vanda cruising

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja jaketin, 12.8.2008.

  1. MIAMIDRAGRACING

    MIAMIDRAGRACING 2nd gear

    Mun mielestä vois noi urpot jotka kuminpoltolla aiheuttanu ton Gonstan läsnäolon niin käydä peilin edessä kääntymässä. Jengille tuntuu tulleen yllätyksenä et Gonsta puutuu asiaan. Nyt voi vinguttaja spedet ettii uuden mestan missä cruisailu järjestetään. Malmilla ja ympäristössä luulis olevan ihan riittävästi suditus sessioita ettei tarvii koko jengin tapahtumia pilata jollain paskoilla!
     
    cdv70, kapa73 ja Bowtie tykkäävät tästä.
  2. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Meinasin just sanoa että tuleeko se nyt suurena yllätyksenä että poliisit tulee paikalle valvomaan, ja minkähän takia ne liikennemerkit sinne on laitettu missä kielletään ajo klo 22 jälkeen? Voisko johtua vaikka siitä että vieressä asuu jengiä joita ei välttämättä kiinnosta kuunnella sitä kuminpolttoa ja spedeilyä joka kesä... Sitä saa mitä tilaa.
     
    cdv70 tykkää tästä.
  3. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Toisaaltahan siellä voi edelleen kruisaa just niinpaljon kuin haluaa tohon kymppiin asti, kunhan jättää sudittelut muualle. Ja jos haluaa hengailla pidempään kuin kymmeneen, niin sitten vaan ajaa tontille ennen kymppiä. Helppoa. Ja ei kukaan suddaa niin pappakertsikin on tyytyväinen? :)
     
    cdv70 tykkää tästä.
  4. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Näin o! Ja antaa kyylien ajella pitkin parkkipaikkaa kattovalot päällä, mitäs se parkingia ja pskanpuhumista haittaa.
     
  5. felix200SX

    felix200SX 3rd gear

    jariha, laakkius ja kimmok2014 tykkäävät tästä.
  6. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Joillekin syy tulla koko alueelle (itseni mukaan lukien) on nimenomaan kuminakin vinguttaminen...parkkipaikka hönöilyy on jo ihan riittämiin pääkaupunki alueella joka veekendi.
     
    fenix, FuryIII '71 ja rb tykkäävät tästä.
  7. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    No nyt siihen kuminakin vinguttamiseen pitää keksiä vaan uus paikka.. Tai olla kunnolla tuolla kunnes kytät ei enää päivystäis siellä. Ja sit homma alkaa alusta. Tosin koska vingutus alkaa heti kun poliisit kääntää selkänsä, tuskin ne sieltä mihinkään ihan heti häippäsee.
     
    passerby tykkää tästä.
  8. kimmok2014

    kimmok2014 2nd gear

  9. c.a.m.i.n.o

    c.a.m.i.n.o 3rd gear

    Yksi kuva lisää, kun tätä en vielä löytänyt muiden ottamista kuvista
    [​IMG]
     
    cdv70 tykkää tästä.
  10. ata

    ata Gearhead

    faffeli tykkää tästä.
  11. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

  12. rekkamies

    rekkamies Gearhead

    cdv70 tykkää tästä.
  13. ata

    ata Gearhead

    cdv70 tykkää tästä.
  14. Jamboolio

    Jamboolio Gearhead

    kaierkki, J.J. ja KKOSKINEN tykkäävät tästä.
  15. turboman1

    turboman1 3rd gear

    Vantaa cruising tänään 19.10.2018...Ketun hieno keli ja joenrantaa pitkin pelipaikalle semmoinen 1 km... Taidan käydä Al...Alepan kautta :D ja juhlistaa ehkä syksyn viimeistä cruisingia - fillarilla... :) ... Muistakaa ottaa parkkikiekot mukaan, jos tuutte ennen klo 18. Sen jälkeen ei kiekkoa tarvita - ainakaan vielä... Itse asiassa virkamies voisi keksiä, että klo 18 jälkeen pysäköintiaika on 30 min., niin saatais se oikea cruising aikaiseksi, kun parkkiksen ulostulon kautta jengi pyörähtäisi toisesta reiästä taas sisään takaisin...:p ... Ja kaikkihan tietää, että smurffit ei päästä enää parkkikselle sisään klo 22 jälkeen... Väläyttelevät sinisiä valoja ja katsovat vihaisesti... :confused:
     
  16. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Hupaisaa että cruisingin puuttumisesta nillittää henkilö joka itse tulee paikalle fillarilla pussikaljaa lipittämään. Jos parkkiaikaan tulee rajoitus niin meinaatko cruisailla Jopolla parkkiksen reijistä sisää ja ulos. :p. Siinähän sitä olis kansalle cruisingia. Jopohan on mitä oivin laite keulimiseen. Siinä suoralla kun nostelet etupyörää, jää burnaaminen vähemmälle.
    Tää tuppaa olemaan tätä....Kun JOKU muu tekis......
     
  17. 1320

    1320 Gearhead

  18. MIAMIDRAGRACING

    MIAMIDRAGRACING 2nd gear

    Olipas todella hienoa ku pääs taas burnaamaan! Taas koputellaan nauloja arkunkanteen ens kesäks.
     
    Bowtie ja cdv70 tykkäävät tästä.
  19. Ikonen-82

    Ikonen-82 3rd gear

  20. 440 magnum

    440 magnum 1st gear

    Tulihan tuolla pyörähdettyä. Osallistujakato oli iskeny ku ysin kieppeillä kerkes paikalle vaan olihan tuolla tuttuja naamoja. Vähä vilponen keli oli, tais yöllä vetää pakkaselle.
     

Kerro tästä muillekin!