Forssan Pick-Nick 5.8.2018

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Marklin, 27.7.2018.

  1. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  2. Hemibee

    Hemibee Gearhead

    Tornio vastaa haasteeseen! Pe stadin cruising, la malmin street drags ja su pick-nick! Ehkä jo ens kesänä tullaan harrastepelillä.
     
    Jooli tykkää tästä.
  3. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    Juurikin näin !!! Jos AKKA antaa luvan ni MA kotona , TI Lpr GuutsMeinings , KE ny kyllä tiskaat , TO luuttuat lattiat , PE ny kyllä riittää komentelu eli CHARGERI kohti Matkua tosin kyllä Viipurin kautta Tankkaamas ja Tyhjentämäs ja sit SU Forssan PICK NIC ja Alkuviikost takaisin nöyränä KOTIO !!!

    Autohan on tää

    [​IMG]

    Ja näillä polttoaine hinnoilla mennää

    [​IMG]
     
    Jooli, Ponu65, Marklin ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  4. Jooli

    Jooli Gearhead

    Kyllähän tuonne pitää taas mennä, lähes joka vuosi ollut eri autolla liikkeellä ja niin käy varmaan tänäkin vuonna :)
    Pitääkin tulla jo ajoissa kun, eikös forssassa ole lauantaina cruisingia ja torilla jotain musiikkia?
     
  5. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    On siellä lauantaina cruisailua ...
     
  6. rekkamies

    rekkamies Gearhead

    Hieno tapahtuma varmasti, mutta itteeni hiukan häirittee kun joka päivä arkena mulla on 1 kuorma vorssaan rekalla ja talvella enempi niin kynnys lähteä vk loppuna vorssaan on kovao_O:Dkerran oon aikasemmin ollu jokunen vuosi sitten.

    Täytyy yrittää motivoituu...:p
     
  7. Jooli

    Jooli Gearhead

    Kannattais lopettaa tommonen työ mikä haittaa harrastuksia ;)
     
    Nyypäle66 ja rekkamies tykkäävät tästä.
  8. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Ompa "hirveä ongelma"...montakohan kertaa sitä on tullut vuosien mittaan pyyhkäistyä jonkin tapahtuman paikan ohi (sen tuhat kertaa), enkä nyt tarkoita pelkästää Forssaa ja silti sinne voi mennä ongelmitta...toisinaan aamuyöstä ajaa jonkin paikan ohi funtsien että, jee muutaman tunnin päästä ollaan tuolla :odcool:

    Forssassa on tullut käytyä muistaakseni vuodesta 1992...yksi ainoa kerta on jäänyt kaverin hautajaisten takia väliin.
    Jossakin määrin tapahtuma on vuosien mittaan alkanut tuntua hieman "tasapaksulta", ei mitään uutta, samat kuviot joka kerta, rompetori on nykyään puhdas kirpputori, eikä siellä juuri enää jaksa kierrellä...hevonjaska haisee ja kippoja ja kuppeja, vanhoja puhelinluetteloita...aika vähän mitään autoihin liittyvää enään :odconfused:
    Tärkeimmät ostokset voi melkeimpä tehdä siinä rompetorin sisäänkäynnin kohdilla, toiselta puolen saa pakollisen Pick Nick T-paidan ja toisella puolen on Nippelit Teppo...aikanaan oli myös Markku Hackspik:n pilttuu, pidemmälle ei juurikaan ole tarvetta mennä.

    Aika menee pääosin varsinaista aluetta kierrellessä ja autoja kuvaillessa, lopulta tajuaa kuvanneensa taas 80% samoja autoja kun vuosi sitten jne jne. :odeek:
    No onhan siellä tietysti aina jotakin uusiakin ja tapaa tuttuja ja se tietty Pick Nick-tunnelma, joka on vain siellä :odcool:
    Sitten tulee perinteinen palkintojen jako, joka on tavallaan pakko mennä katsomaan, se vain kuuluu asiaan...lähinnä tulee jännitettyä meneekö kaikki Van & Truck luokan palkinnot taas tietyille vihreille "maitoautoille"...no kertaalleen olen käynyt yhden pystin hakemassa itsekin, joten sekin on koettu, Kiitos siitä.
    Loppupäivän sitä istuskelee vain autolla ja katselee ulos lipuvia autoja ja poistuu itse viimeisten joukossa kun aluetta jo siivotaan, noin se menee omalla kohtaa.

    Päivän päätteeksi on jotenkin turta olo kun ajaa alueelta ulos...tässäkö se oli, se on nyt ohi taas tältä vuodelta, menipä vuosi nopeasti, kesäkin loppuu kohta...mitäköhän tapahtumia sitä vielä tänä kesänä on jäljellä ? :odeek:
     
    Muokattu: 31.7.2018
    Impalas, onoff road, Pertti K ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  9. Jooli

    Jooli Gearhead

    Itse on tullut mentyä aika ajoissa paikanpäälle ja istuskellut siellä rinteessä sisääntulon vieressä, sit ku paikka on täynnä ni on hyvä lähteä kiertelemään :)
     
  10. rekkamies

    rekkamies Gearhead

    Oonki eukolle sanonu monta kertaa että pitäiskö ettiä normi ihmisen hommia:)

    Minusta ei varmaankaan tunnu samalta kun vasta kerta käytynä:Dkoetan saada itsestäni sen verran irti että vaan lähtee:D
     
    GMies tykkää tästä.
  11. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Tänä vuonna olis tarkoitus kokeilla uutta kulmaa vanhaan aiheeseen.
    Perinteisesti on ainakin vähän krapula, kello 12, hirvee ruuhka, aurinko porottaa varjotta. Takakaarteeseen meinaa pyörtyä nestehukkaan.

    ...jos tänä vuonna meni ilman krapulaa.
     
  12. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Ekalla kertaa Pick Nick ja se autojen määrä tuntuu huikealta ellei sitten ole käynyt ulkomailla isoissa kokoontumisissa...joku 3000 autoa samassa paikassa ja koittaa käydä ne kaikki läpi siinä muutamassa tunnissa, ei siinä loppupäivästä enää muista onko tuo kuvattu...
    Nyt lisäksi tämä helle, jos sitä jatkuu niin itse paikkahan on kuin jättimäinen muurinpohjapannu eli varmasti tarkenee :odroll:

    Toivottavasti ovat älynneet tehdä Pick Nick T-paidat vihdoin valkoisina, musta paita ei varmasti myy....muutenkin lopen kyllästynyt mustiin paitoihin :odwink:

    Krapula + ravirata + helle = :wc: :rotfl:
     
  13. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Tosta puuttuu vielä bajamaja. :confused:
     
    onoff road, Gary Grand, Jooli ja 1 muu tykkäävät tästä.
  14. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Siellä on hyvä keventää oloa..
    Vetää nenän kautta henkeä sisäänpäin kun astuu koppiin sisään. Seuraava mitä tajuaa, on se että on oppinut Norjan kielen tärkeimmät sosiaalisen kanssakäymisen ilmaisut.
     
    onoff road, Rusty ja Marklin tykkäävät tästä.
  15. kinpin

    kinpin 1st gear

    Lauantaina jos menis Loimaan rompetorille ettiin osia pappikseen, hekumallisen telttayön jälkeen sitten paistumaan Vorssan pätsiin.

    Jospa tuo keli vähän huomenna hellittäisi, ei kaikki (vedet ja kyytiläiset) kiehu matkalla....
     
  16. Jooli

    Jooli Gearhead

    Lauantaina olis se cruising yms siellä forssan suunnalla mut ei jaksais sit illalla ajella 100km kotiin ja aamulla taas takasin, vaikkakin ei oo pitkä matka mut mietin jo kans et jäis autoon nukkumaan johonki :)
     
  17. kinpin

    kinpin 1st gear

    Hyvä huomio tuo cruisinki! Sinnehän vielä ehtis... :odroll:
     
  18. rekkamies

    rekkamies Gearhead

    Mua kans kiinnostais tuo cruisinki kun ei silleen oo paljoo päässy sitä harrastaa, mutta sitä ennen pitää parsii buickki kasaan ja TAAS vorssaano_O:D Kotia ei huvita ajella takasi (reilu 200km) ja tulla sunnuntaina takas. Pientä suunnitteluu vaatii ja aika ei taaskaan oo puolella:D
     
    Jooli tykkää tästä.
  19. Pannu H-D

    Pannu H-D Gearhead

    Tarralaput on haettu et eiköhän sitä sit Kenworth lyödä tulille ja sunnuntaina kohti Forssaa.
    Startti on vähän temppuillut mut toivon mukaan vielä tämän reissun selviäisi.
     
    Jooli ja rekkamies tykkäävät tästä.
  20. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Pika pyrähdys Forssaan . Kliks kuvaa, ja nuolella albumin muut otokset....... Jos kiinnostaa
    [​IMG]
     
    faffeli, Ford 15M, JoRkKiS ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!