volvo b20

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Anonymous, 22.1.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    auto ei kiihdy yli 80, mistä johtuu? kaikki pytyt toimii. voiko olla kaasarissa vikaa (strömberg)
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Sullon joku jenkkimalli, jossa on mailimittari.
     
  3. Adam

    Adam 1st gear

  4. Rokrami

    Rokrami Gearhead

    Strömbergin kaasari kannattaa täyttää parin viikon välein öljyllä (ompelukone/atf ym ohuet öljyt käy) Eli korkki auki kaasarin päältä, tikku ulos ja öljyä täyteen... myös kaasarista lähtevät alipaineletkut on syytä tarkastaa onko murtumia erityisesti letkujen juurissa. Sentin pätkät joka letkun molemmista päistä puukolla pois ja takaisin kiinni... Kaasarin huoltosarjoja taitanee löytyä vielä ainakin motonetistä.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    onko normaalia että bensat valuu pois letkuista ja joutuu käynnistäessä pumppaamaan kaasua todella pitkään että käynnistyy? bensapumppu rikki?
     
  6. Rokrami

    Rokrami Gearhead

    En tiedä miten normaalia letkujen tyhjentyminen on mutta monasti bensapumpun ollessa tiensä päässä alkaa bensaa vuotamaan öljyn joukkoon. Jos öljytikussa oleva öljy haisee bensalta niin suosittelen pumpun ja öljyjen vaihtoa... Bensapumppu b20 koneeseen on kohtuullisen edullinen sijoitus (15-20e) ja jos en väärin muista niin melkoisen helppo vaihtaakkin. Ehjällä pumpulla ei pitäis joutua kovin pitkään sahaamaan vaikka letkut olisikin tyhjät. Kaasarin kalvot on myös kulutusosia, ja ovat kyllä kaasarihuollon vaihtolistalla ensimmäisinä...
     

Kerro tästä muillekin!