siellä toimis.

    Minkäs näköstä tavaraa siellä mätänetissä on?
     
    Muokattu: 6.3.2018
  10. Weijari

    Weijari Gearhead

    xarper tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!