West Coast Street Cup 2018. mainos/juliste/tarra kilpailu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja kanttiauto, 30.12.2017.

  1. kanttiauto

    kanttiauto 2nd gear

    Tervehdys kaikille.

    West Coast Street Cup organisaatio julkistaa kisan 2018 vuoden mainoksien kuvituksen suunnittelusta.

    Street Cup tullaan ajamaan tutuissa paikoissa myös ensi vuonna. Järjestävien tahojen kanssa on suunnittelu ja järjestämiseen liittyvät toimet vireillä jo hyvissä ajoin. Niin osallistujien, katsojien kuin kilpailijoidenkin mielenkiinnon ylläpitämiseksi päätimme aktivoida kisakansaa tälläisellä pienellä, toivottavasti mukavalla kisalla.

    Suunnittele ja piirrä, maalaa tai photoshoppaa julkiseen levitykseen soveltuva ja Street Cuppia ilmentävä tyylitelty logo tai teksti, vaihtoehtoisesti kuva tai juliste.

    Parasta aihetta tullaan käyttämään mediassa ja kadunvarsi mainonnassa sekä suunnitelmissa olevissa Cuppi paidoissa, joten mainetta ja kunniaa sekä oman osaamisen ilmaista mainontaa on luvassa lukemattomille silmäpareille.

    Säännöt yksinkertaisuudessaan:

    - Vapaa valintainen kuva/aihe josta käy ilmi West Coast Street Cup 2018.

    - Osallistujilla ei ikärajaa.

    -Parhaan luomuksen valitsee West Coast Cup organisaation toistaiseksi julkistamaton raati.

    -Järjestäjällä on oikeus muuttaa/muokata lähetettyä aineistoa.

    -Kilpailijan vastuulla on selvittää mahdolliset omistusoikeudet (copyright) mikäli pohjana käytetään jonkun muun tahon tai henkilön kuva-aineistoa.

    Kilpailun voimassa oloaika 1.1-1.5 2018

    Palkinnot: Käyttöön tuleva aihe palkitaan vapaalipuilla 2018 tuleviin osakilpailuihin. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan muutamia palkintoja jotka tulevat olemaan vapaalippuja kisoihin.

    Lähetä luomuksesi osoitteeseen: westcoaststreetcup.kilpailut@gmail.com Ilmoita nimesi ja yhteys tietosi. Kerro myös saako aihetta julkaista ennen kisan päättymistä mediassa ns. väliaikatietona. Tähän osoitteeseen ei tule lähettää kysymyksiä West Coast Cuppiin liittyvistä asioista.

    Parhain terveisin West Coast Cup organisaatio ja Sunrise Cruisers
     
    Karpov tykkää tästä.
  2. kanttiauto

    kanttiauto 2nd gear

  3. kanttiauto

    kanttiauto 2nd gear

    WCSC paikat ja päivät julkaistu, tähän kilpailuun voi vielä hetken osallistua!
     
  4. kanttiauto

    kanttiauto 2nd gear

    Vappu tuli ja meni, tämäkin kilvoittelu on päättynyt. Osallistujia oli ehkä odotettua vähemmän, niistäkin saadaan paras ehdotus julki ja arvonta osallistujien kesken suoritetaan lähipäivinä. Ihan riittävän ajoissa ei "sitä oikeaa" kuvaa tai logoa tällä kilpailulla saatu esille joten ACS näyttelystä alkaen WCSC on markkinoitu vartavasten tehdyllä logo aiheella.

    Oliskohan tässäkin pitänyt laittaa palkinnoksi ämpäri suuremman osallistuja määrän saamiseksi?

    Käykääpä lähipäivien aikana vilkaisemassa Sunrise Cruisersin facebook sivulla miten arvonnassa käy...
     

Kerro tästä muillekin!