360 stroukkaus vai jotain muuta?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja xarper, 18.6.2018.

  1. Belve67

    Belve67 2nd gear

    Mitä se nauru kaasun täyttäminen sitte maksaa ja kuka sen täytön tekee? Olis kiva tietää tuokin kun tuntuu olevan jotenki salatiedettä.
     
    xarper tykkää tästä.
  2. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Oisko se satasen -pari per pullo täyttö. En löytäny hinnastoa mistään, tietty riippuu pullon koosta ja täyttäjä haluaa jotain rokkoa sekä vaivanpalkkaa, pullovuokrasta ja työstä.Tietty ainahan voi ite hommata täyttöaseman ja ison pullon..., mullakin sellanen on (siis täyttöasema) ja muutamat vauhtiputkatkin suorittavat täyttöä joidenkin kisatiimien lisäksi. En tie, sil saa kyl hyvin paukkuu mut onks se sit halpa tapa? Ja sit ku pullos ei oo painetta leikki loppu siihen.
     
  3. xarper

    xarper Gearhead

    No jos aattelee sitä kerran pari kesäs tarvitsevan ni eiks se aika halpa oo? Tiedä sit todellisuudesta kauan se kestää :rotfl:
     
  4. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Toistaseks viel näkemättä ne kerta-kaks kesässä kasuttelijat. Jollain 150 napeilla vetää ehkä kolme hyvää lähtöö pullollisella.
     
  5. xarper

    xarper Gearhead

    Nonih tuli käytyä pari kertaa torin ympäri kurvailemas, ei kyllä oo yhtää huono nokkavalinta!
    Vääntöä tuntus olevan ihan kivasti heti tyhjäkäynniltä, säätöö vaatii vaan.

    Laatikkokin lakkas liikkumasta vapaalla eteenpäin ku sorvas forward pakkaa vähän :)
     
  6. Skigu

    Skigu 2nd gear

    Jokos saadaan lisää kokemuksia ja ehkä näytettä äänistäo_O
     
  7. xarper

    xarper Gearhead

    Kuhan saa edes sinnepäin säätöihin ton ensteks, joutuu pintakaasulla ja rauhallisilla kaasun liikkeillä lirkuttelee menemään nyt vielä, mäneehän tuo märällä poikittain pintakaasullaki jihuu
     
    Belve67, Rotten ja Skigu tykkäävät tästä.
  8. xarper

    xarper Gearhead

    Alkaa pikkuhiljaa olee alueellaan jo, kiihotuspumppu porattava vielä 1mm, nyt 0.9mm ni varmaan alkais olee melko säädöis.

    Tyhjäkäynti on tosi tylsä, 800 rpm on nyt idle ja käy kun ei ois kiukkua yhtään, kävis varmaa pienemmälläki vielä.
    Kierroksia ottaa tosi herkästi ja rähiseekin ihan kivasti sit, kerran veti vahingossa 6000 rpm asti, ei kyl yhtää enempää ainaskaan uskalla.

    Kiinalaiset nostajat on kiinalaisia, on heinäsirkkoja venakoneistossa vähän siellä täällä, piti vähän kikkailla pitempien tönärien kaa ni sai reilusti preloadia ja vähän ees hiljasemmaks kun en omista edes säädettäviä keinuja vielä.

    Mutta aika mainio siitä tuli kyllä kaikinpuolin, normikorkuset renkaat vielä taakse, nyt 265/70/15 ja 3.23 perävälitys.

    Ooteltava varmaa enskesää sit et pääsee vartille kellottaa, ellei uskaltaudu takapyörädynoon sit johonkin mut sit ei voi ees selitellä kun sieltä tulee 200hp lappu, ei voi kuskia syyttää tai muutakaan :poff:
     
    dbltrbl ja Camino'79 tykkäävät tästä.
  9. xarper

    xarper Gearhead

    Siinä nyt vähä jotain kaikkine säksättävine nostajineen, nekin sai jo melkein hiljaseks ku pisti sopivasti pitemmät tönärit..
    Paskoja ei voi edes purkaa kun se tönärin kuppi ei mahu tulemaan nostajan sisältä ulos kun ottaa linkkitankoon kiinni, ei voi putsata tai muutella kovakskaan ni tehdään sitten kovat niistä sopivan mittasilla tönäreillä, tai ainaskin hiljasemmat...

     
    Rotten ja Camino'79 tykkäävät tästä.
  10. dbltrbl

    dbltrbl Gearhead

    Siis tähänkö nyt tuli hydraulirulla? Itse tappelin parikesää satunnaisen säksätyksen kanssa kiinan rullilla. Lopuksi porasin linkkitangon niitit irti, purin nostajat ja shimmasin koviksi. Laitoin niittien tilalle kovat m6 pultit kitkamuttereilla ja liimalla, sopivasti kiinni että linkkitanko liikkuu nihkeästi. Ei säkätä enää.
     
  11. xarper

    xarper Gearhead

    Jep juuri näin, ja on kestäny noilla pulteilla? Voi olla sama operaatio edessä itellä sit.
     
  12. dbltrbl

    dbltrbl Gearhead

    Kilometrejä ei ole vielä kauheasti kertynyt (3000?), jos ei kestä niin tiedän kenelle valittaa. Koitan laittaa kuvia patentista illemmalla.
    Oikeasta välyksestä ei ole hajua mutta ameriikan foorumeilla suosittelevat aika tiukkoja kova nostaja-hydraulinokka kombinaatiolle.
     
    xarper tykkää tästä.
  13. xarper

    xarper Gearhead

    Paitsi että tajusin ettei tää auta mua kun SBM on tönärit ja nostajat vammasessa kulmassa eikä suorassa, tönäri ottaa kii siihen linkkitankoon jos ne on oikeinpäin ni mulla on linkkitangot lohkoon päin ja tilaa ei oo yhtään liikaa millekään viritykselle :(

    Miten lie nuo sit niittais uusiks että kestäiskin ja ei veis tilaa sen enempää kun nyttenkään...
     
  14. xarper

    xarper Gearhead

    Meneekö liian hifistelyks? R5671A-7 ja -8 8kpl, kai ne hyvä ois perustulppia vähän kylmemmät olla ilman kaasujakin jo?

    [​IMG]
     
  15. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Ei mene hifistelyks vaan liian kylmäksi normaali käyttöä ajatellen, varsinkin tuo kasin lämpöarvo.
    Etanoli viilentää, etkä tarvi ainakaan kylmempiä kuin vastaavassa bensakoneessa.
    Säästä nuo ensikesän "kaasutteluihin".
     
    xarper tykkää tästä.
  16. xarper

    xarper Gearhead

    Jooh näi oli vähän ajatuskin, tuntuvat suosivan noita siihen tarkotukseen ja kuulemma kestääkin ihan ookoo.
     
  17. dbltrbl

    dbltrbl Gearhead

    Joo keskellä ois enemmän tilaa linkeille, eipä noissa kuvissa ihmeitä ole, pultin kantaa on sorvattu matalammaksi tönärien tieltä ja toiselta puolelta kantaan tuli kartio että uppoaa koveraan nostajaan paremmin. Purkaessa kiinanpojan tuotoksia huomasin muutamassa tönärin kanavassa porausjätteitä, tuolla oli ajettu jo 1,5 kesää ja lastu oli pysynyt mukana.
    Nämähän on tarkoitettu johonkin moparin moottoriin, vähän toista sataa taisivat kokonaista maksaa.
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  18. xarper

    xarper Gearhead

    Tuli tossa kolmisensataa kilsaa ajeltua tänään, kulutus jotain 21l/100km E85 eli ei kyllä älyttömiä, säätöä vielä vähän kaipaa, jos ensviikoks sais ton laajakaistan kiinni autoon ni vois sit hienosäätää vähän, jos pääsis alle 20 matkassa ni olishan tuo jo ihan ilmasta sit.
     
  19. xarper

    xarper Gearhead

    Jooh mullakin vähän vaihtelee mikä nostaja säklättää aina minäkin päivänä, eli liekkö varmaan niissäkin lastuja sisällä, paikan vaihtuessa sit täyttyy ja hiljenee..
    Pitää käydä kyselee joltain gurulta jos joku osais niitata ne mulle nätisti uusiks jos puran ne ilman että tuonne takapuolelle tulee yhtään tavaraa lisää.
     
  20. Skigu

    Skigu 2nd gear

    Kyl se vaan nätisti rääkäsee, kun poljinta näyttää.

    Mitä sulle tulikaan ruttuja ja dynaamista?
     

Kerro tästä muillekin!