Dodge Ram vanin katalysaattorilta lähtevä putki???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Toke, 12.2.2005.

  1. Toke

    Toke Gearhead

    Mikä putki ja mihin se menee, ja minkä takia??? Putki on menny poikki niin kiinnostaa mitä se saattaa hajoittaa, kun paikka missä sais hitsattua on 80 km päässä....
     
  2. venkula

    venkula 1st gear

    pakokaasun kierrätys

    Mulla on sama putki irronnut katalysaattorin päästä, oli joskus pitkänkin aikaa irti,kun en sattunut huomaamaan. Ei se mitään ainakaan hajottanut. Veikkaan että se liittyy johonkin pakokaasun kierrätys systeemiin. Kertokoon joku ammattimies tarkemmin.
     
  3. Toke

    Toke Gearhead

    kiitos pikaisesta avusta! Täytyy vissii lähtee viel illalla hitsaamaan se putki, ettei pääse yllätyksiä tulemaan!
     
  4. JAWA

    JAWA 1st gear

    Ainakin GMn tuotteissa ohut putki menee ilmapumpulle.
     
  5. Toke

    Toke Gearhead

    eli jos putki on poikki niin mikä ei toimi???
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Putken ollessa poikki, ilmapumppu ei puhalla katalysaattoriin. Silloin kaasut on likasempia ja kettutytöt ei tykkää (kele kun niitä on jo eduskunnassakin). Paikallaan käytettäessä saattaa polttaa massat auton pohjasta.
     
  7. Toke

    Toke Gearhead

    no onneksi tuli se eilen hitsattua ettei jetsoni kerros pilaannu :lol:
     

Kerro tästä muillekin!