Ford 1.8 turboriäselin kalkatus?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Mudracer, 11.6.2018.

  1. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Onkos tollasen voortin koneen tietäjiä? Ihmettelin tänään tollasta ja venakopan sisällä kaikki ihan ok. Alipainepumppua epäilen mutta ei voi varmaksi sanoa, onkos kokemuksia?
     
  2. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    Vähän jos lisää tietoa sais? Onko jo commonraili vaiko se vanha jakajapumpullinen? Ja osaako äänen "sijaintia" yhtään sanoa? Koska jos on cdi niin ne suuttimetkin osaa pitää melkoisen paukkeen rikkoutuessaan. Ja onko muita oireita kuin pelkkä ääni?
     
  3. ari vw

    ari vw Gearhead

    Veikkaan rikkinäistä suutinta.
     
    cutlass cruiser tykkää tästä.
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Juu vanha pannu ei mitään sähkösuuttimia. Tänään aamulla katos puhti, tarttis lähtee kattomaan. Voihan siellä suutinkin vuotaa kun päästeli pikkasen käryä kun eilen sitä ihmettelin.
     
  5. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    Juu kyllä ne suuttimet kannattaa ainakin ekana tsekata ;)
     
  6. country sedan

    country sedan Gearhead

    Varmaan perinteinen jakopää vamma. Pakovenat hakkaa mäntiin kun ajotus jää myöhäselle.
     
  7. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Puhdin katoamisen syy selvisi, joku tumpelo unohti kiristää yhden ahtoputken klemmarin:rotfl: . Sekopää on kuulemma laitettu vajaa 20000kilsaa sitten.
     
    Camino'79 tykkää tästä.
  8. ikiliikkuja

    ikiliikkuja 3rd gear

    Toivottavasti puhti palas klemmarin kiristyksellä. Tietyn mallisissa voortin turboriiseleissä ilmenee pumpun kulumisen seurauksena tehojen häviämistä ja tällöin kuuluu myös normaalia kovempaa nakutusta. Lääkkeenä pumpun vaihto, just naapurilla menee 2005 ransitin pumppu uusiksi (vanha coreksi)
     
  9. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Juu" tehot" palas, suuttimissa ei mitään vikaa mutta kun pistää alipainepumpun pulttiin ruuvarin ja toisen pään korvaan niin meteli on hirveä. Olisko se tappi kulahtanu tms.
     
  10. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    Ei se mikään outous ole vaikka oiskin alip.pumppu horo.
     

Kerro tästä muillekin!