Vedenerotin kompressoriin??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja mikko__, 24.4.2009.

  1. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Röissä on 2 kompuraa jotka on kytketty toisiinsa, etäisyyttä vissiin 50 metriä. Ainakin toisessa on vedenerotin ja muutaman litran astia täyttyy päivässä ainakin kertaalleen.

    Lisäksi paineilmasäiliöstä tulee vettä ämpärillinen muutaman päivän välein kesähelteellä.
     
  2. mopar-mikko

    mopar-mikko Gearhead

    Itsellä sellainen patentti että kompurasta menee parin metrin letku pieneen 24 litraa lisätankkiin (tehty vanhasta pikkukompurasta ja oikea kompura eri tilassa) . Lisätankin lähdössä vasta vedenerotin ja paineen säätö. Kun maalaillut niin ainakin suurimmaksi osaksi on vedet jäänyt tohon lisätankkiin, eikä edes erottimelle asti.
     
  3. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Juuri näin. Siellä on lämmintä ja hyvä ilmanvaihto, niin kosteusmäärä jää väkisin alas. Mutta kyllä siitäkin ilmasta kompuraan vettä menee, se on väistämätöntä.
     
  4. username

    username Gearhead

    Talvella jos ottas -10C ilmaa suoraan ulkoo kompuralle ja hallissa ois +25C niin
    minnekään ei pitäs kertyä vettä jos toimitaan alle 10bar paineilla :)
     
  5. Jooli

    Jooli Gearhead

    Olen nähny semmosenki virityksen et oli ruiskun paineilmaletkun päässä kaksi peltistä naftasuodatinta peräkkäin ottamassa vedet pois paineilmasta. Kuulemma toimii
     
  6. valpas

    valpas Gearhead

    Paperisuodin voi ottaa paremmin sen kosteuden ilmasta pois, kuin semmonen sintrattu möykky? Voi mennä tukkoonkin helpommin?
     
  7. Jooli

    Jooli Gearhead

    Hyvin paljon mahdollista, noi oli tosiaan semmoista metallisia suljettuja pötköjä jotka saa letkun väliin
     

Kerro tästä muillekin!