Chevy Caprice 91-94 käyttöautoksi ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Stone, 8.9.2004.

  1. onneton

    onneton Gearhead

    Moro,caprice palailee riviin pikkuhiljaa hitsausten jälkeen.Eilen vaihdoin kuskipuolen etupyörän laakerin ja huomasin että jarrukilpi levyn takana ruostunut pahasti.Kysymys kuuluu että onko kellään myytävänä ehjiä kilpiä tai tietääkö kukaan kuinka monessa eri autossa käytetty samoja kilpiä?
     
  2. '68Hearse

    '68Hearse Gearhead

  3. sikaprice

    sikaprice 3rd gear

    Moro,
    Joku kädetön vaihtolava auton kuski oli täräyttänyt minun 91 Capricesta vasemmanpuolisen peilin aivan palasiksi ja oven lommollan peilin kiinnityskohdasta. Nyt tuli korjauspäätös vakuutusyhtiöstä, mihin tämä kannattaisi viedä laitettavaksi kun Metroauto Viikissä ei enää ole.
     
  4. Rytari

    Rytari Gearhead

    Otat rahana, ostat oven peileineen kun noita purkuna tuntuu tääläkin od:lla olevan
     
  5. sikaprice

    sikaprice 3rd gear

    Voisi olla toimiva idea, käyn näyttämässä sen ensin että saan hintaarvion tästä.
     
  6. HRTP

    HRTP Gearhead

    Jos jollain olisi tarvetta niin jäi tuosta Roadmasterista vähän osaa hyllyyn pyörimään. 4l60e vaihteiston suodatin ja moottorin öljyn suodatin ovat uudet ja käytettyjä ovat ilmaiskarit taakse,turbiini ja LT1 koneisen alkuperäinen virranjakaja joka tarvitsee uuden kannen ja pyörijän
     
  7. Rahikainen

    Rahikainen Double Gearhead

    Kyllähän polttelee tällänen sämpylä. Yks ehdokas olis ihan varteenotettava, mutta korissa jonkinverran kukkaa. Varsinkin apukuskin etuloksu on ihan valmis. Mistä näihin helpoiten peltiosia löytyis?
     
  8. sikaprice

    sikaprice 3rd gear

    Rockauto tai romiksista saa peltiosia.

    Kannattaa myös katsoa onko takapyörien takana ruostetta, b pilarin alaosa ruostuu ja runko on voi olla aika hapero. Aika jännää että etulokari on mätä!
    Jännää kun oma 350000km ajettu suomiauto on koriltaan pirun nätti ja ruosteeton. Sämpylä on muuten ihan kiva peli!
     
  9. kippis

    kippis Gearhead

    Muokattu: 7.2.2019
    passerby tykkää tästä.
  10. JoRkKiS

    JoRkKiS Gearhead

    Pitäis vissiin ja oli jotain muutakin kun tuota hämmästelin ja tulin siihen tulokseen, että joku mielenkiintoinen sekasikiö tms. kun ei osu vuosimalliin sitten millään. Tietty voihan olla hyvinkin yliylivuotinen kun ensirekisteröinti on 95. Olisiko ollut 93:een kun sain osumaan.
    En muista tarkemmin enää.:oops:

    - Jussi
     
  11. wiwwe

    wiwwe 3rd gear

    Vai onko se mittaristo erilainen vaan lt1 koneisissa?
     
  12. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Tuo on VIN-koodin mukaan 1992 Chevrolet Caprice 4dr Wagon.
     
    passerby tykkää tästä.
  13. 59Kingswood

    59Kingswood Double Gearhead

    En muista tarkkaan , mitä kaikkee tossa oli vikana olessaan hesassa myynnissä. Rikkinäisiä jarruputkia ja pakoputki ainakin ja leima loppu. Nyt näyttäis olevan leimattu, joten remppaakin on tehty, hinnoitteluun en ota kantaa.
    Ja joo, on '93 tai vanhempi, varmaan maannu metroauton näyteikkunassa pari vuotta. '94 ja uudemmat Caprice-farkut on aina 5,7 (lt1) ja digi-mittaristokin pitäis olla.
     
    passerby tykkää tästä.
  14. passerby

    passerby Gearhead

    Ilmoituksen mukaan on joo yksityisellä myynnissä, mutta jos joku jobbausliike on autoon saanut leiman se ei välttämättä aina takaa että siitä olis niitä vikoja korjattu...?
     
  15. |Lake|

    |Lake| 3rd gear

    Muistanko ihan väärin, mutta eikö noita euroopan export -malleja tehty vain just vuonna 1992? Siis missä on nuo etuvalojen umpiot tuollaiset, että ajovalo onkin keskellä ja onko se vilkku vai parkki reunassa, ja takana on keltaiset vilkut ja sumuvalo + peruutusvalo rekisterikilven molemmin puolin.
     
  16. 59Kingswood

    59Kingswood Double Gearhead

    Tuskin nyt sentään jarruttomana...
     
    passerby tykkää tästä.
  17. passerby

    passerby Gearhead

    No ei, kunhan näppäimistösormet kiehahti :p
     
  18. Rytari

    Rytari Gearhead

    https://www.nettiauto.com/chevrolet/caprice/10251562

    Mun vanha käyttölaite näköjään myynnissä, en tiedä mikä tulmunki on käynyt vesipumpun kanssa kun se uusittu on ja kannet täytyny käyttää irti, mutta hinta ei oo paha kun noitten mopokoneisten hintaan vertaa
     
    passerby tykkää tästä.
  19. '68Hearse

    '68Hearse Gearhead

    Kyllähän tuo mätäjobbari oli melkein saanut yhden ruotsista tuodun rekistöröintikatsastuksen läpi oulussa vaikka lista pikkujuttuja pitkä mutta puuttui se et etulevyt tuuletut ns. Sortuneet itseensä varsinkin kuskinpuoli kun roadmasteria vähänkään enempi jarrutti niin sellaista hyökimistä ja nypyttämistä Mutta onneksi tiesin auton ennestään ja ns. Sähkövian myötä sain puoli ilmasiksi. Puhdistin plusnavan sivunapa-akkukaapelien adapterin normi napa-akkuihin. Ja kontaktisprayllä koelaudan alusen main junctionin/sulakerasian ja konehuoneen kaikki maa ja pistokkeet ja no problemos since. Hyvä peli pienellä vaivalla ja eräälle osaamattomuus/viitsimättömyys kostautui.
     
    Muokattu: 15.2.2019
    stratusdriver ja passerby tykkäävät tästä.
  20. sikaprice

    sikaprice 3rd gear

    Onko muilla takavyöt todella lyhyeet Sämpylässä? Ja miten kevyeesti ne pitäisi mennä lukkoon kun nykäisee, omassa ne ei mene.
    Onkohan joku räpeltänyt niitä?
     

Kerro tästä muillekin!