Kokemuksia Chrysler 300C

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja mikkoP, 9.6.2012.

  1. toyota...

    toyota... Gearhead

    Narina puslaan laitoin pari kertaa vaseliinia injektio neulalla. Ja muihinkin yritin, mut on erimoisia puslia. Vieläkin narisee...
     
    Muokattu: 27.5.2018
  2. kalvetinhet

    kalvetinhet Gearhead

    mikä vittu siellä narisee?
     
  3. Tavanäijä

    Tavanäijä 1st gear

    Hankala muuten diagnosoida mutta arvataan että siellä voi narista mikä tahansa alustan osa. Helpoin varmaankin paikallistaa kun takarenkaat ajaa joittenkin korokkeiden päälle tai sitten auto rasvamontulle. Toinen nytkyttää autoa ja itse koitat auton alla paikallistaa kuuntelemalla tai sitten jopa silleen että kädellä puristat niitä niveliä. Tuntee kädellä mistä se kahnittaa. Joskus on jopa silleen paikallistanut semmosesta risukkoalustasta että pitkä räikän jatko ja siitä toinen pää niveleen ja toinen korvaan. Kantautuu korvaan se narina samalla tavalla kun ääntävää laakeria paikallistaessa.
     
  4. toyota...

    toyota... Gearhead

    Sehän tuossa onkin ku narinaa ei saa aikaiseksi koukun päälle hyppimällä, tai rengasta repimällä. Suihkuttelin kaikkiin pusliin silikooni rasvaa. Ei auttanut! Tuli mieleen jousen alus ja päällys kumi, täytyy Seki rasvata joku päivä...
     
    Muokattu: 30.5.2018
  5. Tavanäijä

    Tavanäijä 1st gear

    Iskarikin voipi pitää sitä narinaa... Lähes aina ollut noilla samantyyppisillä ripustuksilla olevissa tuo narinanivel se äänen lähde. Rysleristä ei ole kokemusta kuin tästä nykyisestä ja siinäkin näytti olevan aika tutunnäköinen ripustus takana. Menihän sitä öljyä sinne niveleen molemmin puolin?
    Ärsyttäviä nuo ylimääräiset äänet:mad:
     
  6. toyota...

    toyota... Gearhead

    Iskarit vaihdoin nivomatikkeihin. Narisi ennen sitäkin... Kyllä luulisin et meni vaseliinia molemmin puolin, ku kevensin tunkilla tukivarren alta ja pistin rasvaa päällypuolelle, ja seuraavana päivänä lisää :eek:
     
  7. VANKKURI

    VANKKURI Gearhead

    Takatuupparissa etupää on s-sarjan W220 ja takapää w211 eemelistä kopioitu.
     
  8. Tavanäijä

    Tavanäijä 1st gear

    Päällypuolelle, siis kumin ulkopuolelleko? Neulalla sinne kumin sisälle öljyä/vaseliini-mähmää.
     
  9. toyota...

    toyota... Gearhead

    Neulalla kumin sisälle, holkin päällypuolelle...
     
  10. toyota...

    toyota... Gearhead

    Mikäs tää evicissä oleva juttu on?
    [​IMG]
     
  11. HEM1

    HEM1 2nd gear

    Hei!

    Oisko kellään vinkkejä uusien jarrulevyjen hankintaan? Auto on 300c Hemi 2005.
     
  12. Timo K.

    Timo K. Gearhead


    TEMPAVG
    : Average outside air temperature. EVIC displays this value when not in diagnostic mode.
    TEMPRAW: Measured / uncorrected outside air temperature.

    Remarks: If there were no average temperature data point, the EVIC temperature display would change fairly rapidly. The software works to display the ambient outside air temperature, not the temperature of air warmed from an idling engine while stopped.

    Lower display: The software is designed to have a delay on the upward count. The downward does not have the delay. Once the lower numbers count up -- the left is seconds and counts up once you're at a steady speed, for a total of 180 seconds -- the right number counts up at a faster rate to 1500. If the temperature is stable, the system will load raw temp data to the data buffer for upcoming update of the TEMPAVG value. The letter indication for stable is S, if incrementing the counter shows I, and when the raw is higher than the avg and the counter has not reached a stable state, it will show H. If more than one condition is met it can show both letters.
     
    toyota... tykkää tästä.
  13. TuomoII

    TuomoII 1st gear

    Päivää foorumille!
    Osaakos joku sanoa käykö 2005 hemin etupään jarruletkujen tilalle C-sarjan Mersun letkut? Hintaeroa tuntuis olevan aikalailla.. eBay haku Chryslerin letkuilla antaa tulokseksi myös noita Mersun letkuja.
     
  14. elkamiina

    elkamiina Gearhead

    Hmm, mielestäni ei käy. Kun kuvan mukaan C mallissa on kierre letkun molemmissa päissä ja syslerissä banjo satulan päässä.
    Itse en pidä pahana hintana esim. tuota 17€ letkusta minkä itse löysin.

    MB ML320 letku on samannäköinen, mutta onkin sitten kokolailla samanhintainen.
     
  15. TuomoII

    TuomoII 1st gear

    Dänks!
    Mistä löysit tuon 17€ letkun?
    Itse löysin vain neljänkympin pintaan..
     
  16. kalvetinhet

    kalvetinhet Gearhead

    jos vielä jostain löytyy eteen raybestos advanced technology nascar -levyjä, joissa urat, reiät ja jäähdytetyt niin suosittelen kaivamaan esiin. tekivät aikoinaan erikseen oikean ja vasemman levyn. kestävät aivan vitusti kilsoja ja toimivat hyvin.
    [​IMG]
     
  17. TuomoII

    TuomoII 1st gear

    Vastaan itselleni..
    Unohdin RockAuton, sieltähän niitä saa kohtuuhintaan!
     
    elkamiina tykkää tästä.
  18. toyota...

    toyota... Gearhead

    Mulla on toinen avain katko, ja tälläsiä Kiinan taitto avaimen periä on myynnissä, niin saisko tota jotenkin koodattua et toimis? Vai sopiskohan tonne vanhan avaimen sisuskalut? Tietysti lukkoseppä joutuis jyrsiin urat.
    https://www.wish.com/m/c/58214a28637beb467d05a371
     
  19. starcraft

    starcraft Gearhead

    Jarrulevyistä senverran että en tiedä mitä suositellasuositella, mutta ainakaan niitä rockauton hinnat alkaen levyjä en suosittelisi. Omaan oon vaihtanut ympäriinsä raybestoksen levyt ja taakse vasta 3 pari oli sellainen, joka ei täryttänyt. Eteen vaihdoin vuosi sitten ja lomamatka Norjan vuoristoteillä sai toiseen etulevyyn pienen halkeaman näköisen jäljen. Liekö ylikuumentunut? Ei ole raybestoksen laatu enää samaa kuin ennen.
     
  20. challenger500

    challenger500 Gearhead

    StopTechin levyjä itse käytellyt
     

Kerro tästä muillekin!