Buickeron sähköikkuna

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Anastasia, 27.8.2018.

  1. Anastasia

    Anastasia 1st gear

    Osaakos ketään sanoa missä vika,kun buicki le sabren farkku -82 kuskin ikkuna laskee vain 10cm. Vaihdoin siihen eilen toisen käytetyn ,kun vanha sanoi sopimuksen irti. Onko niissä joku säätö?
     
  2. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Vaihdoit minkä? Lasin, nostimen, moottorin, kytkimen?
    Noiden nostinsydeemi on niin simppeli, ettei siinä taida säätöä olla, eikä siitä voi olla kyse. Meneekö käsin auttamalla pidemmälle, tai voiko lasia vähän liikuttaa kädellä ylös-alas, kun stoppaa?
     
  3. Anastasia

    Anastasia 1st gear

    Nostimen ja moottorin vaihdoin, Eikä mene painamallakaan alas.
     
  4. Anastasia

    Anastasia 1st gear

    Se stoppaa kun seinään sen 10cm jälkeen. Nappulasta menee ylös ja sen 10cm alas ja käsin sama juttu.
     
  5. Jsp

    Jsp Gearhead

    Oisko siellä jotain välissä johon se ottaa kiinni?
     
  6. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Yritin kysyä siksi, että jos lasia voi vähän heilutella stopin jälkeen, niin se vika on nostimessa (vaikka just jotain välissä sektorirattaalla). Jos lasi kiilaantuu täysin heilumattomaksi, niin se jumi voi olla lasin kiskoissa.
     

Kerro tästä muillekin!