Mopar 360 nestevuoto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja osse78, 14.7.2018.

  1. osse78

    osse78 Gearhead

    Rupesi vuotamaan nestettä vesipumpun pulttiä pitkin ja pultti pyöri lohkossa tyhjää. Minkä kokoinen pultti ja millä kierteellä tuo on jos kokeilisi ehjällä pultilla jos vielä kiristyisi?
     
  2. Pölyttäjä

    Pölyttäjä Gearhead

  3. osse78

    osse78 Gearhead

    Tämä 16 x 5 1/4 on vissiin sen pisimmän pultin koko. Oli just laturin kannake sen korkanneen pultin alla, eli oisko vähän liian lyhyt tai sitten vaan väännetty liian tiukalle. Se pultti menee ilmeisesti vesikanavaan? Toiseksi ylin repsikan puolelta. Jos kierrettä ei löydy lohkolta joutunee purkamaan vesipumpun ja jakopäänkopan että pääsee korjaan kierteen? Vai yrittäskö pinnapulttia jollakin liima-aineella?
     
  4. xarper

    xarper Gearhead

    M10 menee väkisin liiman kanssa ja pitää jos se vanha on korkannu.
    Been there, done that.

    Vetäsin tosin pätkän kierretankoo sinne vaan itekun ei ollu niin pitkiä M10 pultteja eikä ollu ongelmia.
     
  5. osse78

    osse78 Gearhead

    Toi nykynen pultti on päästä päähän 14.5 cm eli vissiin oikea, mutta kaikki hilppeet alla meni mittauksessani vain 1cm lohkoon ja kepin päässä painava laturi. Kuinka paljon pitemmän pultin tohon vois laittaa, eli paljonko kierrettä lohkossa?
     
  6. Belve67

    Belve67 2nd gear

    Ota mitta kierteen syvyydestä sylinterin putki tulee muistaakseni vastaan, liian pitkällä pultilla painatat sylinterinputkea kasaan.
     
  7. osse78

    osse78 Gearhead

    Pitkä 10mm pulti poikki ja siihen tehtiin tuumakierre pajalla ja hyvin kiristy lohkoon eli lähinnä vanha pultti oli korkannu. Nyt pysyy taas nesteet oikeella puolella.
     

Kerro tästä muillekin!