Löytöjä Maailmalta!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Gottlieb, 18.11.2014.

  1. Sama mies. Oisin tämänkin ottanut 1,5v sitten, mutta ehkä pikkusen väärää tekniikkaa mun makuun. Helpolla hieno street rod. 1940 ford on aina nätti.

    https://www.jalopyjournal.com/forum/threads/for-sale-1940-ford-coupe.1114429/


    Sama mies. Tämä ei on hänen viimeisimpiä laitteitaan. Todella klassinen hot rod perheelliselle. hieot liekit ja hyvä teknikka. Kyllä kelpaa kuskata ittiä ja muita:

    https://www.jalopyjournal.com/forum/threads/1940-ford-sedan-flathead-with-blower.1118396/



    Eläkeläinen, näköjään sijoitellut rahansa hyvin aikoinaan tai on hyvin sukanvarressa, kun näitä hot rod laitteita ja projekteja vain piisaa. Oli erittäin asiallinen mies ja hyvin tavattavissa, eli helppo järjestää rekka noutamaan autoa, kun äijä ei ollut missään työkiireissään keskellä päivää...
     
  2. andreas.

    andreas. 3rd gear

    Nyt on kovaa settiä!
     
    Gottlieb tykkää tästä.
  3. Gottlieb

    Gottlieb 3rd gear

  4. https://www.jalopyjournal.com/forum/threads/mopar-440-stuff.1137027/

    monikymmen parsa miehille asiallista settiä. Eikö täällä joku valitellut jossain topiikissa kuinka on hankala löytää monikymmenlohkoja..... Ei ole kallis läjä kun vain ostaa. Äijä vie ihan varmasti koko läjän samaan hintaa Mikolle Paramountiin kontitukseen.

    Hyvän näköisessä kunnossa oleva 8-71. Ei tarvi kuin päätyvälykset ja roottori-case väykset panna kuntoon, vetopää ja baanalle kun on noin naarmuttomat roottorit ja case.

    ah
     
  5. TopoTA

    TopoTA Gearhead

    [​IMG]Rick Parfitt,Status Quo.
     
    Gottlieb tykkää tästä.
  6. Sen näkönen äijä että just sanoo "mitään en oo ottanut".
     
    esmi tykkää tästä.
  7. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    mikkis83, FUKK, Pande_K ja 1 muu tykkäävät tästä.
  8. f100 stepside

    f100 stepside Gearhead

  9. Gottlieb

    Gottlieb 3rd gear

  10. andreas.

    andreas. 3rd gear

  11. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    miguelo ja Marklin tykkäävät tästä.
  12. 1975 Lancia Stratos HF Stradale Essenin huutokaupassa ja lisää juttua Moottorissa.

    [​IMG]
     
    palontie ja isalmela tykkäävät tästä.
  13. palontie

    palontie Double Gearhead

    Oli se aika hieno ralliauto.
     
    isalmela tykkää tästä.
  14. En mää katsonut niin tarkasti, mutta näyttää aika "normaalilta". Tuo kone (jos on täydellinen) on +10K arvoinen..... Bubbletoppina +409cid olis pirun hieno.... Ruotsinpuolella on S/SS bubble 409cid ja on se aika räyheän näköinen.
     
  15. Joo, taitaa olla normaali. Tuossa oli vaan takapyörän aukko saanut rälläkkää verran, että se nopeasti katsoen hämäsi:

    [​IMG]

    vs.

    [​IMG]

    Ne taisi olla FX-luokan vehkeitä, joissa sitä akselia siirrettiin eikä SS. no näin aamulla kestää joskus muistaa kaikki.
     
  16. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Mä luulen että ilmoituksessa SS tarkottaa että Impala on Super Sport- malli, eikä Super Stock -kilpuri. Muistaisin että akselivälien muutoksia alettiin puuhailemaan vasta -64, en ainakaan koskaan ole nähnyt -63 Chevystä tehtyä AWB-kilpuria. Tehdas teki joitain kymmeniä autoja kilpakäyttöön alumiinisilla etupään pelleillä ym muutoksilla, mutta tässä ei ilmeisesti ole kyse sellaisesta, luultavasti hintakin olisi jotain ihan muuta.
     

Kerro tästä muillekin!