Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. palontie

    palontie Double Gearhead

  2. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Mun mielestä tää ÄIÄ MÖRKÖ on ollut ainakin satakunnan-pirkanmaan alueella myynnisä millon kelläkin ja tais olla huutokaupattavakin. Tunnistaa tosta lattiasta töröttävästä tikusta mikä oli kai korotuksen takia tehty vaihdevipu.
     
  3. palontie

    palontie Double Gearhead

    Jep,joku toinekin vastaava on ollut myynnissä jossa keppi töröttää.Ja tommone mattamusta korotettu tuollaisella maskilla oli siinä lappi subussa.
     
  4. tapsa4x4

    tapsa4x4 Gearhead

    Oli kaverilla kauan pääkaupunki seudulla ja sit läks noin 2vuotta sitten eteen päin ja ollut ainakin varmaan 5eri myyjällä myynnissä. Välillä hinta oli alta 8ke ja välillä 15ke.

    Ei oo sama auto mikä oli sodankylässä myynnissä. Mun piti käydä kattoon sitä mut oli hävinnyt nettiautosta, siinä ei kyllä mitään kummoisia korotusksia ollut vaikka olikin alle tungettu 35"
     
  5. tapsa4x4

    tapsa4x4 Gearhead

    Just haettiin kaverilla 200tml ajettu 94 subbari.

    Mulla on 97 107tml. 94 279tkm 96pikuppi 150tlm sit on varaosa autoina kaks 94 missä kummankin mittarissa alta 250tkm ja on mul sit toi yks 95 missä 400tkm ja ex ajoauto 94 missä vaatimattomat 470tml
     
  6. Impala76

    Impala76 Gearhead

    4L80E hukkaa välillä nelosen.. Vika alkoi yhtäkkiä.. Mitäs kannattaisi ekana tsekata? Ei vaan vaihda isompaa , kolmoselle asti ihan Ok.. Välillä vian ollessa päällä lukko kuitenkin kytkeytyy päälle kolmosellakin, toisinaan ei...
    Potilaana K2500 95 subbari. Lootaan tehty täys remontti 9V/100tml sitten..
     
  7. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Vikakoodit?
     
  8. Impala76

    Impala76 Gearhead

    Vikavalo ei ole palanut missään vaiheessa, olikos tuosta vanhemmasta OBD pistokkeesta mahdollista lukea lootankoodit yhdistämällä jotkut pinnit...?
     
  9. Toke

    Toke Gearhead

    Eilen tuli vaihdettuu vaimon mondeo suburbaniin. Löyty sopivan tuntuinen takatuuppari, en tiä alkaako vajaavetoisuus kaduttaa, mutta näillä mennään.

    Löytyiskö joltain suht ehjää etupuskurii, -96 suburbaniin
     
    Muokattu: 3.3.2019
  10. Janne_P

    Janne_P 3rd gear

    Just vkonloppuna myin oman vuoden 1997 subun 221tkm ajettuna pois tallista tilaa viemästä. Oliko tuo sitten vähän ajettu, sitä en ossoo sannoo. :rolleyes:
     
  11. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Jos olisin etsimässä Suburban:a, niin en kyllä vanhempia katselisi, mieluummin joku tollanen 2000 jälkeen 5.3 - 6.2L "LS-koneinen" Suburban, Tahoe tai 2-koppanen Avalanche.

    Runkokaan ei ole niissä välttämättä ihan näkkileipää...vielä.

    Siinä on asiallinen Suburban kohtuu kilsoilla, ei niin halpa, mutta halpa ajaa kun 5.3 flexfuel.

    https://www.nettiauto.com/chevrolet/suburban/10312079

    Toinen 6.0 Vortec, CNG-maakaasulla...halpa ajaa.

    https://www.nettiauto.com/chevrolet/suburban/10314792

    Kolmas, 6.0 Vortec, musta, hieno sisusta.

    https://www.nettiauto.com/chevrolet/suburban/10281288

    Neljäs, 6.0 Vortec...päältä valkonen, mutta sentäs oikean värinen sisusta. Kauppaa CNG-kaasuja 3000e lisä hintaan asennettuna.

    https://www.nettiauto.com/chevrolet/suburban/10269658
     
  12. Toke

    Toke Gearhead

    Nonni. Onko jonkinlainen tyyppivika kun ei mittaristossa toimi kaikki valot. Vilkkujen ja pitkien valot ei toimi. Otin mittariston irti ja putsailin ne kontaktit, eipä tullut kuin yks valo lissää, vettä polttoaineessa merkkivalo.

    Lisäks hehkutus tais hävitä jonnekkin, mutta käymään on lähtenyt kuitenkin. Missäpäin hehkurele sijaitsee, en löytänyt...
     
  13. palontie

    palontie Double Gearhead

    Hehkurele on koneen päällä lähellä tulipeltiä,melko hyvin näkyy.Virtalukonpohja tai valonvaihdin vois olla vikapaikkoja.
     
  14. Toke

    Toke Gearhead

    Sopivasti piilossa johtosarjan alla, ainakin tässä yksilössä oli tuo hehkurele. Täytyy huomenna mittailla. Onko noihin öljyjäähyn putkiin joku tehnyt kestävämpää ratkaisua, ja onko tietoa mimmosel kierteellä päät on, vai mimmone liitos noissa on?
     
  15. palontie

    palontie Double Gearhead

    Ekalla sivulla on letkuista mitat.
     
    Toke tykkää tästä.
  16. Chevy_z28

    Chevy_z28 3rd gear

    Noniin, tuli pari viikkoa sitten käytyä c5-z06 pajalla ottamas Avalanchesta muistaakseni P0116 ja P0128? täpät pois tietokoneelta, näin oli tehty kuulemma jollenkin camarolle. Tästä meni viikko niin sama vika uudestaan. AC off motor is hot, sammutin mutta lähti aina sahaamalla käyntiin, huomas että vika on päällä mutta "ajonesto" ei menny päälle ja muutaman päivän päästä vikatekstit lähti itestään pois ja auto normaalisti käyntiin. Ja sitte tänä aamuna -10c ja auto 40min roikan pääs, lapsi päivähoitoon ja vikakoodi päälle, meni sammuttamaan auton hallille eikä enää käyntiin, annoin auton päivän seistä ja nyt illalla auto sahaamalla käyntiin. Tos hätäsesti youtubesta kattelin että olisko vika moottorin lämpötila-anturis ja termostaatis?? Vastaava vika oli 2009 v6 gmc:ssä.
     
  17. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Kellään pks myydä/lainaa/vaihtaa subbeen leimalle käypäsiä renkaita, ilman/vanteineen, max 285 leveät. Ei tarvii olla buenot ku eivät jää alle.
     
  18. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Kuuluuko g80 käkikellon toimia peruuttaessa?
     
  19. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Pitäs sen toimia, olisko huollon tarpeessa, öljyn vaihto..... Mikäs muuten olis paras tyyli putsata g80 olevalla perällä? Meinaten jos ei halua purkaa, niin sopisko perän täyttää vaikka löpöllä ja pyörittää perää pukkien varassa? Sit uudet öljyt sisään. Eikös g80 ollut se kuvernööri, jos se jumittas?
     
  20. JL-

    JL- 3rd gear

    Ite ainakin iso vati perän alla ja koppa irti tyhjensin purkillisen jarrukliineriä sinne kaikkiin liikkuviin osiin ja pyörittelin, sillä alkoi jumiutunut lukko pelittää ja aika paljon paskaa irtos.
     
    caprice305 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!