SUORAKASI-RODI

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja rekkules, 2.2.2005.

  1. rekkules

    rekkules 1st gear

  2. Wiikki

    Wiikki 1st gear

    Voi härregyyd, mikä vekotin! Toi Wermachtkypärä autolla on jotain todella uskomatonta, mut toki toi saattaa kuulostaakin joltai tiger vaunulta noilla hormeilla...
     
  3. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    kattelin tos joku aika sit yhtä rodi kirjaa ja siin oli jenkkiläs tehty yks punainen rodi pikkulohkolla ja remmiahtimella jos oli kromatut konekiväärit sivupeilien paikalla ja katto oli hopeaks maalattu samanlainen saksalainen kypärä ku tossa..maskissa oli maltan ristiä ja pyörissä "kapseleina/ennemmin spinnereinä" isot maltan ristit..

    pitää skannata se kuva pällisteltäväks..
     
  4. Chrome

    Chrome 1st gear

    olipa kauhea, nyt kyllä tiedän et suorakasi näyttää hyvältä tosin hieman eri"kuorilla"!

    Minkähän laitteen kone tuo oli kun mulla Buickissa on sarjat toisella puolella konetta. Viisaammat sanokoon.
     
  5. B 50

    B 50 Gearhead

    Chrysler, muistaakseni.
     

Kerro tästä muillekin!