Th700

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja rautapää, 3.7.2018.

  1. rautapää

    rautapää 3rd gear

    Eli ongelma on vaihdot. 1-2 vaihtaa ok mut 2-3 vaihto todella hidas. Eli talla pohjassa ni kakkonen tulee ihan kivasti mut kolmoselle vaihtaessa kone karjuu rajotinta vasta pitkän aikaa. Loota toimii parhaiten ku TV vaijeri on tosi tiukalla ja kuvernöörin en ole vielä ropannu muuten ku vaihtamalla sen pensa koneen malliin ku entinen oli tiisselin. Kone on iha pikkusen viilattu 350 Cid ja auto nelikko pikuppi 4.1 välityksillä. Laatikko rempattu edellisen omistajan aikana ja ku vaihdoin ekat öljyt ei ollu pohja pahan näköinen. Muuten ei luista tuo kolmonen mut menee hermot ennen ku kytkeytyy... Onkohan tommoseen mitään ite tehtävissä vai ammattilaisen hoteisiin??
     
  2. leemu

    leemu Gearhead

    No ensavuksi älä ainakaan kiljuta sitä rajotinta vasten vaihdossa:D

    Tulee hyvi pian sille ammattilaiselle meno ainakin silläkonstin;)
     
  3. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Mites nelonen tulee?
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Vaikuttiko se kuvernöörin vaihto parempaan vai huonompaan suuntaan?
     
  5. rautapää

    rautapää 3rd gear

    Noniin, nyt heitetty 1500 kilsan reissu ympäri Baltiaa ja oireet ei muutu. Kylmänä napakampi ja kuumana tuntuu iha kuminauhalta lähes kaikki vaihteet. Kuvernöörin vaihto paransi lootaa siten että vaihto hetket nousi ylöspäin. Oon aikaisemmin käyttänyt erillistä lauhdutinta nyt syylärin oma paikallaan. Uus isolohkon orkkis jäähy, lämmöt 85,aina. Oiskohan siftkit ja sen pannan toimintaa hoitavan motikän vaihto pelastus vai romukoppaan koko loota?? Alkaa usko loppua näihin automaatteihin...
     
    Vermilion tykkää tästä.
  6. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

  7. wiwwe

    wiwwe 3rd gear

    Toimiikos urbaanilukko?
     
  8. rautapää

    rautapää 3rd gear

    Ei ole käytössä. Tai siis sinne ei mene sähköä ollenkaan tohon laatikkoon.
     
  9. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Miksei? Aika turha kuumentaa öljyä ajelemalla ilman lukkoa, kun siinä sellanen on.
     

Kerro tästä muillekin!