ACS 2018

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Marklin, 12.2.2018.

  1. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  2. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Lauantaina on varmaan tupaten täynnä väkeä?
     
  3. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    ^
    Saattaa olla se suosituin päivä.
     
  4. Vermilion

    Vermilion Gearhead

    Hmmm hieman halvemmat liput kuin viime vuonna? Viimeeksi 28€ nyt 25€ oisko tullut järkiinsä?

    Ja tuo kaksi lippua 45€ paketti on myös aika hyvä.
     
  5. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    American Car Show´n yhteydessä FHRA järjestää tänäkin vuonna harrasteajoneuvohuutokaupan sunnuntaina 1.4.2018.

    Huutokaupassa on edustettuina museorekisteröityjä sekä vielä projekti-asteisia harrasteajoneuvoja. Tavoitteena on, että jokaiselle olisi jotakin. Pidit sitten ameriikan autoista, eurooppalaisista, tuning-autoista, moottoripyöristä tai vaikkapa pappa-tunturista. Ajoneuvot ovat esillä koko näyttelyn ajan niille varatulla näyttelyaluella. Ilmoittautuminen ei siis maksailmoittajalle mitään.

    Mikäli on ollut mielessä luopua omasta harrasteajoneuvosta, niin myyntitoimeksiantoja otetaan nyt vastaan FHRA’n harrasteajoneuvohuutokauppaan. Tarvitsemme ajoneuvosta aluksi muutaman kuvan sekä lyhyen selvityksen nykyisestä kunnosta, lisäksi ajatusta hinnasta.

    Toimi nopeasti, sillä ajoneuvoja otetaan vain rajallinen määrä huutokauppaan.

    Ilmoittautumiset otetaan vastaan täällä:https://www.fhra.fi/americancarshow/ilmoittautuminen/

    Arvovaltainen raatimme ottaa yhteyttä, mikäli ajoneuvo hyväksytään huutokauppaan.

    FHRA Auction harrasteajoneuvohuutokauppa huipentuu live-huutokauppaan American Car Show näyttelyn yhteydessä sunnuntaina 1.4.2018! Live-huutokauppaa voi seurata katsomosta paikan päällä tai ISTV:n kautta!

    Lue lisää verkkosivuiltamme!
     
  6. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Ja taas on koittanut se aika vuodesta, kun tallien valon kajastus alkaa muuttua ajo- ja mittarivalojen hehkuun, harrastajien herätellessä ajoneuvojaan jälleen orastavan kevään rientoihin.
    On myös tullut aika herättää joka vuotisen American Car Show purnauksen vieno sävel talviuniltaan. Automaatio on päivän sana, joten haluan osaltani auttaa näyttelypurnauksessa jotta kallista aikaa säästyy muuhun olennaiseen. Aloitetaan.

    1.) Lipun hinnat
    On toki selvää, että useamman kymmenen euron sijoitus kertamaksuna aiheuttaa helmeilevää kylmää hikeä useammankin harrastajan otsalohkolle. Tämän päivän yhteiskunnassa kolmenkymmenen euron sijoituksella saa muutaman topan aikamiessavukkeita tai pari salkkua Tallinnasta pakettiautolla raahattua halvemman hintaluokan 5,2% bulkkiolutta, jota sitten tarjoillaan esimerkiksi talliyhteisön yhteisissä illanvietoissa.
    Sillä rahalla voi osallistua myös Veikkauksen lottoarvontaan, ja säästeliäästi pelaten jopa kolmenkymmenen viikon ajalle - mikäli siis pelaa vain yhden rivin viikossa.
    Näitähän yhdistää toki sama asia, eli tupakkamies muistelee pitkin vuotta jokaista kolmella kymmenellä eurolla ostamaansa henkista, yskähtäen lohkeavan vinkuvasti tämän miellyttävän ajatuksen päälle.
    Tallikaverukset taasen varmasti muistavat, kuinka se naapurikylän ruoskitun sian näköinen paskamaha oli kaatunut tallibileiden päätteeksi vastamaalatun auton kylkeen, juotuaan ensin lavan verran sitä ihanaa 5,2% bulkkiolutta, ja Jack Daniels pullon.
    Lottoaja taasen toteaa petyttyään ensin kolmekymmentä kertaa, että "Se ei veikkaa joka voittaa", ja lyö hymyn kare suupielessä tiskiin uuden kolmekymppisen miljoonapotin toivossa. Eihän sitä katsos koskaan tiedä, vaikka oma rivi olisikin se yksi yhdeksästätoista miljoonasta muusta mahdollisuudesta!

    Ja sitten koittaa päivä kun herrat ketjupolttaja, kaljatrokari ja tuleva lottomiljonääri saapuvat Messukeskuksen tiskille. Milloin taskunpohjalta, liekein kuvioidun ketjulompakosta tai kameralaukun sivutaskusta kaivetaan pääsylippurahat, 29 euroa.
    Ennen tätä tilannetta on tietenkin meuhkattu keskustelupalstat ja Facebook -tukkoon "ETTEI KÖYHÄLLÄ OLE VARAA SAATANA TÄMMÖSIIN HINTOIHIN! TAAS MENI KAIKKI RAHAT!".

    ...etenkin se rahanmeno sattuu, kun kyseisessä tapahtumassa on käyty nauttimassa vähintään viidellä kympillä haaleaa muovituoppikaljaa, ostettu kolmellakybällä pirunnyrkki-sormus (ja hukattu se), ja käyty tilaamassa pari lehteä koska tiskillä päivystäneillä pimatsuilla oli niin hyvät bosat.
    Autojen osalta mieleen muistuu "janne ahosen topfjuul drägster", koska mäkikotka sattui olemaan itse osastolla ja suostui selfieen.

    2.) Harrasteautoparkki
    Mikäli sun alumiinivanteilla varustettua Chevrolet Luminaa tai mattamustaa farkkua jonka kattoon on piirretty porakoneella pillun kuva ei päästetä harrasteajoneuvoparkkiin, on toki tarpeen jäädä sönköttämään vartiksi porttivahdin kanssa periaatteellisista syistä autoharrastamisesta ja sen eri suuntauksista. Lopuksi on syytä haukkua hänet vittupääksi, natsiksi ja idiootiksi, ja poistua sen jälkeen tuulettimen remmi vinkuen Avensisten joukkoon. Ja kunhan nyt näyttelystä on päästy nauttimaan metrilakun ja "Vuonna 1977 tehtiin isoimmat kivekset" -paidan hankinnan jälkeen, on syytä mennä syynäämään harrasteparkin kalustoa.
    Ja vooii nyyyt juuumalauta jos siellä löytyy etäisesti omaa rakkinetta vastaava ajoneuvo, niin siltä seisomalta lähdetään taksilla etsimään Hannu Karpoa paikalle.
    Illemmalla koko maailma tulee kuulemaan tästä, plus FHRA:n palautelaatikko huudetaan nurin.

    3.) Autovalikoima
    Jo viimeistään lehdistön ja internetin ansiostahan kaikki on jo käytännössä nähty. Parilla hiiren klikkauksella pääset tutustumaan vaikkapa Chip Foosen viimeisimpään luomukseen, tai käväistä vaikkapa jonkin kotimaisen pajan Facebook -sivuilla tutkimassa mitä sillä hetkellä on työn alla.
    Tuskin on savuttavan hehkuvikaisen dieselvanin sisätilat vielä kunnolla viilenneet, kun ollaan jo ensimmäisen 4000 työtuntia vaatineen auton vierellä jauhamassa purkkaa suurten totuuksien äärellä, kuinka "phyh, tällaisia vessoja on täällä vuodesta toiseen".
    Sitten taasen, jos amerikkalaisten (lausutaan "ämeöriggäläisthen") sekaan on päästetty jotain muuta valmistusmaata edustava ajoneuvo, on siitä luonnollisesti nostettava Forumin seinän mainoslakanan kokoinen poru. Helvettiäkö nuo tuningit tunkee tänne oikeiden autojen väliin!
    Jaahas, noh näyttelyn jälkeen on tarpeen summata kokemus ja viettää aikaa elämästään viisitoista minuuttia, jotta voidaan haukkua koko maailma sen vuoksi, koska liki koko Messukeskuksen täyttävässä harrasteautonäyttelyssä "oli vain niitä ja näitä, eikä esimerkiksi yhtään neliovista Corvettea tai Perkinsin nelosdieselillä varustettua '32 deuce coupea...". Lopulta kerrotaan totuus, että <kaupunki>:n näyttelyssä on aina paljon paremmat autot, ja heitetään vielä joku viimeisen päälle kovan luokan loppukaneetti tyyliin: "VARMAAN ON SIPILÄN HALLITUS OLLU TÄN NÄYTTELYN AUTOJA VALITSEMASSSA!!"

    Ihmiset.
    Pysykää kotona ja vetäkää verkkokaapeli pois seinästä!
    Älkää missään tapauksessa menkö American Car Showhun!
    Siihen närästykseen ja liikahappoisuuteen ei auta nimittäin edes Samarin!
     
    Muokattu: 26.3.2018
    Madmek, lojo80, heleha ja 49 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  7. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Lahen näyttelys o paremmat autot
     
  8. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    ^^ "porakoneella pillun kuva"... ai jesus auta, kuolen nauruun.

    -JJ-
     
    jaketin, passerby ja Rotten tykkäävät tästä.
  9. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Nyt! Hyvä Jakulepi! Kyllä lähtee! Vuoden paras!!
     
    Kartsa67, jaketin ja Rotten tykkäävät tästä.
  10. GBS

    GBS 3rd gear

    Ja taas mä voin kehua että hyvä näyttely on taas tulossa vaikka kukaan ei oo tulossa eikä enää koskaan tuukkaan. Mut mä meen joka vuos. Hähää..... Siellä sitten. Mutta Jakulepille peukut.
     
  11. hmr66

    hmr66 Gearhead

  12. rekkamies

    rekkamies Gearhead

    Oli näyttely mikä tahansa tai missä tahansa niin koskaan ei pääse töiden takia:mad:
     
  13. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Jep. Kyllä oli hauska lukea.
    Tuossa ei tosin ollut esimerkkiä, jonka näin kymmenisen vuotta sitten. Jostain landelta, päiväkännin asteesta päätellen melko kaukaa, oli tullut joukko miehiä. Kassalla vaksi tiedusteli päivän kuntoa, niin alkoivat vittuilemaan ja haistattelemaan sillä seurauksella, että eivät päässeet sisään ollenkaan.

    Mahtoi kavereita vituttaa. Mutta jos on tyhmä kuin saapas, niin minkäs sille voi.
     
    Pertti K, eilhik, rane58 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  14. beefeater

    beefeater 3rd gear

    Vaikka siellä on taas ne samat autot joita ei ole edes viitsitty pestä, ja kauheesti paitamyyjiä niin menen silti. Aivan kuin niin monena vuonna aikaisemminki.
     
    Buickustom tykkää tästä.
  15. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Sehä. On raskasta pestä auto :mad:
     
    Rotten tykkää tästä.
  16. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Tänä vuonna en taida jaksaa lähteä. Jos nukkuis varastoon. Taitaa ikä painaa päälle :D
     
  17. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Mun mielestä paita, pienoismalli yms ja varsinkin nippeliteppo, on olennainen osa kyseistä tapahtumaa.

    Autoja nyt näkee jokaisena kesäperjantaina suomen raiteilla ja toreilla, ihan äänen kanssa.
     
    Rotten ja beefeater tykkäävät tästä.
  18. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Mä taas(kaan) en mene. Minusta 25€ ei mistään on aika paljon.
     
  19. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Juu empä mene tänäkään vuonna... Tampereelle saatan ehkä mennä.
     
  20. Buickustom

    Buickustom Gearhead

    Auton sinne vien, kun pyydettiin, ja pestäkin kuulemma pitäisi. Silti sanomista tulee varmasti kun ei kiiltävä pinta ole
    Mutta sillä ajetaan mikä on mulle tärkeintä ja muitten mielipiteet on lähinnä viihdyttäviä
     
    tooke, Vuokralainen, Marklin ja 1 muu tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!