ACS 2018

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Marklin, 12.2.2018.

  1. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Jostakin syystä olo oli ajoittain kuin olisi ollut kävelyllä parkkihallissa. Somisteita osastoilla oli jotenkin niukasti ja autot, joita kyllä oli runsaasti, olivat "kylki kyljessä". Onko näyttelyn pääarkkitehti vaihtunut?
     
  2. spinout

    spinout Gearhead

    Ottaisit ekaks selvää mikä on messun ja näyttelyn ero. Kun tämä on Show, niin arvaa kummasta on kysymys..
     
  3. ata

    ata Gearhead

    Silloin vuosina 06 ja 09 ei hallia 7 oltu vielä edes rakennettu, se on ainakin yhtenäisenä tilana suurempikin kuin ne käytävän toisella puolella olevat hallit ja on nostettavan väliseinän takia suorassa yhteydessä halliin 6, joten sekä yhtenäistä tilaa että tilaa ylipäätään lienee nyt enemmän. Sen seiskahallin paikalla oli ennen ulkoparkkialuetta...
     
  4. Patwh

    Patwh 3rd gear

  5. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    TwistOla, Miksu.1g, Patwh ja 1 muu tykkäävät tästä.
  6. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Tulipa käytyä kaverin kanssa piipahtamassa.
    Perusmeininkiä. Ei valittamista.
    Autoja näytillä joka tyylisuunnan kannattajille.
     
  7. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Jotenkin jäi sellainen fiilis että näyttelyyn sisäänpääsyn maksaneita olisi ollut vähemmänlaisesti kuin aikaisempina vuosina.
     
  8. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    Käväisin myös paikan päällä tänään, lauantaina, ja jotenkin sama fiilis jäi kuin yllä Stang_81:llä. Suhteellisen hiljaista tuntui olevan.

    Kalusto oli kiinnostavaa ja nähtävää oli mukavasti, tykkäsin kyllä. Mutta jos kritiikkiä antaisin, niin sekä itse näyttelykokonaisuuden, että useimpien yksittäisten autojen esillepanosta jää "amatöörimäisen räpellyksen" maku. Kokonaisuus tuntui omaan makuuni jotenkin hätäisesti läjään viskatulta ja sinänsä hienoa kalustoa oli vähän siellä sun täällä, kaikenmaailman kojujen seassa, vai oliko kojut autojen seassa ...

    Yksittäiset autot, monessa tapauksessa, tuntui että oli häthätää ajettu punaiselle matolle parkkiin ja siitä lennosta sammutettu, kuskin kiirehtiessä juoksujalkaa hakemaan haaleaa Lapin Kultaa muovituoppiin. Soisin henk. koht. näkeväni muutakin dataa autosta, kuin "vi**u tää sutii ihan homona", johonkin lattialle viskattuun plakaattiin kirjattuna. Esim. Hupmobilen omistaja oli tehnyt sinällään näpsäkännäköisen taulun, projektikuvineen päivineen ja ylpeänä kertoi kysyjille autostaan ja projektista.

    Anyway, silti olen päivään ja näyttelyn antiin sinällään tyytyväinen. Niin ja tarttuihan mukaan kuitenkin GM Cruiserin paitaa ja Meguiarsin glaze-pullo messuhintaan :D

    -JJ-
     
  9. VintageSpeed

    VintageSpeed 3rd gear

    Tuli käytyä. Pääsin jopa Le Baronissa harrasteparkkiin ilman keskustelua ohjaajan kanssa. Pojot siitä. Sisällä oli väljää ja tosiaan outoa että ne kojut oli siellä autojen seassa, mutta toisaalta ihan virkistävää. Jenkkipuolella ei ollut oikein mitään uutta. Kyllä ne mielenkiintoisimmat pelit löytyy sieltä tuning puolelta. Huutokauppa autot oli ihan perkeleen ahtaasti esillä. Hyvän näkösiä muijia oli aika vähän, mutta puskurit oli niillä vähillä ihan kivat.
     
    fordgranada ja toyopet tykkäävät tästä.
  10. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Juu, tuo viimeinen lause varsinkin, kyllä.
    Lehtiä on mukavampi ostella kasvotusten, kuin kylmästi netin kautta...
    ;)
     
  11. fishbone

    fishbone Gearhead

    en käyny,mut varmaan käy sillai et nämä pikkuhiljaa hiipuu? kun ei näistä saa mitään muuta irti kun jos tapaa tuttuja.katos kun mikään ei enää riitä eikä säväytä!
     
    pantera ja dart -66 tykkäävät tästä.
  12. JariV

    JariV 2nd gear

  13. jenkula

    jenkula Gearhead

    Ihmisten vapaasta "tappelee" nykyään niin moni asia,että ei ihan helpolla pääse lähtemään tälläiseenkaan tapahtumaan,vaikka se hyvin ja hienosti onkin järjestetty.
     
  14. passerby

    passerby Gearhead

    miguelo ja Kalu tykkäävät tästä.
  15. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    miguelo ja Herje tykkäävät tästä.
  16. miguelo

    miguelo Gearhead

  17. miguelo

    miguelo Gearhead

  18. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Tsekkasitko ne muutkin autot sivuilta? Sen vihreen kolmeysin se vei Elmiaan näytille. On siellä sivuilla näköjää kaikkee muutakin. Mut noist '39 Mercuryist näin juuri tontille tulleina tuon punasen ja sit tuon mikä on vielä vaiheessa, niin kyllä täytyy hattua nost.... ja paskat, kaikillahan se autonrakentamis harrastus voi livetä tälläseks ja tekemällähän ne taidot karttuu!
     
  19. miguelo

    miguelo Gearhead

    Tottahan toki tuli vilkaistua muutkin kuvakansiot - joista varsinkin 1972 avo Chevelle jäi mieleen. (huomisessa FHRA'n huutokaupassa puolestaan näyttää olevan valkoinen 1964 avo, josta kuvia oli myöskin)

    Pieni korjaus:

    Sorry, kommentoin väsyneenä väärää viestiä, mutta Mercuryt ovat kyllä käsityötaidon mestarisnäytteitä!

    http://www.janzakustom.com/merc39
     
    Muokattu: 1.4.2018
  20. miguelo

    miguelo Gearhead

Kerro tästä muillekin!