Tunnista korinosat..lukkopelti vai jokin muu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja exchevelle, 17.7.2014.

  1. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Olisiko arvauksia mistä automallista/merkistä nämä peltiosat on. Tuosta helmapellista ei paljon vinkkejä tule.. Mutta tuo lukkopellin tapainen osa on todella erikoinen. On selkeästi paksumpaa peltiä (n.1mm) mitä tuo helmapelti. Leveys "takalaidan" sisäreunoista toiseen n. 116,5cm. Sisäreunan pystypokkausessa on myös kiinnitysreikia. Mutta ei vastamuttereita. Kuten vaakapinnan reiässä on.

    Jotenkin tulee "arvaus" että tuo lukkopellin tapainen osa on sittenkin alustaan/runkoon kuuluva. Samasta kuormasta löytyi Dogde Ram 1500 94-02 osia. Mutta ei taida kuitenkaan kuulua siihen


    [​IMG]

    [​IMG]
     
  2. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Entä nämä 2+1 pellin osat.. Moparista ??

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  3. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Entä nämä moottorikorvan tyyppiset. Ei ainkaan Moparin pikku/isolohkon.

    [​IMG]
     
  4. Hai

    Hai Double Gearhead

  5. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Hai:n vastaus mennyt minulta ihan "ohi"... Kiitos todella paljon!! Niinhän ne sopii kun mallailin tuohon 400 koneen lohkoon. Kahvit velkaa Hai:lle :wink:

    Entäs tämä ehkä Mopar tuotteen peltiosa..Mistä voisi olla??

    [​IMG]
     
  6. exchevelle

    exchevelle Gearhead

  7. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Ai se oli '65-'68 C-koppasen cowl ... Kun '64 asti pyyhkijät pyyhkii keskeltä sivuille ja '69 alkaen C:n pyyhkijät on konepellin alla piilossa...

    Mutta noi tukipellit on voimakkaasti Moparin muotoilukieltä. Esim. kuvassa '72-'74 Challengerin head lamp panel support bracket

    https://www.shermanparts.com/ecat/image ... 60-49S.jpg
     
  8. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Olisiko tietoa/arvausta mihin nämä kaksi tankoa liittyvät? Pituus on karkeasti arviotuna 30cm. Alemmassa on paksumman osan sisällä kumi, eli toimii jonkinlaisena värinän vaimentimena?

    Kaikki muut samassa kaupassa tulleet osat olivat Moparin osia, joten myös nämä erittäin suurella todennäköisyydellä.

    http://i1320.photobucket.com/albums/u53 ... dco1z4.jpg

    [​IMG]
     
  9. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

  10. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Tuollainen lukkopellin tyyppinen alkuperäinen (?) korinosa tunnistuksessa. Ollut jo useamman vuoden. Nyt huomasin vasta että siihen stanssattu 3995094. Voisi olettaa että se on Mopar numero, mutta google ei löydä mitään tuolla numerolla koriin osiin liittyvää. Leveyttä tuo 120cm tjsp.

    Olisiko kenelläkään varaosakirjaa josta tuolle numerolle löytyisi selitystä?


    [​IMG]

    [​IMG]
     
  11. CevyAntti

    CevyAntti 2nd gear

    Eijoo Moparia. GM voi olla lähempänä. Mielestäni tuo on C3 Corveten valojen kiinnitys pelli. Se on siinä etukannen etupuolella korissa kiinni. Tarkemmin siis valojen ja konepellin välissä. Lasikuituuun alapuolelle liimattuna.
     
    exchevelle tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!