1992 Cadillac 4.9 päästöt hiukan pielessä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja atobee, 22.3.2018.

  1. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    92sessa gmläisessä on kummiskin jo edes jonkinmoinen diagnostiikka joten ainakin ns. Yleisimmät viat voi rajata sillä jo kohtuubtehonkaasti pois. Mutta se miksei oo tullu edes lambdalta koodia tommosella seoksella on outoa, koska tosiaan jos co on noin korkealla ni menee ainakin sen 50% liikaa polttoainetta :eek:

    Jos otat lambdan pistokkeen irti ni pitäs mennä tehdasoletukselle ja sillä pitäs päästä päästöistä lävite. Elikkäs siitä ite lähtisin noilla oireilla. ja seuraavaks sit jostain autodatasta tms. Kattelisin ihan mittausarvot sille lämpöanturille että onko edes suunnilleen kartalla.

    Tuo että suutinten vaihto ei vaikuttanu käytännössä muuhun kuin hc arvoon tuntuu kanssa äkkiseltään aika jännältä o_O
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    ^ niin oliko vanhat edes rikki?
     
  3. atobee

    atobee Gearhead

    Ainankin kulutus tippu 10 litraa ja olihan niillä jo ikää, oli niiden vaihto ollut mielessä jo pitempää.
     
  4. ktech

    ktech 3rd gear

    Jotain outoa on tosiaan noissa päästömittauksissakin, CO arvo ollut koko ajan sama, ja lisäksi CO kierroksilla sama kuin tyhjäkäynilläkin? HC ainoastaan pudonnut. Jos HC putoaa, niin pitäis CO:n samassa suhteessa, kun kone saa enemmän happea kuin tyhjäkäynnillä.. Näin äkkiseltään arvaillen..
     
  5. atobee

    atobee Gearhead

    Kiitokset Asennuspaikka ja Eero Helkilinna, auto kunnossa ja leimattu.
    Oli toinen uusista lamdoista pimeänä, vanha hyvä käytetty tilalle ja päästöt on ok.
     
    Rotten tykkää tästä.
  6. xarper

    xarper Gearhead

    Tullu itekkin huomattua että etenkin halvat uudet lambdat ni ei niillä tee vittuakaan, saattaa toimia viikon tai kuukauden tai olla toimimatta ollenkaan.
    Kallista orggis lambdaa tilalle ni ei mitään ongelmia.
     
  7. atobee

    atobee Gearhead

    Eero laittoi viestiä:

    "Laihialainen pakokaasu mittaus. Anna auton käydä hallissa, mee taakse seisomaan, jos silmiä kirvelee ja ne vuotaa vettä on hc arvo liian korkee=hylky Jos taas suussa tuntuu makea maku ja päätä alkaa särkee on häkäpäästö Co liian korkee=hylky . Jos testaajaksi laitetulta henkilöltä lähti taju= ajo kielto!! Jos kananpaska /mätä kananmuna haisee= katti toimii +lambda kohdallaan ja kaik Ok"

    :D
     
    Rotten ja palontie tykkäävät tästä.
  8. xarper

    xarper Gearhead

    Ja jos vain kummasti silmiä kirvelee mutta ei mitään muuta oiretta ni varmaan rikkaalla ja etanolia tankissa :rotfl:
     
  9. gm dealer

    gm dealer Gearhead

Kerro tästä muillekin!