dusteriin 4.5" pulttijako etunavat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Jm-vallin, 23.9.2018.

  1. Jm-vallin

    Jm-vallin 1st gear

    Mulla on tossa dusterissa pikkujakoset etunavat ja hakusessa olis 4.5" jaolla olevat navat, mutta en ole löytänyt mistään vaikka olen koittanut ettiä.. onko tietoa mitkä navat siihen sopis.. muista moparin tuotteista?
     
  2. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    -73 ylöspäin dartit ja aspenit, yläpallonivel pitää holkittaa tai laittaa putkitukivarret tms. Yläpallon kartio on väärän kokoinen muutoin.
     
    Jm-vallin tykkää tästä.
  3. Jm-vallin

    Jm-vallin 1st gear

    Okei noita aspenin osia luulis ainakin löytyvän kohtuu helpollakin. Kiitoksia tiedosta.
     
  4. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Onko nyt levy vai rumpujarrut? Niissähän on sitten jarrulevy ja napa samaa pakettia, että kannattaa ostaa ne uutena ja hommata olka-akselit ja satulat vaan jostain. Toki niitäkin saa uutena, riippuu budjetista mille tielle lähtee.
     
  5. Jm-vallin

    Jm-vallin 1st gear

    Siinä on levy jarrut nytten.
     
  6. simeoni

    simeoni Double Gearhead

  7. Jm-vallin

    Jm-vallin 1st gear

    No toi näyttäs olevan aika nätti kasa tavaraa.. tulis kerralla ihan asiallinen paketti. Tossa yks kaveri kyl sen uuden jaon poraamisen väläyttikin.. sillä olis töissä kyl vehkeet siihen.. sais laittomasta toimivan. :)
     
  8. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Muokattu: 10.1.2019
  9. zero

    zero 3rd gear

    Tuo ne navat ja levyt mulle vaan niin töräytän uuden jaon niihin, sit ei saa vaan keulia liikaa ettei rasitu navat alastulossa :lol: :lol:
     
    xarper ja Jm-vallin tykkäävät tästä.
  10. Jm-vallin

    Jm-vallin 1st gear

    Juu voisin ne tässä Jokupäivä kiikuttaa sulle!
     
  11. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Ei tainnut olla earlyn navassa kovin paljoa varaa tuohon jaon muutokseen.
     
  12. signet

    signet Gearhead

    Ei ole ei.Ja kun vaihtaa olka-akselit aspenista (tai uudemmasta a-korista),niin sen jälkeen jarruosien saatavuus ja hinnottelu on huomattavasti paremmalla tasolla.
     

Kerro tästä muillekin!