Olka-akselit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja rizla^^, 30.7.2018.

  1. rizla^^

    rizla^^ 2nd gear

    Mun pitäisi löytää mun ooppeliin (admiral B) olka-akselit joilla saisin droppia 1,5-2"

    Autooni ei oo suoraan saatavilla bolt on osaa mutta jostain GM USA isoveljestä saattais ehkä löytyä pienellä työllä sopiva olka-akseli ja kääntövarret.

    Oon alustavasti kattellu vm. 68-72 novan olkia tai sitten kakkoskoppasen mustangin.. kuvista vaan huonosti saa selvää enkä löydä mittoja mistään. (Korkeus ala-/yläpallon korvakoista, pallonivelten koko sekä kääntövarsien raidetangonpään pallon koko jne.)

    Olkavarret pitäisi olla levyjarrukonversiolle sekä käöntövarret sojottaa taaksepäin.

    Myös jos hyllystä,löytyy jonkun muun osat joita,ehkä voisi hyödyntää nii laita mittoja/kuvia/tietoja.
     
  2. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    Mustang 2 kääntövarret on eteenpäin.
     
  3. rizla^^

    rizla^^ 2nd gear

    Tuo mussen puikko olis ollu kyllä melko lähellä. Alapallo millin pienempi ja yläpallo millin isompi. Kääntövartta en tallists tähän hätään löytäny hyllystä ja kaikki raidepäätki tsinnu mennä roskiin. Akseli oli erikokonen mutta siinähän olis voinu käyttää mussen laakeria/jarruja sekä napaa.

    Mussen puikko myös vähän erikulmassa mutta tuota pystyis ehkä korjaamaan ylätukivarren shimmilevyillä ehkäehkä.
     
  4. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Kenelläkään täällä s10 josta mittoja ottais? Eikö niissä ole varret taakse, ja löytyy useitakin spindleja?
     
  5. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

  6. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Prkl, tais olla varret eteen.
     
  7. Oletko katellut ensimmäisen polven Camaron droppiakseleita? Belltechin versiossa kääntövarret saa varmaankin laitettua kummin päin tahansa.

    [​IMG]
     
  8. rizla^^

    rizla^^ 2nd gear

    Tätä katoin kyllä ja pidin potentiaalisena vaihtoehtona (novan moottorin osia ainakin pystyy kuulemma hyödyntää kasikonetta asentaessa) mutta ei osunut silmiin mistään mitään mittakuvia. :) tosin etin vain novan olka-akselina mutta pitää illalla koittaa,ettiä vielä camaron hakusanoilla

     
  9. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Mitä jos ottais mitat, ja yhteyttä johonkin firmaan joka myy/tekee noita "drop spindlejä"? Niiden varmaan helpompi verrata mittoja omiin tuotteisiin?
     
  10. Keme

    Keme Gearhead

    Ompas mitättömiä eroja. Semmoset sit vaa kiinni ja tekee kääntövarren oikeeseen suuntaan. Saa mukavasti laitteen tonttii.
     
  11. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    No tuossa wilwoodin pdf tiedostossa joka on tuolla ylempänä lukee kyllä että niissä on mahdollista kääntää ohjausvarsi taaksepäin.
     
  12. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Vaikuttaa kuvauksen perusteella siltä, kun tuon mussekuvan katsoin, että opelin pallojen kartiot on liki samat kuin 50-sarjan crownissa. Ja tuo musseII on lähestulkoon aivan sama N5-takaveto-hiluxin kanssa.:eek:
     
  13. FeV-8

    FeV-8 Gearhead

    Mulla olis gm a bodyn käyttämättömät 2" droppi akselit joutilaana. Ilmeisesti samat kuin nuo 1gen camaron. Eikä oo ees kalliit. Löytyy kannuksesta. Jos kiinnostaa niin soittele. 0505385146
     

Kerro tästä muillekin!