Mielenkiintoinen tv-sarja alkamassa, "Vintage-valtakunta".

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja miguelo, 11.3.2018.

  1. valpas

    valpas Gearhead

    Mä yllätän aina, vaikka sulta toi oli sarkasmia?:D
     
  2. karra

    karra Double Gearhead

    Ihan hyvä ohjelma. Millos tuo liike on avattu, pari vuotta sitten tuli käytyä ekaa kertaa?
     
  3. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    Mike on tuonut mulle yhden auton ja osia useammassa kontissa losista. On kai toi kauppa ollut ainakin 4 vuotta jätkänsaaressa ? Sitä ennen taisi olla pienempi kauppa jossain Sipoossa jos en muista väärin. Eikös jätkät sisustele baarejakin nykyään kun sakke Järvenpää lopetti ne hommat. En kerennyt ohjelmaa oikein katsoa eli täytyy kytätä areenasta.
     
  4. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    ^
    Et muista väärin ja Tomppa varsinkin noita baarijuttuja on rakennellut.
     
  5. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    Ehkä just siksi sitä rokkapillua ei ole, koska kyse ei ole 50s tai rockabilly ohjelmasta, eikä jätkät halua leimautua yhteen genreen kiinni. Se, että jos harrastaa tai duunaa jotain vanhojen autojen tai romujen parissa, ei tarkoita sitä et pitäs automaattisesti kulkee läskärit jalassa ja kylpytakki päällä. Esim. Cityn radio ohjelmassa ei tule tunnin aikana biisiäkään ko.genrestä. Tomppa on ajanut stuntit Caddyllä Rumble leffaan ja kerennyt touhuamaan elämänsä aikansa jos jonkun näköistä juttua. Joku puhu aiemmin Sakke Järvenpään rafla hommista. Tomppa ne on aika pitkälle suunnitellut ja tehnyt parin muun hahmon kanssa. Sakke vaan kerännyt kokardit aiheesta. Legendaarinen Cantina West stadissa on mm. Tompan duunaama. Samoin jos ootte joskus eksynyt classic american tai daddys dineriin, niin ne on myös Törkkiksen päästä.
     
    J.J., miguelo, Impalas ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  6. AnHie65

    AnHie65 2nd gear

    :D:D:D
     
    ata, stana, mikkis83 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  7. Bighouse

    Bighouse 3rd gear

    Mielestäni ihan hyvä ohjelma. Muutaman jakson katsoin jo. Hyvä että puuttuu ne mainostauot ja sitten taas kerrattaisiin mitä ennen taukoa tapahtui.
    Hyvä idea käväistä Baddingin kioskilla ja muilla entisajan paikoilla. Ohjelma sopii vanhan tavaran harrastelijoille kunhan pipo ei ole tiukassa.
    En oikeastaan tiennyt, että tuollaisia paikkoja vielä tänä päivänä on.
     
    tinareki tykkää tästä.
  8. tevo

    tevo Gearhead

    Ee stana, Ee prkle, EE ´LVATA, aivva karmijaa jöötiä koko ohojelma. Vintage valltakunta? siinä 50km statista? ´Tttu .
     
    palontie tykkää tästä.
  9. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    50 kilsaa statista? Mitä sä sekoilet?
     
  10. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Tossa rupes tökkimään tuo nykyaikaisen realitytv:n malli amerikasta, koko ajan pitää keskeyttää ja sitten johonkin nojata ja selostaa. Muuten ihan mielenkiintoista katsottavaa.
     
  11. 6PPC

    6PPC Double Gearhead

    Hyvää vertaistukea meikäläiselle
     
  12. ramman

    ramman Double Gearhead

    Muutaman jakson kattelin areenasta. Ihan ookoo katsottavaa. Hieno kauppa herroilla. Pitänee katsella loputkin.
     
  13. starcraft

    starcraft Gearhead

    Monta vuotta jo pitänyt mennä käymään tuossa kaupassa. Sarjaa katsoessa polte käymiseen vaan lisääntyy.
     
  14. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    Tuolla Jätkäsaaren kaupassa ei ole aikaa kuin tämä kuukausi käydä. Helsingin kaupunki sanoi makasiinilta kaikkien vuokralaisten sopparit irti. Remppaavat parhaillaan uutta mestaa Tuusulaan. Infoa aiheesta tulee varmaan myöhemmin.
     
  15. starcraft

    starcraft Gearhead

    Ok. Tuusulaan tie vie sitten jossain vaiheessa.
     
  16. tinareki

    tinareki Double Gearhead

    Muutama vuosi sitten löysin ihan sattumalta tuon Weird Antiques putiikin, ajelin ratikalla ohi ja bongasin mielenkiintoisen fasaadin. Seuraavalla pysäkillä ulos ja pällistelemään ihmeitä.
    On kyllä ihan sarjassa kuvatun oloinen ihmemaa. Kivaa jos jonkinlaista löytyy, mutta ei ilmaiseksi...
    Ostin vain yhden tyylikkään vintage hawaii-paidan. Hyvä ostos, on tullut pidettyä jos jonkinlaisissa kekkereissä ja ihan vapaalla. Jos pyörisi tuolla paikkakunnalla niin varmaan tulisi käytyä heräteostoksilla silloin tällöin. Harmi että joutuvat ulos tuolta, oli juurevan oloinen paikka, erittäin sopiva tuollaiselle putiikille.
     
  17. miguelo

    miguelo Gearhead

    Varsin mukavaa ja lepposaa katseltavaa tämän sarjan jaksot, erikoisia persoonia paljon, sekä myös kivoja käyntikohteita kundien kierroksen varrella ympäri maata tulee tutuksi, joissa osassa on kyllä syytä itsekin pistäytyä.

    Pesee kyllä huutokauppakeisarin ohjelman mennen tullen ja palatessa.

    Romustelu on iloinen asia!
     
    bogge tykkää tästä.
  18. bogge

    bogge 3rd gear

    Hyvä sarja! Persoonat ei "jäädy" kameran edessä, ei ole toistoa/mainoksia ja tekijöiden hyvä fiilis välittyy kotikatsomoon. Jaksojen "juoni" ei ole sellaista väkinäistä draamaa, vaan enempi tulee uteliaana katsottuna mitä jätkät ja "hottis" jaksossa tekevät. Areenasta on nyt puolet katsottu ja loput piakkoin.

    Lateloissa (Tampereen tuunaajat) oli samaa henkeä.
     
    Pertti K, pantera, miguelo ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  19. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Mukavan oloinen sarja.Ja vanha tavara kiinnostaa itseänikin.Ja tietysti -46 Hudsonin omistajana pisteet myös Tompan pikkis-Hudsonille.
     
  20. Holley

    Holley Gearhead

    En katso telkkarista juuri mitään ja kuitenkin tämän vuoden tv:n katsomiskiintiöstä varmaan puolet tuli näistä kymmenestä jaksosta, jotka piti tuolta kaikki kahlata Areenalta.
    Lisäks tekis mieli joskus hankkia '46-'47 Hudson pickup ja edelleen pitää etsiä Marjo Leinosen musiikkia jostakin. Pitää vissiin äydä Hyrylässä, jos kerran muuttavat sinne.
    Vanhaa romuakin näemmä vois olla kotona enemmänkin, joten tuo toimii hyvinkin vertaistukena, että tää hulluus voisi olla paljon pahemmallakin tasolla!
     
    riviera56 ja miguelo tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!