Tankin syöttöputken asennus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Lettu, 27.5.2018.

  1. Lettu

    Lettu Gearhead

    Hankin Capriceen uuden bensatankin ja syöttöputken. Miten syöttöputken liitos tankkiin oikeaoppisesti tehdään, että kans kestää?

    Mitä maalia kannattaa käyttää tankin ulkopinnalle?
     
  2. hzemax

    hzemax Double Gearhead

  3. cdi

    cdi Double Gearhead

    Ko merkistä en tiedä. Mut preparoin vanhaa tankkia. Tankki paikalleen ja vettä täyteen Täyttöputki micillä heppiin paikallaan vesi pois tankki alas ja taas tankkitäyteen ja koritinalla viimeistely. Olis ehkä kannattanut laittaa kumiputkella liitos ainakin työnpuolesta. Maalia en muista mitä oli mutta pohjamassalla penslasin ympäri ja pölyä pintaan niin pääsee käsittelemään nopeammin.
     
  4. Lettu

    Lettu Gearhead

    Kiitos. Mig+pilli+koritina-kombolla tuli hyvä. Biltemasta kilikalisinkkiä pohjat ja jotain saman puljun puuhamaalisprayta. Vielä bensaletkua jostain, nippuun ja konttorille.
     
  5. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Varmistit, että mätii nopsaan, eikä kukaan enää varmasti korjaa sitä? Hieno valinta, onnittelut.
     
  6. cdi

    cdi Double Gearhead

    Ai....... miten pitkään on muuten nopsaan vaikka vuosina ilmiastuna.....tai vuoden osina? Ja mikä olisi ollut oikea tapa?
     

Kerro tästä muillekin!