West Coast Street Cup 2018

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja cam67aro, 7.1.2018.

  1. kanttiauto

    kanttiauto 2nd gear

    28.7 WestCoastStreetCupin kolmas osakilpailu päivä lähestyy!

    Osa cuppia kiertävistä kuskeista oli Seinäjoella 7.7.
    Toivottavasti tuo eilinen kisa oli harjoituksena ja testimielessä positiivinen juttu Cupin kiertämistä ajatellen. Auto ja kuski kehittyy ajamalla!

    VHA
     
  2. kanttiauto

    kanttiauto 2nd gear

    Porin kisaan ennakkoilmoittautuminen auki, on ollut jo hetkisen aikaa...

    Sinne nauttimaan Suomen kesästä, kerrankin säät suosii ja noin 60 ennakko ilmoittautunutta kuskia mittelöi WescoastStreetCupin pisteistä.

    No, kaikki ei varmaan koko Cuppia aja mutta tähän mennessä Cupin kisat on mennyt kuskien ja säiden puolesta äärimmäisen hyvin.

    Väliaika tietona vaikka nyt tällästä:

    MC luokkien aikuisten pyöristä (ei siis JR Bike) löytyy noin 10 kpl 9.5 alittavaa aikaa ja nopein ajettu tais olla 8.9. Reaktioiden keskiarvo sarjan top 5:llä on 0.599..

    Suurin pyörällä ajettu loppunopeus 257kmh!

    Cuppia ei tännä vuonna kierrä moottoripyörä miehiä niin paljoa kun aiempina vuosina, mutta taso on sitäkin kovempi!

    Auto puolella ajettu jo liki 40kpl 9.1-9.3 aikaa... (tuo määrähän tietysti kasvaa Porissa!)

    Autoille on mitattu tähän mennessä noin 30kpl 240kmh ylittäviä loppunopeuksia niin Porissa kuin Seinäjoella.

    Indeksi luokissa, Street Bracket ja Bracket ET on ajettu o.505 reaktio ja paras tasoitus (dial-in) oli eräällä varsin uudella Cuppia kiertävällä kuljettajalla 0.003 jopa kahdesti!

    Tulokset näkyvät Sunrise Cruisers FB-sivulla ja WestCoastStreetCup FB-sivuilla pitäisi olla linkki Riverside Timersin sivuille.

    Yhteenvetona voidaan ylpeänä todeta että WestCoastStreetCupin tämän vuotinen taso on korkea tähän mennessä. Panostus radan liimauksen ja kumitukseen molemmissa suoritus paikoissa tuottaa tulosta! Kilpailu paikoilla häärivät talkoolaiset ansaitsevat kiitokset ja heidän tekemä pyyteetön talkootyö mahdollistaa verrattain alhaiset osallistumiskustannukset.

    Ihan erikseen täytyy mainita että WCSC on SM sarjan lisäksi ainut kiihdytys sarja missä jokaiseen kisaan on haettu AKK:n ja ML:n lupa. Vuosien aikana WCSC kisoista on noussut SM ja EM sarjaan lukuisia kuljettajia.

    VHA
     
    cutlass cruiser, SJ, pinola ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  3. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Pari vuotta jo kun jääneet Porin WCSC-kisat väliin...korkea aika korjata kyseinen kulttuuri notkahdus ja suunnistaa lauantaina Poriin katsomaan kisoja :odcool:
     
  4. 1320

    1320 Gearhead

    Ilmoittautuminen pääsi näköjään unohtumaan, mut täytyy jälki-ilmoittautua sit paikanpäällä. Senverran hyvin on järjestelyt aina toimineet, että pakkohan se on tulla taas vähän sudittelemaan Poriin.
     
  5. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Kävin kanssa katselemassa kisoja. Kuuma oli. Paljon autoja ja hyvä meininki. Jännitystä ja vaarallisia tilanteita oli kun Salosen Chevelle luisteli kakkosradalta edellisenä menneen ja ilmeisesti koneensa paukauttaneen oranssin Dusterin rasvaamalta radalta yli ykkösradan vasemmalle turva-alueelle mahtavan pölypilven saattelemana. Onneksi ei henkilövahinkoja!
     
  6. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    SJ tykkää tästä.
  7. RcT

    RcT Gearhead

  8. Carpenter

    Carpenter Double Gearhead

    Kiitos kuvista!

    Tuolla tuli oltua 8-18 välinen aika ja vaikkei matkaa ollut enempää kuin
    50km niin täytyy sanoa että nyt on melkoinen "jetlakki" päällä... :odeek: :rotfl:
     
  9. josu

    josu Gearhead

    Hieno oli keli ja ajojärjestelyt hienosti järjestelty. Kiitos järjestäjille
     
  10. 120ZZZ

    120ZZZ 3rd gear

    Hieno oli keli ja rata oli kyllä hyvässä kunnossa. Finaaliin asti riitti kuntoa ja finaalilähdössä niukka 27 tuhannesosan tappio voittaneelle.
    10 lähtöä helteisessä Porissa, kyllä tykkäsin.
     
  11. 383

    383 Gearhead

  12. cutlass cruiser

    cutlass cruiser Double Gearhead

    Oli kohtuu lämmin päivä....ja huippukelistä huolimatta jäi ennätys ajamatta....tosin pääsin neljän tuhannesosan päähän entisestä....ja kasimaili parani monta sadasosaa....

    Pudotuskisassa sit hävisin heti ekassa lähdössä lähettäjälle... valot putos heti kun steisasin ja en todellakaan ehtinyt mukaan...yli sekunnin reaktiolla kone tyhjäkäynnillä ei tarvi kuvitellakaan voittavansa....eli tästä lähin pitää mennä ikään kuin pro kuuselle, ettei käy toistakertaa samaa.

    No aina oppii uutta...

    Ja jos jollakin on ko lähtö videoituna, haluaisin kyllä nähdä mitä niissä valoissa tapahtu....SB ekan kierroksen kolmas lähtö...vihreä Valiant vs punainen Cutlass
     
  13. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Hieno helteinen päivä taas parin vuoden jälkeen Porissa, kannatti todellakin käydä :odcool:

    Radan rasvauksen jälkeen katselin tilannetta ja kelloa, päätin lähteä kun piti vielä Porvoon Cruiseen mennä illalla.

    Aika hurja se Chevellen pyörähdys radalta...vähän se kyllä jäi ihmetyttämään miksi seuraava pari laskettiin radalle rataa tarkistamatta, vaikka edellinen kosautti selvästi koneen/laatikon radalle ? :odeek:
     
  14. josu

    josu Gearhead

    Kiertokanki+ muut romut koneesta oli moparista tullu radalle.
     
  15. cutlass cruiser

    cutlass cruiser Double Gearhead

    Vaikea on lähtöalueelta sanoa mitä tapahtui....varsinkin kun kuski jatkoi loppuun asti vastoin annettua ohjeistusta....(sivuun ja pysähtyä odottamaan hinausta)
     
  16. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Ite olin lähtöalueen takareunassa burnispaikan takana ja se pöllähdys näkyi ja pamaus kuului kyllä hyvin siihenkin, en tiedä sitten miksei radan suuntaan katsonut lähettäjä ei sitä nähnyt. Mut ei lähettäjä nähnyt sitä ekan kierroksen lopuksi radalle ajelemaan palannutta mopojunioriakaan vaan ohjas autot valoihin. Autojen huoltojoukot huomas onneksi.
     
  17. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    No ainakin juuri siitä lähettäjän kohdalta katsomosta sen näki erittäin hyvin ja moni lähtikin siltä seisomalta varikolle tai syömään, syystä että : "Voi Wattu, tuli radan rasvaus..." ja autohan nippa nappa pääsi sivuun radan päässä.

    Joo, se Junior Bike:n seikkailu oli kanssa vähän likellä...pikkukaveri eksyi heti maaliviivan jälkeen kakkosradan puolelle lähtevälle, jonnekin valoille menevälle väylälle ja tajusi sitten että väärä paikka ja palasi takaisin radalle...samaan aikaan autoja oltiin jo lähettämässä matkaan.
    Punamusta ruutupaitanen ratavirkailija lähtöalueella tajusi onneksi tilanteen ja huusi ja kiljui viittilöiden että SEIS !
     
  18. josu

    josu Gearhead

    Itte olin kuljettajakokouksessa siinä jälkimmäisessä,kaveri tuli esittelemään ulostettuja osia kilpailun johtajalle"kato tälläisiä osia tuli pihalle",siinä oli kiertokangen alalenkin palasia kaverilla kuumana hyppysissä
     
  19. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Se pata porsi sitten kunnolla, ilmankos siellä radalla oli liukasta.

    Eikä tosiaan ole tarkotus sättiä ketään, ei WCSC sarjaa, kisan järjestäjiä, kilpailijoita joiden auto hajoaa, sen paremmin kuin Riverside Timers ajonotto team:a (tekevät hienoa työtä)...nyt vain sattui vähän leviämään romua radalle ym...pistetään kaikki helteen piikkiin :odwink:
     
  20. SJ

    SJ Gearhead

    Muokattu: 31.7.2018

Kerro tästä muillekin!