The D-Day 28.7.2018 - vintage drags ja kustom show

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja -zzz-, 18.3.2018.

  1. -zzz-

    -zzz- Gearhead

    [​IMG]
    The D-Day on Do-Dads Reunion ja Vintage Drags uudessa muodossa. Oripään lentokentällä palvelut pelaavat ja rata on kelpo kunnossa. Iltabileet pidetään samassa alueella ja yöpyminen tapahtuu perinteisesti teltassa. Ruokailuun ja palveluihin satsataan ja uskomme että uudenlainen tapahtuma tulee olemaan todella kiinnostava! Rata-alueella on lisäksi suuri hallirakennus, jossa järjestämme kustom shown.

    Vintage Drags ajetaan tuttuun tyyliin 1/8 mailin radalla lippulähdöllä. Kutsumme mukaan seuraavanlaisia kulkuneuvoja:
    • Old School: Hot rod- Street Rod- , Kustom- ja Vintage street machine -tyyppiset katuautot sekä moottoripyörät vuoteen 1962 saakka.
    • Gasser-tyyliin rakennetut autot: Avautuvat ovet, sisustus, toimivat valot, jarrut kaikissa pyörissä, lokasuojat. Polttoaine bensiini. Vapaastihengittävä tai ahdettu moottori suurin piirtein alkuperäisellä paikallaan. Katusliksit sallittu.
    • Vintage-henkiset altered -tyyliset autot minimaalisella määrällä spoilereita.
    • Etumoottoriset dragsterit vuosimalliin katsomatta.
    • Vanhat kiihdytysautot ja moottoripyörät Ennen vuotta -85 Suomessa kiihdytyskisaa ajaneet autot ja moottoripyörät.
    • Muscle Car Mayhem: kokoaa yhteen suomalaisia tehdaskaluston kaltaisia muskeliautoja, joissa on alkuperäistyyppiset varusteet, moottori ja imusarja, vuoteen 1972 saakka. Autoissa on oltava alkuperäiset tai ajanmukaiset vanteet, sekä alkuperäishenkiset renkaat. Ei katusliksejä eikä moderneja pro-touringhenkisiä vanteita ja renkaita!

    Uutuutena tänä vuonna on Kopteri Ton Up Challenge: Vintage Cafe Racer –tyyliset pyörät, valmistusmaata ja arvostamme old school rocker-tyyliä vaikka vuosimallia ei ole rajattu. Kisa ajetaan pudotuskisana ja lisäksi pyörät kutsutaan mukaan kustom showhun.

    Kustom show pidetään siis sisänäyttelynä, se avautuu puolen päivän haminoissa ja jatkuu noin kahdeksaan. Illalla samassa paikassa pidetään myös iltabileet joissa esiintyvät Amazing Meatmen, Million Dollar tones. Lisäksi stagella on Sweet Jeena and the Sweathearts.

    Do-Dads Kustom show on nyt Do-Dads Invitational Kustom Show.


    Myös perinteinen Do-Dads –palkinto Hottest Hot Rod sekä Koolest Kustom jaetaan tällä kertaa näyttelyn yhteydessä.

    Yöpyminen tapahtuu telttamajoituksessa. Alueella on suuri ruokailutila sekä anniskelubaari, jossa tarjoamme mm. Laitilan gluteenittomia juomia. Alueelta löytyy sauna ja jopa metsäuima-allas!

    Oripää on sijaitseen 12 km Alastaron radalta Turkuun päin. Tampereelta sinne on matkaa 111 km, Helsingistä 185 km ja Turusta 60 km.

    Pääsyliput ovat 30,-, lapset alle 16 v ilmaiseksi. Kisapassi on 50,- ja sillä pääsee sisään myös mekaanikko. Ennakkoliput tulevat myyntiin American Car Showssa ja ainoastaan niillä on pääsy Do-Dads premium-parkkiin pre-62 ajoneuvolla. Telttapaikka on 10,-/henkilö/yö.

    Lisätietoja löytyy osoitteesta www.do-dads.fi
     
    Muokattu: 3.4.2018
  2. Elky70

    Elky70 Gearhead

  3. -zzz-

    -zzz- Gearhead

    D-Dayn näyttelykuviot ovat kehittyneet tuosta ensimmäisestä ilmoituksestamme. Näyttelyn nimi on nyt The D-DAY INVITATIONAL KUSTOM SHOW jolla tarkoitetaan kutsunäyttelyä joka järjestetään sisähallissa. Näyttelyraati kutsuu paikalle maksimissaan 30 omasta mielestään hienointa rodia ja kustomia ja valitsee niistä ainoastaan yhden palkinnonsaajan. Palkinnon nimi on Do-Dad ja se tarkoittaa vuoden kaikenkaikkiaan hienointa laitetta. Samalla tavoin toimitaan myös motskaripuolella, missä haetaan Kopteri-lehden asiantuntijuuteen nojautuen klassisia kustompyöriä ja choppereita. Toki näyttelyyn saa ilmottautuakin lähettämälle Do-Dadsille viestiä webbisivujen kautta.
     
  4. LGC

    LGC Gearhead

    NYT lauantaina!
     
  5. -zzz-

    -zzz- Gearhead

    [​IMG]
    Do-Dads crew on aloittanut jo valmistelut! Kohta...
     
  6. NnnnGGhhhhnnn kun ei pääse , varmasti ois vuoden paras tapahtuma.
     
  7. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Tarvii vissiin raahautuu tallille heittää peräklumppi, vetarit ja käkärivaijeri kii, josko sit vaik huomen sutimaan...
     
    kari6767 tykkää tästä.
  8. BessieMae79

    BessieMae79 Gearhead

    Tännehän sitä pitää lähteä huomenna pällistelemään :cool:
     
  9. Holley

    Holley Gearhead

    Oltais todellakin lähdetty rutiinilla Räyskälään, ellei kaverin kaveri olisi neuvonut, että suuntana nyt ORIPÄÄ tuossa dragracessa!
     
  10. 69

    69 Gearhead

    Onko harrasteparkkia?
     
  11. JiiTee

    JiiTee Gearhead

    69 tykkää tästä.
  12. Lonepath

    Lonepath 2nd gear

    tinareki, TwistOla, pantteri95 ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  13. Kiitos hienoista ralleista. Radalla hieno nähdä oikeita nostalgiavehkeitä ja hienoja ajosuorituksia (mm. Jykä valiantilla....), niin ja tietenkin nähdä kisa ja hot rod äijiä ympäri Suomen.
    On se mahtava päivä päästellä tuommonen reilu 600km tuli taas maakunta-ajelua pitempien reittien kautta, tosin tahtoo vain lipua keskinopeus vähän korkeaksi.... mutta eipä koppalakit pysäytellyt, pari kertaa menivät ohitte vielä isommalla keskinopeudella.

    Ilmoitin saapuessani että näytille vien auton (kun oli pyydetty). Möivät 30e lipun, siihen en kuole, mutta ajattelin sen jälkeen että empä taida viedä halliin jos pitää maksaa siitä että saa varjoon auton.... ja hyvinhän auto kesti tuulet ja paisteet laitumellakin. Kannattaisko panna asiantuntevat henkilöt ohjaamaan liikennettä tielle? Niin ja ei oppi ojaan kaada, sano entinen......

    Aulis
     
    Muokattu: 29.7.2018
    Seevu tykkää tästä.
  14. S-A

    S-A Gearhead

    [​IMG]
    Kuvaamaani materiaalia tapahtumasta.
     
    tinareki ja kuula tykkäävät tästä.
  15. Jooli

    Jooli Gearhead

    Eikös se kaikille maksanut 30e sisään oli harrasteauto tai ei?
    Ihan jees tapahtuma, mutta se ravintolan ruoka annoksen koko ja 10e hintaa :D:D
    lipun hinta oli kans aika kallis tälleen kun en jäänyt iltabileisiin, ei sinne kyllä oikein kukaan muukaan jäänyt? äkkiä paikka tyhjeni siinä klo 17 jälkeen :(
     
  16. -zzz-

    -zzz- Gearhead

    Do-Dads Invitational Kustom shown ideana on nostaa esiin korkeatasoista suomalaista autojenn ja moottoripyörän rakentamista. Näyttely on nimennyt 30 mielestään hienointa kulkuneuvoa ja lähettänyt näiden omistajille arvostuksen osoituksena kunniakirjan, sekä "nominated-laatan", joka kertoo että ko. kulkuneuvo yksi näistä. Jokaiselle nimetylle on lähetetty pyyntö toimittaa kulkuneuvostaan tiedot, joilla sitä esitellään näyttelyssä. Samalla on kysytty, onko omistajalla mahdollisuutta tuoda laite näytille. Useimmille se sopi, muutamille ei onnistunut ja muutama joutui rikkoutumisten vuoksi perumaan tulonsa.

    Jokaiselle kerrottiin myös että näyttely rakennetaan aamulla klo 11-11.30 mennessä. Jotkut osallistujat eivät kuitenkaan antaneet vastausta tuloonsa, joten oletus oli että he eivät saavu paikalle. Siitä huolimatta heidän ajoneuvostaan tehtiin esittelylappu, ihan vaan varoiksi, jos tieto ei ole saavuttanut osallistujaa ajoissa, mutta he ovatkin tulossa. Heille oli myös lähetetty kunniakirja.

    Jokainen näyttelyssä ollut ajoneuvo saapui paikalle ajoissa, ilmoitti tulevansa näyttelyyn ja heidät ohjattiin näyttelyhalliin. Luonnollisesti ilman pääsymaksua. Jos sen sijaan valitsee saapumisajakseen klo 12 jälkeen, ei kerro portilla tulevansa näyttelyyn, vaan olettaa että jokainen lipunmyyjä tuntee hänet ilman muuta, saattaa joutua tilanteeseen että hänet sekoitetaan normaaliin osallistujaan. Kuten tässä tapauksessa on tapahtunut.

    Harmin paikka, olisimme mielellämme nähneet auton näyttelyssä, se olisi varmasti kuulunut näyttelyn huippukalustoon.

    Pekka Mannermaa
     
    oolanti, Nutlass, kontra ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  17. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

    tinareki, billy the kid, CoolKustom ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  18. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    tinareki ja billy the kid tykkäävät tästä.
  19. CKF

    CKF 3rd gear

    Moni otti valokuvia, ja löysin myös tällaisia kuvia sieltä, jos joku nyt unohti jostain syystä käydä. https://cruising.kuvat.fi/
     
    tinareki ja billy the kid tykkäävät tästä.
  20. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Muokattu: 31.7.2018
    kuula, ajuri, Toke ja 1 muu tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!