Lisenssit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja luppes, 18.1.2008.

  1. Putte

    Putte 1st gear

    Se on paikallinen kattojärjestö eli Suomessa AKK ja Ruotsissa Svenska Bilsportforbundet (SBF)
     
  2. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Mitens sitte toi kansallinen "EU-lisenssi", fyyrako sen tilaa AKK:lta, eli sieltäkö se pitää pyytää, ja tarviiks sitä varten kuvatusta?
     
  3. Tea

    Tea 1st gear

    Vähän positiivistakin palautetta välillä. Soitin eilen FHRA:lle ja pyysin tuota "ulkomaan sarttilupaa" eli että tilaavat AKK:lta sen lisenssiläpyskän jotta voi tuolla ulkomaan mahdollisessa kisassa sitä sitten näyttää. Ja arvatkaas mitä. Mona lupasi laittaa AKK:lle viestiä että pitäisi saada se mahdollisimman pian, ja se tulikin heti tänään. Näin sitä pitää asioiden rullata :D
     
  4. Tea

    Tea 1st gear

    Piti etsiä tietoo tosta entisestä kertalisenssistä (nyk. tutustumislisenssi). Onko näitä nyt vielä olemassa, kun en enää muista miten toi asia meni. Eli jos joku olisi esim. finaalikisoihin tulossa ajamaan, niin pääseekö kertalisenssillä? Ei ainakaan AKK:n sivuilla mainittu Drag Racingiä siinä tutustumislisenssikohdassa. Pikaisesta tiedosta kiitollisena,
    Tea
     
  5. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Mun käsittääkseni ei pääse. Se on kait tarkotettu vain noille "kyläkisoille", ja niissäkin rajattu kahteen käyttökertaan. Toivottavasti joku oikasee jos oon väärässä.
     
  6. Tea

    Tea 1st gear

    Kilpailukutsussa lukee kuitenkin: "Voimassa oleva lisenssikortti tulee esittää kilpailupaikalla tai ajaja on velvollinen ostamaan kertalisenssin huolimatta siitä, onko vuosilisenssi voimassa". ? Vai onko tää lause vaan jäänyt siihen?
     
  7. ERT2

    ERT2 1st gear

    Tea meinaa siis tulla sotkemaan pakkaa entisestään.......hyvä hyvä. :D
     
  8. vesaraiski

    vesaraiski 1st gear

    moottripyörä puolella on kertalisenssejä, mutta auto puolella saimme väännettyä ne vain wcc kisoihin. Eli fhra järkkäämissä kisoissa ei ole autopuolella kertalisenssiä.
     
  9. Tea

    Tea 1st gear

    Ei ei, en minä... olen vain tiedon välittäjänä tässä :D
    Kiitos Vesa nopeasta vastauksesta!
     
  10. Olipa vanha ketju, mutta aina kevättalvisin ajankohtainen.
    FHRA jäsenmaksu tuli hoidettua tammikuussa ja nyt tyttöjen (Tea & Kaisa) avustuksella sain tarvittavat AKK ID-tiedot ja hoidin äsken Drag Race KV lisenssin. Oli kyllä maailman helpoin homma tehdä ja sieltä tuli heti esitäytettynä kaikki tiedot esille vaikka edellisestä Lisenssivuodesta on 10v aikaa.

    Nyt on FHRA:lla todella tehokkaat ja osaavat henkilöt konttorilla. Täytyy kehua em. henkilöitä, ei ollut ennen ihan näin nopeaa ja ammattitaitoista vaikka hommat on aina saanut hoidettua.

    Aulis
     
  11. supo

    supo Double Gearhead

    Pakko Aulis sanoa että toisilla on eri säännöt kuin toisilla eli jos olet ajamatta enemmän kuin 5 vuotta niin tutkinto menee vanhaksi eli tarvii muutaman vedon taas että voimassa.Oli ainakin äsken vielä säännöissä niin mutta hienoa toimintaa toimiston tytöiltä.
     
  12. Ois aika perkeleen kurjaa jos kaikilla olisi samallalailla asiat, mutta eikö säännöt pitäisi olla aina kaikille samat, vaikka niin ei k yllä käytännössä ikinä ole.

    Kyllä mää kuule ajan lähdöt, älä siitä epäile tai menetä yöuniasi. Ei mun rahat siihen lopu eikä aikakaan, kun vapaa-aikaa on äärettömästi.

    Mää jo vähän oottelin, että jotain negatiivista tuossa lisenssikirjoituksessani täytyy olla että joku kohta on pahoittanut mielensä.....hahaaa!

    ah
     
  13. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Ajamiseen riittää ajaminen AKK:n / FHRA:n hyväksymissä kilpaluissa. Lisenssi maksetaan etukäteen, ja suoritetaan tarvittaessa tutkinto.
     
  14. SG 448

    SG 448 Gearhead

    Aulis Lisenssiksi olis riittäny Kansallinenkin tuo KV-lisenssi on vähän rahan haaskausta vai sponssaatko AKK:ta.
     
  15. Sponsorointia tietenkin, kun katsoin heidän sivuiltaan kuinka paljon siellä on valkopaitaisia ihmisiä töissä.... Tosin TJ taisi istua kahdella pallilla, mutta niin minäkin teen, tosin omilla palleillani ja ilman korvausta.

    Jos sitä ajaisi jotain vaikka Tierpissä tms. niin paree olla B-lisenssi kansainvälisenä voimassa...

    Niin ja ostin mää 2027 vuoteen asti voimassa olevan kypäränkin jenkkilästä ja Hansin, vaikka tuskin jossain kyläkisoissa kumpaakaan olisi tarvinnut hankkia. Luulen että kyläkisoissa yli puolet ajaa vanhalla snellileimalla olevalla tms.... pitkähiaisessa t-paidassa.....

    AH
     

Kerro tästä muillekin!