mmmm, 2500, halpa!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja cubic_inch, 6.2.2005.

  1. cubic_inch

    cubic_inch 1st gear

  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mitäs tohon nyt sanois. Buy it now 2500$. Eipä noita tohon hintaan usein löydy.
     
  3. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Enpä olisi uskonut että ylipäätäänsä löytyisi kunnostamattomia Roadster Pickuppeja, saati sitten noinkin asialliseen hintaan.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Onpa kyllä oudon halpa. Vaikuttaisko tuo "no title" asiaan?
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Joo "No Title " aikas vaikea taitaa olla viedä maasta ja rekisteröidä, kun ei ole papruja?

    Samoin tämä tuntuu vähän kiintoisalta :"Truck is being sold with bill of sale only no title and can be moved for $1. per mile one way. "

    Eli biiliä voidaan siirtää 1$ per maili. Kysymys vaan nousee, että missäköhän se on? Saaressa jollain kaivosalueella yms? Autohan voi olla ajettava, mutta jos tie uupuukin? Se vois selittää ajokunnon ja paperittomuuden? Eli ollut jonkin firman huoltoautona jossain suljetussa paikassa??

    Yleensähän vain ilmoitetaan , että sopimuksesta lisäkuluilla auto voidaan toimittaa johonkin. Tuo on aikalailla tarkka toteama :eek:
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    lukekaa palautteet. positive feedback 72,4
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

  8. Anti-Midas

    Anti-Midas Gearhead

    2500 A

    Sanoisin tuon olevan niin halpa ja harvinainen, että sen haluavan kannattaisi ottaa viikko vapaata ja lennot edestakaisin 500-800 ja ostaa siellä, että saa kunnon paperit tehtyä. Hoitaa siellä heti sen joko vuokravarastoon tai rahtiyhtiölle noutoon ja tänne. Kuluineenkin tänne tulleena noin 5000 on edelleen halpa. A-malliin saa kaikkia osia halvalla. Bill-of-sale ja tuontipaperit riitti rekisteröintiin ainakin vuonna 1999. Jos ei riitä, niin Suomesta varmasti löytyy A-papereita vähän väliä.
     
  9. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  10. Wiikki

    Wiikki 1st gear

    Chevy ´53:n kieroutunut pimpcar-silmä nostaa taas päätään...
     
  11. cubic_inch

    cubic_inch 1st gear

  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ja pahasti onkin kierossa sen jälkeen kun sain muutama päivä sitten uudet Dry Desert -kirjat! MTV, please don´t pimp my car!
     
  13. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Siis minä...
     

Kerro tästä muillekin!