volvo 850&v70

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja klasu, 28.12.2012.

  1. always bb

    always bb Gearhead

    Fiat on suht harvinainen 5 pyttysenä suomessa oli mareassa farkussa ja bravassa 3d. Oliko volvon sukua vai oma siitä ei ole itsellä tietoa
     
  2. valpas

    valpas Gearhead

    Ostin aamusella uudet O-renkaat lämppärin kennolle, oli mallikin mukana, ja sanoin, että pikkusen ovat suurentaneet kokoa, mutta en sen enempää, kun myyjä vakuutteli oikeiksi..... Sitten koitin niitä paikalleen hallilla, oli liian väljät putkelle. Piti nyt illalla käydä vaihtamassa. Siinä meni ajellessa tämä päivä..... Pitää käydä seuraavaks jossain O-rengas liikkeessä mallin kanssa hakemassa lisää.
    Se rintapellissä oleva muovinen putkihässäkkä on varaosaliikkeessä 70 euroa, ja marmoritiskillä 50 euroo! O-rengassarja siihen on marmoritiskillä 35 euroo. O-renkaita ei kannata alkaa vaihteleen, kun se muovi haurastuu ajan kanssa. Orkkis osan hinta pienensi mun tuntipalkkaani, kun tein sen letkuilla.......
    Kysäsin samalla jakohihna-, ja pumpunhihnasarjan hinnan. 203 euroa, ilman vesipumppua. Vesipumppu olikin sitten melkein 200! Tosin eivät tiedä kenen valmistama hihna...... Gatesin tekemää ei luonto anna enää laittaa......
    Eli kannattaa marmoritiskiltäkin, ainakin hinta kysyä.
     
    mikkis83 tykkää tästä.
  3. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Viikko sitten ostin V70:n ja liike vaihtoi siihen lämppärinkennon kun ei auto lämmennyt. Nyt alkuviikosta auto ilmoitti että jäähdytysnestettä on liian vähän. Katsoin että paisuntasäiliössä nestettä oli juuri alle minimin. Taitaa olla todennäköistä että järjestelmästä vaan poistui sinne joutunut ilma jolloin nesteen pinta hieman laski?
     
  4. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Tarkista varuilta ettei vuoda mistään
     
    jariha tykkää tästä.
  5. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Omaan mk1:seen vaihdoin joskus ton sisäkennon ja kun järjestelmästä tuli taas tiivis ja alkoi pitämään jonkinmoisia paineitakin, halkesi viikon sisään jäähdyttimen pääty.
     
  6. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Mä ostin ton 850 just leimattuna 250e sai väliaikais auton talveks

    Kuukautta aikasemmin möin tuon koneen sille edelliselle omistajalle
     
    Custom_Rod ja palontie tykkäävät tästä.
  7. jariha

    jariha Double Gearhead

    itte ostin volvolta tiivisteet(o-renkaat) lämppärinkennolle volvon liikkeestä (biliasta)kaksvuotta sitten ja oli sopivat, 15e maksovat... onhan ne kalliit mutta että toimivat kuitenkin vieläkin 80tkm myöhemmin? luin netistä ettei sopivaa löydy perusseteistä(o-renkas)o_O
     
  8. valpas

    valpas Gearhead

    Siks minäkin Volvolta ne ostin, mutta ensin tuli väärät.
     
  9. valpas

    valpas Gearhead

    Volvo ilmaa ittensä aika hitaasti.
    Mutta katso rintapelti, kaasupolkimen takaa, ja jalkatila, onko siellä pakkasnestettä. Jos on, niin onko aikaisempaa, vai nyt vuotanutta? (lattian superlooneista ei sitä pakkasnestettä saa kaikkea pois koskaan.....Ei lähde edes haihtumalla).
    Kennon vaihdossa vanhasta murtaa miltei aina sen rintapellissä olevan muoviputkipaketin, ellei sitä löysää (kaks torx-kantasta ruuvia konehuoneen puolella). Joutuu sen verran taivuttaan. Ellei ole nii fiksu, että irrottaa kennon ensin, ja varoo taivuttamasta putkia. Yleensä ensin irrottaa putket, ja vasta sitten sen kennon kiinnityksistään, jos ei tunne rakennetta tarkasti...... Silloin se muoviputki hässäkkä helposti murtuu.
     
  10. valpas

    valpas Gearhead

    Tuli käytyä taas Volvo ostoksilla. Nyt on kolme toimivaa samanvuotista V70:stä?
    Mistähän sais kolme taksikylttiä katolle?
    Vois yhden laittaa vaikka vuokra-autoksikin, Panteran kilpailijaksi, mutta pikkusen pienemmillä hinnoilla ;). Tosin ollaan eri paikkakunnilla, eli ei olla kilpailijoita.
    Tänne syrjäkylälle vois hinurinkin rakennella? Täällä en sitten enää kerkeekirjotteleen, ellen ota palkollista.....
    Pikkusen meni taas osa ohi otsikon....
     
    palontie ja Camino'79 tykkäävät tästä.
  11. palontie

    palontie Double Gearhead

    Kato että palkkaat kunnon liksalla ja unohdat nollatuntisoppari pelleilyt.
     
  12. deeäxä

    deeäxä Gearhead

    Palkollinen tänne kirjottelemaan! :D
     
  13. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    valpas tykkää tästä.
  14. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    On jännitystä ilmassa ku aamulla tarttaa Volvon käyntiin. A: lähteekö pensa pumppu päälle b: toimiiko startti. Nuo jos toimii ni pääsee jo lähtemään. Sit c: lähteekö puhallin päälle. Nyt irroitin hanskalootan ja heitin naapurin pellolle. Että olis helpompi ajossa vaihtaa puhaltimen moottori :D
     
  15. valpas

    valpas Gearhead

    Muokattu: 19.1.2019
  16. valpas

    valpas Gearhead

    Yrittäjän pitää saada kaikki itelle, ei siihen oo varaa ketään palkata töitä tekemään, sen verran on huono bisnes. Siis mulla. Jollain muulla voi olla toisin, tai sitten ei ite osaa tehdä?
     
  17. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Eipä ole enää nestettä hävinnyt. Mutta semmosen huomasin että auto ikään kuin nypyttää varsinkin pienillä kierroksilla.. :oops:
    Tuleeko muita syyllisiä mieleen kuin tulpat?
     
  18. palontie

    palontie Double Gearhead

    Oisko kellään myynnissä koirankuljetushäkkiä Volvoon?
     
  19. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Eikö Volvot enää olekaan muodissa täällä?
     
  20. palontie

    palontie Double Gearhead

    Forever Volvo[​IMG]
     
    deeäxä tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!