Graceville Cruising 19.5. Iisalmi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja habzu, 8.4.2018.

  1. habzu

    habzu 3rd gear

    Eli jo perinteeksi muodostunut ulkoilmanäyttely/cruising tulee taas.

    Näyttely toimii jälleen aja sisään-periaatteella ja näyttelyalue toimii samalla harrasteajoneuvoparkkina.
    Paikkana viimevuotiseen tapaan Kauppakatu/Louhenkatu Iisalmen torin laidalla. Opasteet Pohjolankadulta.Voit tuoda autosi/prätkäsi/traktorisi/ panssarivaunusi ym.ym. harrastevehkeen näytille klo 10.00 alkaen. Näyttely/harrasteparkki puretaan klo 15.00.

    Cruisingin lähtö on edellisvuoden tapaan Luuniemen juhlakentältä Olvin vierestä. Kokoontuminen alkaa kello 16.00 ja lähtö on noin 17.30. Reitti on sama kuin viimevuonna ja Sonkajärvellä on n. tunnin tauko ja takaisin ollaan Iisalmessa n.20.30.

    Iltabileet ravintola Gravevillessä alkaen klo 21.00.


    Esiintyjinä:

    Burlesque by Freaky Teasers

    Devil Deville

    Dog Days Revolution

    Liput ennakkoon 12e ja ovelta 15e
    Ennakot Gracevillen tiskiltä tai www.lipputoimisto.fi


    Järjestäjinä:
    Pörsärebels ry & ravintola Graceville

    Tervetullooo!
     
    ruostesiipi tykkää tästä.
  2. Elky70

    Elky70 Gearhead

  3. habzu

    habzu 3rd gear

    Jees, kruisailut on nyt kruisailtu ja sää tällä kertaa suosi tapahtumaa. Porukkaa oli liikkeellä ihan tungokseksi asti ja ihmisiä tuntui pelit ja vehkeet kiinnostavan. Suuret kiitokset kaikille osallistuneille ja erityisesti teille jotka toitte kalustoa koko päiväksi ihmisten ihmeteltäväksi. Ilman moista talkoohenkeä tapahtuman menestyminen ei olisi ollut mahdollista. Iltabileetkin saatiin lopulta onnistumaan vaikka Devil Deville joutuikin keikkansa perumaan. Kiitos ja kumarrus tästä Assbonukselle jotka saapuivat parin tunnin varoajalla. Ensi keväänä sitten uudelleen
     
    ruostesiipi tykkää tästä.
  4. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Perkele ku niin huono seurailemaan noita tapahtumia. Aina jälkeen päin huomaan nuo ilmoitukset :mad: piti lähteä tonne. Mut mut......
     

Kerro tästä muillekin!