Capricen takaovi ei aukea

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Petri R., 31.10.2018.

  1. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Eli 1985 sedan Capricen takaovi ei aukea kummaltakaan puolelta. Lukkonuppi nousee ylös muttei sillä ole mitään vaikutusta. Tapahtumaa edelsi sähköisen keskuslukon loksauttelu periin kertaan kuskin ovesta.

    Mitähän tälle kannattais yrittää? Puran toisesta ovesta verhoilut pois ja tutkin mistä päin jotain tankoa pitäs nostaa tai painaa että ovi aukeaa ja yrittää niillä opeilla ikkunatiivisteen välistä elokuvatyyliin kopeloida jollain pitkällä ja kapealla peltisuikaleella? Toiset paremmat ovipahvit kyllä löytyy, muttei mielellään silti hajottaisi nuita alkuperäisiä. Onko joku onnistunut saamaan ovipahvin irti hajottamatta sitä?
     
  2. Skoll

    Skoll 2nd gear

    Ei ole omakohtaista kokemusta just Capricen ovipaffeista, mutta tämän videon katottua sanoisin, että jos varovasti tekee ja tutkii ennen kuin repii niin pitäisi onnistua hajottamatta:



    Lisäys: melko työläs operaatio näkyy olevan, mutta jospa tuo helpottaisi?
    Lisäys2: tokihan sitä voi koittaa lasin ja tiivisteen välistä ronkkia jollain virityksellä, mutta vahva veikkaus, että tarvis vähän autokeikkaajan tietämystä, voi olla aika tuurissaan muuten.
     
    Muokattu: 31.10.2018
  3. jorkkeri72

    jorkkeri72 Gearhead

    käsinenkö nupin nostit?
    ei välttämättä avaa lukkoa,mitä jos koittais sitä keskuslukkoa saada toimintaan?
     
  4. KajS

    KajS Gearhead

    Lapsilukko päällä..?:rolleyes::eek:
     
  5. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Onko kahva sisällä ja ulkoa sen tuntunen ettei ota kiinni?

    En nyt varmaksi muista mutta eikös sisä ja ulkokahvalla oo eri vipu lukkosalpaan? Eli vois viitata tosiaan siihen että lukko on päällä.
     
  6. Carpenter

    Carpenter Double Gearhead

    Mulla on monessa auttanut tai siis avannut lukon kun on nostanut kytkimestä ylös oikein
    monesti, eli oikeasti ns. rämpyttänyt nappia ylös, jos on tehtaalla laitetut moottorit joissa
    on etuovissa sähkökytkimet?

    Tai sit sieltä on tanko irti, tai johto poikki oven välistä.
     
  7. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Tämä ratkesi oikeastaan yllättävänkin helposti. Nykäisin autoa sen verran käytävälle että sitä ovea mahtui kunnolla testaamaan. Eli kunnon ote kahvasta ja nykäisy niin sehän aukesi :eek: Aika hyvin oli tiivisteet liimautuneet kiinni vuoden aikana. Noloa, mutta parempi näin. Kiitos ajatuksista kuitenkin.
     
    DX, KajS, caprice305 ja 7 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!