ACS 2018

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Marklin, 12.2.2018.

  1. karra

    karra Double Gearhead

    Nettiautossa oli tuo avo-corvette myytävänä 21500 eurolla. Äkkiseltään ei paha ja huutokaupassa siitä tarjottiin 15k. Onkohan se jäänyt "vajavaiseksi" aikoinaan vai nyt vaan rapistunut museoinnin jälkeen? Kuka tutkinut tarkemmin? Olen bumper caria etsinyt mutta tuossahan olisi jo puolikas sellainen...
     
  2. litres

    litres Gearhead

    Fileeraus tykkää tästä.
  3. ata

    ata Gearhead

    Kuvia näyttelystä, lajiteltuna maanosan mukaan, niin ei tarvitse katsella muita kuin amerikkalaisia jos ei halua... :) Itselläni oli yksi omakin auto näytteillä tällä kertaa siellä Tuning Car Shown puolella, euroauto (Opel) kun oli kyseessä. Tuning-harrastajat tosin antoivat ymmärtää ettei siinä ollut tarpeeksi lasikuitua, vaikka sitäkin löytyi... :)

    https://ata1.kuvat.fi/kuvat/2018/FHRA+American+Car+Show+&+Tuning+Car+Show+2018/
     
  4. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Nk-800 hemmetin siisti monaco!
     
  5. Carpenter

    Carpenter Double Gearhead

    AVK:lla näemmä oli osasto:
    [​IMG]
     
    Fileeraus ja buickadi tykkäävät tästä.
  6. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    Kiitos! Patinoitunut Impala oli mun.
     
  7. puerco

    puerco 3rd gear

  8. grantorino

    grantorino Gearhead

    Fileeraus tykkää tästä.
  9. buickadi

    buickadi Gearhead

    Peeaa tykkää tästä.
  10. kojootti

    kojootti 2nd gear

    Mielestäni tuo puolet myytyjä autoja on todella hyvin täällä Suomessa, osa myymättömistä oli varmasti hinnoiteltu ylihintaan ja osalle ei riittänyt kysyntää. Näillä leveyspiireillä ei vaan no reserve -huutokauppa oikein toimi, ellei myynnissä ole pelkkiä 500€ kippoja :odsmile:
    Niin ja aikaisemmin ainakin korkeimman huudon tehneelle on annettu yhteystiedot myyjään ja tätä kautta osa ei myydyistä ajoneuvoista päätyivät silti myydyiksi.

    Noin yleisesti pohdin autonäytteilyiden tulevaisuutta, 41 kertaa jos tämäkin näyttely järjestetty niin sen luulisi olevan jo nähty suurelle yleisölle. Nykypäivänä etenkin kun googlesta löytyy sekunneissa kuvaa ja videota kaikesta ja vähän hienommastakin mitä tuolla halleissa näytillä. Mutta ehkä kuitenkin ihmiset alkavat turtua siihen internetin tulvaan ja kaivataan niitä todellisia kokemuksia? En tiedä päästäänkö ikinä enää 2000-2010 vuoden huippuvuosiin kävijämäärissä, mutta tänä vuonna taisi kävijöitä olla 10% enemmän kuin viimeksi. Se tekee jo lipputuloissa paljon. Tulevaisuus tuonkin näyttää mihin suuntaan se menee, toivottavasti hyvään sillä tuotoilla pyörii käytännössä kiihdytyshommien sm-sarja.
     
  11. peltsi

    peltsi Gearhead

    Ei kai kukaan autoaan ilmaiseksi anna... no reserve huutokaupassa nostetaan lähtöhinta sellaiseksi jolla auton ilkee myydä.
    Eiköhän monen myyjän tavoitteena kuitenkin ole saada huutokaupan avulla mahdollisimman suuri ylihinta harrasteautostaan.
     
    Karpov tykkää tästä.
  12. kojootti

    kojootti 2nd gear

    Muuttuisiko tilanne siitä mihinkään, silloin myynnissä olisi vain nettiauton tarjontaa samoilla hinnoilla? Nyt saadaan edes jännittää myydäänkö se auto tai tuleeko myyjä toisiin aatoksiin hinnasta kun näkee ihmisten siitä huutavan. Omasta mielestäni näin ihan toimiva konsepti.
     
  13. peltsi

    peltsi Gearhead

    Ehdottomasti näin hyvä varsinkin kun puolet meni kaupaks.
     
    kojootti tykkää tästä.
  14. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    Tätä mäkin kyllä pohdin, että miten tuohon saisi vähän jotenkin uutta imua. Mä oon käynyt edellisen kerran varmaan joku 5-6 vuotta takaperin ja siihen verrattuna tuntui, että aika identtinen meno on edelleen.

    Näyttelyssä palloillessa mietin semmoistakin, että onkohan tämä pääsiäisen aika passeli tällaiselle näyttelylle, kun kelit voi olla ihan herran hallussa ja mitä tahansa väliltä "2 metriä räntää" tai "kuivaa ja lämmintä"? Vaikka tämä onkin indoor-tapahtuma, niin kyllä ainakin mulla ajankohta rajoittaa sitä, etten ainakaan minä kesäautolla ole liikenteessä eikä noin äkikseltään katsoen ihan valtavaa harraste-autoryntäystä tuntunut tulevan esim. Suomen ulkopuolelta.

    Voisi olla ihan mukava saada hieman enempi muualtakin päin autoja näyttelyyn.

    -JJ-
     
  15. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Tuleehan sitä uutta kävijäkuntaa koko ajan lisää, ei muakaan ole enää vuosiin autonäyttelyt juuri kiinnostaneet mutta kloppina niissä oli kiva käydä. Sama kyllästyminen tulee kaikkiin muihinkin tapahtumiin kun niissä muutaman kerran putkeen käy.
     
  16. kanttiauto

    kanttiauto 2nd gear

    Vaasasta kannettiin korret kekoon näytteille asettajan muodossa. Mukaan valikoitui laitteita joita ei näyttelyissä liiemmälti ole käytetty.
    Osastolta löytyi Länsirannikon kiistatta legendaarisin rodi,ja ehkäpä kyseinen rodi on myös yksi niitä vanhimpia.
    ST60 Nitro pyörä, tais olla näyttelyn nopein kaksipyöräinen?
    Tiivis infopaketti aiheesta WestCoastStreetCup 2018, Sunrise Cruisersin Junior-tiimin toiminnasta ja Kurikan kunnassa olevaan Jurvan Botniaringin yhteyteen rakenteilla olevasta kiihdytysradasta. Ratahanketta oli esittelemässä myös hankekoordinaattori M.Huppunen parina päivänä.

    Lövmarkin rodi jätettiin tietoisesti puunaamatta ja projektikuvat jätettiin tarkoituksella kotiin miehen muistoa kunnioittaen. Näyttelyn alkaessa arvelimme jos ja kun joku laitteen tunnistaa niin tarinatuokio alkaa kuin itsestään. Näin myös kävi useamman kerran. Juttua tuli mm. eräältä kalajoen suunnalla asustavalta noin 35v ikäiseltä harrastajalta kun Rodi oli bongattu Pihvituvalla Särkillä, häpeillen heppu tunnusti härnänneensä vanhahkoa Rodi kuskia omalla kulkineellaan. Ilmeenkään värähtämättä Rodia kuljettanut mies oli päästänyt seurueen vierelleen kiihdytyksessä, kääntänyt kasvonsa kohti seuruetta ja hymyillen nostanut kättä ja jättänyt seurueen tojotineen hämmästelemään takavaloja..
    Kuten aina, jälkipuheet joskus ovat kiusallisia tässä linkki tältä foorumilta löytyvään viestiketjuun Lörssistä ja Rodista: http://www.overdrive.fi/forum/threads/peter-loers-loevmark-1951-2011-in-memoriam.221092/
    Suurkiitos Fredrikille kun saimme Rodin mukaan!
    Suuremmoiset kiitokset myös ST60 pyörän esittelystä!
    https://fi-fi.facebook.com/ST60-1792494287688197/
    Sunrisecruisersin FB:stä löytyy myös muutama kuva:
    https://fi-fi.facebook.com/sunrisecruisers/

    t. VHA
     
    wilburi, pinola, Kalu ja 1 muu tykkäävät tästä.
  17. jaketin

    jaketin Gearhead

    Muokattu: 3.4.2018
    Volvo_5.7, GBS, Marklin ja 1 muu tykkäävät tästä.
  18. emil knievel

    emil knievel 2nd gear

    Veit jalat suusta.
    Pari kertaa faijan kanssa 80-luvulla oli mielettömän upeita kokemuksia. Aivan ylittämätöntä!
    90-luvulla kavereiden kanssa reissu oli joskus itsessään elämys... Oli sitten kyseessä näyttely tai festarit.
    Mutta iän myötä sitä ei vaan enää jaksa innostua. Mikään ei tunnu miltään ja kaikki on jo nähty. Kavereita ei enää ole ja kakaroita ei kiinnosta. :D
    Siinähän sitä on nuoremmille polville odotettavaa...
     
    Ana67 ja eilhik tykkäävät tästä.
  19. Ikonen-82

    Ikonen-82 3rd gear

  20. pecu_83

    pecu_83 Gearhead

    Ikonen-82 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!