Kokemuksia Chrysler 300C

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja mikkoP, 9.6.2012.

  1. kalvetinhet

    kalvetinhet Gearhead

    takaturvavöiden lyhyys oikeastaan aiheuttaa tuon "ongelman", mutta "ongelman" esiintyvyyttä lisää, että vyön lukitus pyrkii pakenemaan penkkien väliin vyötä kiinnitettäessä, jolloin vöitä tulee helposti kiskottua niin pitkälle, että räikkämekanismi aktivoituu.
    tätä murhetta voi helpottaa esim. laittamalla halkaistun letkunpätkän takavöiden lukituksen ja korin väliin, jolloin lukitukset pysyvät paremmin saatavilla.
    [​IMG]
     
  2. MJF

    MJF Double Gearhead

    Auto ollut kolme viikkoa ja 3300km on tullut mittariin. Pari kertaa on sähköjä vilauttanut pois kesken ajo?, mittariston valot syttyy kaikki niin kuin käynnistyksessä. Käyntiin ei ole ainakaan kerennyt vaikuttaa, niin nopeasti käy.
     
  3. toyota...

    toyota... Gearhead

    Kuinka farkusta lähtee helmamuovit irti? Ettei ihan kaikkia kiinnikkeitä/ kynsiä tuhoo..
     
  4. Bukero

    Bukero Gearhead

    sinne ei kannata mennä kurkkimaan..ei tuu kuin paha mieli.
    ainakin ne neljä suorakaiteen muotoista kiinnikettä helmasta on tosi v -mäisiä ja kovaa muovia.
    ebaysta tilasin uusia.
     
  5. toyota...

    toyota... Gearhead

    Sitä juuri miettinyt pitääkö repiä sivulle, eteenpäin vai taaksepäin? Paha mieli? Ruosteen vai katkenneiden kiinnikkeiden takia?:D olis tarkoitus massasta alusta, ja hiekkapuhaltaa/ maalata ruosteen alut.
     
  6. VANKKURI

    VANKKURI Gearhead

    Yhtenä palana irtoaa, vaikka on kahdesta osasta tehty. Sivulle / alas siirtämällä lähtee. Ei tarvitse työnnellä renkaisiin päin.

    Näkyvillä on ne suorakaiteen muotoiset painettavat muovikiinnikkeet. Voi olla tiukassa. Ja päissä on kiinnikkeet myös, siis renkaiden / sisälokarien luona. En muista oliko päädyissä ruuvit vai muovikiinnikkeet. Ei ole siis monellakaan kiinnikkeellä kiinnitetty.
     
  7. Bukero

    Bukero Gearhead

    ja ellei helmapahvien irroitus saa mielenpahoitusta aikaan, niin sitten on jo aika pelata upporikasta/rutiköyhää ja irroittaa se tunkin nostopisteen ympärillä oleva muovi sieltä helman alta...
     
  8. toyota...

    toyota... Gearhead

    Kyllä tunkin korvan ympäriltä löyty mielen pahoitusta... On se nyt pinnasta puhallettu, ja kotelot pesty viemärin avaus letkulla, mikä on painepesurissa.
    Etupää näytti ihan hyvältä.
    [​IMG]
    [​IMG]
    Takapäässä oli vähän pistehitsissä kukkaa
    [​IMG]
    Vähän hiekkaa päälle...
    [​IMG]
    On näissä jotain hyvää, ku rosterinen tankkaus putki.

    Maalia päälle, jotain 2k uretaania.
    [​IMG]
    Oli muuten lämmin päivä touhuta :D

    Vähän mietityttää vetäiskö noihin pyörän koteloihin kiveniskumassaa, vai kotelosuoja ja alustamassa päälle? Kumpikohan eristämiseen ääntä paremmin?
     
    Muokattu: 30.7.2018
    VANKKURI, päivystäjä ja MJF tykkäävät tästä.
  9. VANKKURI

    VANKKURI Gearhead

    Juuri näin. Vuosittainen tarkastuskohde, joka tulee ihmettelyn ohella putsata pahimmista sotkuista. Jos haperoksi pääsee menemään, voi tunkki päätyä pellin läpi seuraavaan kerrokseen.
     
  10. elkamiina

    elkamiina Gearhead

    Ehdottomasti kotelosuoja ja massa. Tuolla sisälokarin sisällä riittäisi kotelosuojakin, mutta massalla viitteellinen äänieristys.
     
  11. toyota...

    toyota... Gearhead

    Lutrasin dinitrol kotelosuoja
    [​IMG]

    Pienen odottelun jälkeen
    Dinitrol massaa päälle.
    [​IMG]
    Muutama päivä odottaa, ja sit kasailla noi muovit takas.
     
    elkamiina, päivystäjä, MJF ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  12. elkamiina

    elkamiina Gearhead

    Harmittelee ihmiset jotka on nämäkin uutena ostanut. Pieni kotelosuojaluraus koteloihin olis auttanut tuon takapyöränkin eteen tunkin paikalle tulevaan ongelmaan.
     
  13. toyota...

    toyota... Gearhead

    Onko näissä alunperin mitään massaa pohjassa? Tässä oli pieni massa kerros alustassa, ja varapyörän kotelossa. Vissiin ihan uutena vedetty. (Edellisellä omistajalla oli kymmenen vuotta ja oli ollu jo ostettaessa). Mut koteloihin ei oo ruiskittu mitään. Tarvis niihin vie suihkia jahka varmasti on kuivat.
     
  14. toyota...

    toyota... Gearhead

    Peruutus tutkaa rassasin tänään. Yhden uuden anturin laitoin, ja vaihtelin muita keskenään. Aina vaan herjaa servicee. Ja pudottaa pois päältä. Mitähän sille koittaisi tehdä?

    Vähän tuntuu massan kuivuminen olevan hidasta näillä helteillä, vai lämpökö pehmittää?:D täytyy antaa vkl kuivua ennen kuin kasaa muovit takas...
     
    Muokattu: 2.8.2018
  15. elkamiina

    elkamiina Gearhead

    Mulla ei kyllä ollut mitään varsinaista ruostesuojausta. Saattaa se varapyöräkotelon ym. aine olla jotain korimassaa resonoinnin eristämiseen. Muuten oli ihan maalipohjalta joka paikka.
    Massa saattaa olla kyllä nihkeä ja pehmeä päiväkausia. Ei se teollisuusbentsa tahdo siitä hirveän nopeasti haihtua. Par viikko nin alkaa olla kuiva. Muovien laiton kanssa saa olla aika varovainen monta päivää.
     
  16. ramtouch

    ramtouch 3rd gear

    Mygig 430 RBZ, pelasi hienosti kunnes menin suorittamaan päivitystä uudempaan versioon. Tuloksena jatkuva buuttaus vaikka maailman tappiin.
    Löytyykö suomesta gurua joka tuon vielä sais elävien kirjoihin, vai onko ainut mahdollisuus vaan tilata meren takaa uusi?
    If it works, do not fix it.... tuli opittua.
     
  17. ramtouch

    ramtouch 3rd gear

    Filun poltto CD:lle ja sitä kautta onnistui buuttaamaan ja asentamaan uuden päivityksen.
    Samat filut USB tikulta eivät vaan vörkkineet.
    Mutta nyt siis homma kuosissa.
     
    VANKKURI tykkää tästä.
  18. toyota...

    toyota... Gearhead

    Mistähän helmojen neliskulmaisia kiinnikkeitä sais?
     
  19. the kuningas

    the kuningas 3rd gear

    Kännykkään saa sovelluksen jos ei korvalla kuule antureiden naksutusta kun laittaa pakin päälle. Korva kiinni anturiin ja jokainen nakuttaa
     
    toyota... tykkää tästä.
  20. toyota...

    toyota... Gearhead

    Toi sylkäsee asetuksista pois tutkan päältä miltei heti. Ei paljoa kerkeä kuunteleen...
     

Kerro tästä muillekin!