Racers Place lopettaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja TimoT, 21.3.2018.

  1. J.J.

    J.J. Gearhead

    Amazon tulossa myös Suomeen kohtapuoliin.
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Ei nyt tähän ketjuun liity, nutta amazonista tsiigasin osia myös ja parit tilasin. Ilman mitään tietoa olikin tavarat muka loppu ja tilaus peruttu. Kun yritin tilausta etsiä omista tiedoista olin että mitä vittua?

    Rahat oli automaattisesti palautettu kyllä mutta jäi vähän jaska maku.

    Välillä laski kulut hyvin jo siinä tavaran sivulla, välillä piti mennä kassalle asti että näytti kaikki kulut (postit ja tullit suomeen).
     
  3. f34

    f34 Double Gearhead

    Kuulin, että jos haluaa amazonesta tilata suomeen, niin pitää käyttää Amazon.de sivustoa.
     
  4. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Okei, luulin että se tarkoitti vaan jos haluaa ilman muita kuluja tilailla kun brititkin peri enemmän rahaa ja usassa tietty tullit ym.
     
  5. spinout

    spinout Gearhead

    Olen tilannut jenkkiosat aina USAn Amazon.comista ja valinnut parhaan myyjän (kohdasta More Buying Choices), jotka toimittaa Suomeen. Usein se on suoraan amazon itse. Tullimaksut sisältyy loppuhintaan, joten paketti tulee suoraan ovelle, ei juutu tulliin.

    Tilasin sieltä ennen joulua kehutun Quick Fuel Slayer 750cfm kaasarin + bensalinjan. En edes tiedä myydäänkö sitä Suomessa, ainakaan US-Partsilla ei ollut. Näin, että se oli Holleyllä super-alessa ja ilmoitin asian klikkaamalla "Would you like to tell us a lower price?" ja alensivat heti hinnan samaan.
     
    Muokattu: 24.3.2018
    Powerstroke tykkää tästä.
  6. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Vaikka amazon tuliskin suomeen, ei ne palikat halpene tai saatavuus parane

    Jenkkilä tuotteet esim. 300$ minisorvi on silti tilattava jenkkilästä. Suomessa ne varmasti on yli tonnin ihan vaan koska suomi
     
  7. J.J.

    J.J. Gearhead

    Haastavat että Amazonille tulee varastot pohjoismaihin ja Suomenkieliset sivut jne. Ruotsista osteltu vissiin jo kiinteistöjä ja olikohan jotain rekryjäkin jo käynnissä.
    Siinä menee koko Suomen kaupankäynti uuteen murrokseen.

    Ja toivottavasti vauhtiputkat toimii jatkossakin, tuli RPeellä omiakin romuja käytettyä puntituksessa.
     
  8. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Toimii ne välistä saa vedettyä vaan vähemmän osista ja pitää alkaa asentelemaan asiakkaan osia

    Onhan niitä nytkin firmoja joiden koko toiminta perustuu asiakkaan osien asentamiseen, ei tartte pitää varastoja eikä tartte ihmetellä lunastaako asiakas osaa vai eikö
     
  9. Kähmy 545

    Kähmy 545 Gearhead

    10+ Pistettä Racers Placen miehille, Kassassa olleet rahat tuli tilille.
    Hienoa toimintaa, asiakasta ei unohdettu.
     
    cellu, Dataviilaaja, Nikuzai ja 1 muu tykkäävät tästä.
  10. tapnie

    tapnie 2nd gear

    Oliko kenelläkään tiedossa miten uusi paikka on auki iltaisin ja viikolla ylipäätään? Vai onko lauantaisin mahdollista käydä kun ei ole ihan työmatkan varrella ja turhaan ei viitsisi ajella katselemaan ikkunoita.
     
  11. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    Tästä pompahti mieleeni, että VW:llä oli ainakin 10 vuotta takaperin eri meininki - 3BG Passattiin B-pilarin mustat peitelistat taisi olla Suomessa n. 79e/kpl, kun taas Saksan marmoritiskiltä ne maksoi 49e/pari. Jotenkin muistelen, että kävi vielä niin etteivät pirulaiset ees myyneet Suomeen, kun itte soitin Saksaan ... mutta runkonumerolla möivät sitten saksalaiselle kaverille, joka taas lomareissullaan Suomeen pudotti ne mun kotiportaille.

    -JJ-
     
  12. cuda69

    cuda69 Gearhead

    isot on varaosien hintaerot,amc vesipumppu eräässä liikkeessä 125€ ja Marjakankaalla Alavieskassa 55€
     
  13. xarper

    xarper Gearhead

    Ja rockautosta lopulta 20€? :rotfl:
     
    Jussi289 tykkää tästä.
  14. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    Rokissa abs-anturi 30 ja partsilla ~120...
     
  15. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Ei ole tarkempaa tietoa, pitäs tässä oikeastaan käydä tutustumassa paikkaan...on meinaa kävelymatkan päässä uudesta asemapaikasta elokuusta lähtien, veikkaan että tulee asioitua siellä jos homma pelaa :odcool:
     
  16. cuda69

    cuda69 Gearhead

    27-37 taalaa merkistä riippuen,
     
  17. tapnie

    tapnie 2nd gear

    Kävinpä koittamassa eilen kepillä jäätä ja lähdin aikaisemmin töistä jospa sattuisi olemaan auki. Kannatti ja sainkin sen samantien hyllystä mitä olin vailla,jotta pääsen kansien koekasauksessa eteenpäin. Olisi pitänyt käydä jo aikaisemmin niin ei olisi tarvinnut turhaan odotella amerikan osatilausta saapuvaksi joka on siirtynyt jo kaksi viikkoa eteenpäin toimittajalla. Pikaisesti siinä juteltiin niin torstaisin lähtee tosiaan osatilaukset eteenpäin ja tulen ainakin käyttämään näitä palveluita.
     
    Herje ja Camino'79 tykkäävät tästä.
  18. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Onks tänne jo virallisempia yhteystietoja tai sähköpostiosotetta tms?
     
  19. Weijari

    Weijari Gearhead

    Onko tämä vielä olemassa? Äsken kävin vilkaisemassa ja hiljaiselta näytti.
     
  20. MadMike

    MadMike Gearhead

    Sporttiauto jatkaa vinkkeleiden puntitusta. Itse olen käyttänyt R-koneistusta tähän asti mutta joskus piti itsekkin laitteet ostaa ja lähteä yrittäjäksi koneistajana. Tiedä sitten olisiko siinä ollut suomen asiakaskannassa ollut mitään järkeä, eipä penkittäjät ja koneistajat etc mitään omaisuuksia ole tehnyt varsikaan jos yhden miehen firmana koitat kaikki hoitaa jos ei muu jää jälkeen niin kirjanpito. Apurin kera hyvä kun omat nurkat saanut maksettua. Nykyään en näe Suomen menossa järkeä oikein muutenkaan missään ainakaan täältä länsinaapurista käsin aikaa viettäessä mutta Janne on ollut hyvä tuttu ja innostunut työstään mitä tekee joten täältäkin pakko antaa tunnustus jaksamisesta Kommunistien seassa.
     

Kerro tästä muillekin!