Pontiac firebird 3.1

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja ChevyCaprice, 29.9.2018.

  1. ChevyCaprice

    ChevyCaprice 2nd gear

    Käsiini kulkeutui vuosikausia seisonut vireböördi. Bensaa vaikuttas saapi ja pyörittää ihan hyvin mut ei lupaa käyntiin, kipinä kateissa. Startatessa myös akun pluskenkä kuumenee... Mitähän tosta kannattais ens alkuun tarkastella mihin se kipinä katoo, on vähä tuntematon tällainen "uusi" ruiskutekniikka mulle.... Virranjakajan kansi puhistettu, moottorin maadotuksia paranneltu ja bensaa tarjottu myös suoraan....
     
  2. stratusdriver

    stratusdriver Gearhead

    Se +navan lämpiäminen kannattaa korjata myös, kehno liitoshan siellä lämpenee. Uutta akun kenkää kaapeli juottaen. Sitten lisää pään raavintaa jos ei käynnisty.
     
  3. RaiRai

    RaiRai Gearhead

  4. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Icm on jakajan kannen alla mihin menee töpseli. Se voi olla yksi syypää tai jakajan sakaralevy ruosteessa. Puolakin miksei. Hirveesti ei kipinän häviämiseen oo tossa eri mahiksia
     
  5. Sierra

    Sierra Double Gearhead

    Tuohan kuulostaa lähes vastaavalta mitä viimeisin ostoni crossfire ruiskuinen Camaro, joka oli vaan ajosta kuulemma sammunut.
    Hajonnut oli vain: bensapumppu, jakajan icm, ecu, akulta hävinnyt käyttövirtakaapeli, jne..
     
  6. ChevyCaprice

    ChevyCaprice 2nd gear

    Konehuone helevetin happaman näköinen, tietäähän tuon ku vuosia pihalla ollut... Uutta maadoitusta koitin laittaa jo ku akun navat lämpee.. Voi siellä muutkin liitokset olla hapettuneita:confused:
    Bensapumppu ainakin hurisee, jakajan kansi uusittu... Jakajan sisukalut on ruosteessa! Missä tossa on puola?

    Jossain välissä vois myös keskustella miten tohon saa kilvet; Joskus auto suomeen tuotu mut omistushistoria auki, koska auton mukana ei oo tullut mitään papereita.....
     
  7. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Jos siinä isokantinen hei jakaja niin jakajan kannen päällä. Jos pienempi niin keskimmäistä tulpanjohtoa seuraamalla löytyy aika läheltä.
     
  8. ChevyCaprice

    ChevyCaprice 2nd gear

    Kiitos! Tilaan puolan ja putsaan jakajan sisuskalut ynnä uusaan ton ICM:n. Jospa se sillä tokeneisi rokkaa vuosien tauon jälkeen... Tietty jos joltain löytys noi ehjänä käytettynä ni ei ois niin kallis kokeilu;)
    Viikon päästä saan auton kotio, ni pitää sitten perehtyy siihen vähän tarkemmin....
     
  9. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Sitä sakaralevyä mikä jakajan pyörijän alla näkyy voi yrittää myös putsata. Se on aika heikkoa tekoa välillä joten mitään rajua ei kannata, mulla kerran yks sakara katkes vanhuuttaan ja sitten se ln siinä.
     
  10. Nupa

    Nupa Double Gearhead

    Oliskohan pick-up coil entinen...
     
  11. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Sekin melkeen kandee samalla uusia tai mitata jakaja irrallaan.
     
  12. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Ehkä kannattas ettiä ne paperit ennen isompia korjuuhommia...
     
    KajS, stratusdriver ja Make500 tykkäävät tästä.
  13. ChevyCaprice

    ChevyCaprice 2nd gear

    Saako tota pick up coilia vaihdettuu jakaja paikoillaan?
     
  14. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Jakajan rattaasta pitää lyödä putkimainen sokka irti, että saa akselin veke ja pickupin sen ympäriltä pois. Eli ei
     
  15. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Hämärä muistikuva kertoo että jos ei tule kipinää niin ei tule bensaa. Nyt ainakin ecu luulee että kipunaa tulee eli se puola saattaa olla kaputt.
     

Kerro tästä muillekin!