Falcont ketju.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Overdrive tiedotteet ja palaute', aloittaja NonSenCe, 24.12.2018.

  1. tero79

    tero79 3rd gear

    Kyllä tais Fyry olla olemassa mutta jos oikein muistan ni taannoin makas moreenin varaston pihalla.. Saattaa olla vieläkin siellä.. Pitääpäs käydä kattomassa joku päivä.. Heh!
     
  2. CCW

    CCW 1st gear

    Jos kyseessä on kuvassa näkyvä Fury, niin siellä vanhassa "kanitarhassa" se "lottovoitto" joulukuun -18 alussa odotti arpajaisten onnellista voittajaa..
    [​IMG]
     
  3. tero79

    tero79 3rd gear

    Jeps! Siellähän se näkyy.. :) pitääpä käydä kattomas josko vielä siellä nököttää.. :)
     
  4. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Pitäisköhän käydä facessa falcontin sivuilla kyselemässä että kuka onnellinen tuon furyn voitti ja joko se on toimitettu voittajalle ja miksei ole? :poff:
     
    Pertti K, Juhaniitta, Norri ja 1 muu tykkäävät tästä.
  5. Norri

    Norri Gearhead

    Tilasin erään cd-levyn Falcontin verkkokaupasta ja toimitus tapahtui nopeasti sekä oli kaikin puolin moitteetonta muutenkin. Se puoli toimii ilmeisen hyvin ainakin toistaiseksi.
     
  6. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Cdt varmaa vapautu ekana
     
    Mokaman, Custom_Rod, testaaja ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!