Missä kaikki jenkkifarmarit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ripe, 11.10.2009.

  1. Hillbilly89

    Hillbilly89 1st gear

    Muutoskatsastitko pakusta henkilöautoksi?

    Jos ei salaista tietoa niin kiinnostaisi tietää paljonko tuli hintaa kokonaisuudessa kun kaikki selvillä. Omakin -89 Caprice Classic pitäis muutoskatsastaa jossain vaiheessa henkilöautoksi takas:)
     
  2. Hillbilly89

    Hillbilly89 1st gear

    Jäi toi oma viesti / osa tarve ilmoitus edelliselle sivulle... laitan siksi tähän että jos joku viitsii sitä katsoa myös;)
     
  3. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    En muista mitä kaikkea noista löytyy omasta varaosaraadosta mutta yritän muistaa tsekata kun käyn kotipuolessa seuraavan kerran :)
     
  4. Hillbilly89

    Hillbilly89 1st gear

    Ok kiitos tiedosta:)
     
  5. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Kylläpäs on taas leppäkuumetta. Buick/olds maistuisi :odsmile:
     
  6. ktech

    ktech 3rd gear

    Ostoilmoitus? Lahessa ois orkkisvärinen mutta melko patinoitunut Olssi..
     
  7. Camino'79

    Camino'79 Gearhead


    Takempi kaaren lista, sisustan oviremmejä peitelevyineen ja radion nuppi löytyy ja vaihdekepin nuppikin oli mutta siitä oli kromit lähteny hilseilemään ni kannattaa varmaan kuulostella jos joltain löytyis oikeasti hyvä :)

    Ja ovat varmaan semmosia osia että hakemalla haettava kun voi olla hankala lähetellä esim. Listaa jne. Ja saat sit samalla kurkkia löytyykö muuta mieleistä :)
     
  8. Hillbilly89

    Hillbilly89 1st gear

    Kiitos tiedosta... Laitoin YV:tä
     
  9. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Näin tein. On salaista tietoa, jopa niin etten itsekään tiedä. Katsuri tekee rakennemuutosilmoituksen Trafiin ja sielt sitten aikanaan putkahtaa lasku. Yrittäny säästää tässä kovasti että selviää siitä.
     
  10. Hillbilly89

    Hillbilly89 1st gear

    Eli ei kannata edes käydä kyselee etukäteen hinta-arviota... Luulisi olevan tuohonkin joku "standardi" miten ne määrittää sen. Taitaa mennä perinteisellä nopalla verot kun tuntuu olevan heittoa noissa mitä hakenut tietoa ja muutenkin salaista salaisempaa tietoa tuntuu olevan;)Onko tietoa vaikuttaako noihin paljon vuosimalli/merkki/ajokilsat tms? Minkä ikänen Pontiac sulla?
     
  11. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    -84. Eräs täälläkin esiintynyt veroasioista tietävä oli sitä mieltä, että kattovat suoraan mustangin verrokiksi eivätkä ala sen enempää paneutumaan. Käsittääkseni ikä ja ajokilsat vaikuttavat. Mutta toisaalta voivat tehdä miten vaan ja lasku on mitä vaan. Odotan sen olevan satasia.
     
  12. Hillbilly89

    Hillbilly89 1st gear

    Ok, kiitos tiedosta.

    Saa nähdä mitä tossa meillä sit tulee olemaan... kun 89 vuosimalli ja reilut 80tml ajettu. Toivottavasti olis alle tonnin:)

    Vanhemmat varmaan halvempia vai miten nuo yleensä mennyt? Kilsojen vaikutus?
    Vai laskeeko ne että paljon kilsojen perusteella ja ajallisesti pitkään nautittu verohelpotuksia ja sit joutuu enempi maksaa:D;)
     
  13. Holley

    Holley Gearhead

    Ei ole kilsojen vaikutus, vaan kuukausien. Verrokkina uusi auto ja siitä lasketaan jokaiselle ikäkuukaudelle vähennyst ja siksi joku 1977 Custom Cruiser on veroiltaan takuuvarmasti pienempi, kuin 1990 Custom Cruiser. Ja siksi jonkun 1959 Caddyn verot ovat muutaman kympin, vaikka autojen markkinahinnatkin ovat korkeita ja se on tässä systeemissä hyvää, oikeasti. Ne vois pitää sen niin, että katsottaisiin pelkät markkinahinnat ja sen perusteella verot.

    Markkinahintaa jos pitäisi veroperusteena, silloin itse markkinahinnat eivät noissa farmareissa ole korkeita, mutta autot ovat painavia ja niissä on iso verotusprosentti sen takia, jotain 45% kieppeillä.

    Oletan, että 1989:n verot ovat tosiaan tonnin kieppeillä, ehkä alle, muttei ainakaan paljoa alle.
     
  14. Hillbilly89

    Hillbilly89 1st gear

    ^^
    Kiitos tiedosta!

    Tonnin hujakoilla kun pysyis niin sen sietäis vielä just just... Mut eipä tuo vielä oo ajankohtainen mulla. Jos vaikka hallitus poistais verot vielä kokonaan noista niin voi senkin takia vielä venata:D Toivottavasti Berner lukee tätä palstaa:rolleyes:

    Silti tuntuu olevan paljon heittoja noissa mitä lukenut vaikka olis saman vuotisia ollut...
     
  15. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Kohta melkeen on.

    Ei oo kaukana että laitan pikapin myyntiin.

    Yks vimpan päälle Chevy vois olla tiedossa, mutta oon niin jäärä että buick ja oldsmobile kelpaa vaan. Chevy liian euro ja yks pontiac jo pihassa ;)
     
  16. schokakola

    schokakola 1st gear

    Jos joltain löytyis se muovinen etusäleikkö 85-90 capriceen niin laittakaa yv:tä. Etukaaret tarttis myös mutta veikkaan että on vaikeeta löytää hyväkuntoisia, menee varmaan pakkelipuuhiksi... :)
     
  17. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Tää nyt mutuilua, mutta eikös reilu pari vuotta sitten joku/jotkut muuttaneet just 89-90 tienoon vania ja farkkua hlöautoiksi ja sillon oli vero 800-1000€.

    Mutta eikös niitö veroja yleisesti just lievennetty vuosi tms sitten?

    Vai oonko ihan kujalla.
     
  18. Holley

    Holley Gearhead

    Hyvä on, jos näin on. Katsotaan, mitä tässä nyt tapahtuu.
     
  19. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Siis tuo oli pelkkä mutu ja arvaus :)
     
  20. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Toisesta topickista lainattua:
     

Kerro tästä muillekin!