Postin ja Matkahuollon " parhaita" - topic

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja BRAKE DRUM, 16.9.2012.

  1. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Kyllä ainakin meillä asiamiespisteessä pystyy bussipaketin lähettämään vastaanottajan piikkiin ja muistaakseni lähipaketti(jonka lähettäjä joutuu maksamaan) on nykyään sananhintainen. Netistä tosin ostaessa halvempi.
     
  2. Harri S

    Harri S Double Gearhead

    Niin meilläkin oli vielä maaliskuussa, mutta tänään MH rouva näytti tuoretta (1.4) paperia missä oli uudet ehdot.
    "Vastaaottajan rahdilla" lähettäminen ei tänään enää onnistunut.
    Muutos koskee siis yksityisen henkilön lähetyksiä.
     
  3. dart -66

    dart -66 Gearhead

    ^ fak... Onx tää hallituksen salaliitto yksityisten välisen kaupan vähentämiseksi??
     
    Nikuzai tykkää tästä.
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Mun farssi jatkuu ja homman selvittämisen laittaa artistin vastuulle ihan kaikki muut osalliset:rotfl: . Nyt mister "ebay" uskoo että en ole saanut pakettia mutta kun maksoin sen paypallilla niin vihjaisivat että otappa sinne yhteyttä koska niillä on "mani bäk takuu" . Nyt siis ebay, ups , jo legendaariseksi vitsiksi muuttunut posti kantaa vastuunsa niinkuin jyrkiboy:poff: .
     
  5. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    En tiedä mikä eri paperi heillä on mutta ainakin meillä Salossa käteisasiakkaan bussipaketin voi ja monta pakettia laitoin eilen menemään vo:n piikkiin ja näin myös on Matkahuollon nettisivuilla tänä aamuna:
    BUSSIPAKETTI
    Kuljetusaika
    Paketti kuljetetaan pääsääntöisesti 1 arkivuorokauden kuluessa. Kuljetusaika voi olla pidempi silloin, kun kuljetusreitti edellyttää bussinvaihtoa.
    Lähetys- ja noutopaikka
    Matkahuolto ja Matkahuolto-asiamies.Hae toimipisteitä.
    Enimmäispaino 55 kg
    Enimmäismitat
    60 x 70 x 120 cm. Iso-lisäpalvelulla enimmäismitat ovat 40 x 40 x 300 cm tai 70 x 80 x 150 cm.
    Maksaja Lähettäjä tai vastaanottaja
     
  6. Harri S

    Harri S Double Gearhead

    Hyvä juttu, jos toi oli vaan virkailijan sähläämistä. Multa vaativat luottoasiakkaan statusta, toki virkailija vaikutti olevan kuin "ekaa päivää töissä".
     
  7. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    1 ja ½ tuntia vanhaa tietoa. Rahdit vastaanottajan laskuun lähettäminen onnistui. Ainakin tänään. Ainakin Imatralla. Kysyin ensiksi asiaa mh-frylliltä eikä ohjeita aikansa selailtuaan löytänyt mitään uutta ohjeistusta niin paketti vaan matkaan vanhoilla ohjeilla. Toivottavasti menee perille länsirannikon Dustermiehelle!
     
  8. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Juu tänään lähti paketti mutkahuollolla tyyliin artisti maksaa kaiken. Nyt oli kuulemma vanha rahtikirja, eilen sellainen vielä kelpasi:rotfl: .
     
  9. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    Pitäsköhä ruveta huolestuu. Paketti lähetetty 25.3 ja ei vieläkään oo postille asti tullu.
     
  10. teddy99

    teddy99 Gearhead

    Riippuu siitä minä vuonna se on lähetetty.
     
    esmi tykkää tästä.
  11. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    Tänä vuonna. Hobbyhollin sivuil ol et tuote tulee valmistajalta , toimitusaika noin 3 viikkoo. Voisko olla et tilaus lähteny valmistajalle mut ei viel postille. Tosin postin seurantanumero löytyy.
     
  12. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Posti ja sen logistiikka pännii.
    Tilaan kaksi työtilan led-lamppua ja senkin toimitus kahtena eri kertana.
    Arvatkaa noiduttiinko kuskin kanssa kun kahdesta lampusta saadaan kaksi eri kuljetusta on siinä ainakin työllistävä vaikutus.
    Toisen paketin suuri seikkailu.
    DHL taas saksanmaalta lähetti seurantanumeron toisesta paketista ja yllätys posti sai senkin rajalle toimivan seurannan loppumaan on suomessa mutta missä ?
    Täydellinen rikos jos tarvitsee jotain kadottaa niin Posti auttaa , Transpoint on samaa puljua :)
     
  13. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    Illala katoin piruuttani paketin seurantaa. Pitäs olla haettavissa tänään klo 17 mennessä. On kyl nopeeta toimintaa ku päiällä ei ollu ees postin kuletettavana.
     
  14. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Taas mun surullinen tapaus sai lisää potkua kun Paypal lupasi hoitaa asian myyjän kanssa. Paypal anto myyjälle 13.4 asti aikaa selvittää asia sen jälkeen riitauttavat sen.
     
  15. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Transpoint on kuollut ja kuopattu jo vuosia sitten kun se muuttui ensin VR-Transpoint:ksi ja sitten Itella osti sen ja Transpointin taru loppui käytännössä siihen...sittemmin Itella nimi muuttui Posti:ksi ja nyt viimeisimpänä muutoksena maaliskuun alusta Posti ja Postikuljetus ovat nykyään eri firmoja, Posti käsittelee postia ja Postikuljetus on puhdas rahtifirma.
    Nykyinen VR-Transpoint on osa VR-Group:a ja pohjautuu lähinnä vanhaan Combitrans:n, eikä sillä ole Postin/ex-Itellan/ex-Transpointin kanssa mitään yhteistä.

    Joten unohtakaa jo se Transpoint, sitä ei ole ollut enää vuosiin.
     
    Muokattu: 8.4.2019
    Herje tykkää tästä.
  16. esmi

    esmi Gearhead

    Aamulla klo n. 8:00 katsoin että paketti on noudettavissa 9.4 klo 19:00 mennessä!, nyt kun katsoin niin se arvio on sitten siirtynyt vuorokaudella!, eipä olisi ensimmäinen kerta kun on paketti on tullut jo määränpää kaupunkiin ja sitten taas laitettu kiertämään pitkin Suomea! :(
     
  17. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

  18. esmi

    esmi Gearhead

    Nyt posti yllätti!, tuli ilmoitus n. 15:00 että paketti noudettavissa!, hyvä niin, vaikka jokuhan siellä on sählännyt, kun seuranta näytti ihan muuta!. :)
     
  19. Redneck61

    Redneck61 Gearhead

    Viimeinkin rock auton paketti suvaitsi saapua. I viikko kului Ameriikan mantereelta, Frankfurtin ja Hampurin kautta Helsinkiin. Sitten oltiin toista viikkoa hukassa ja viimein kahden viikon jälkeen perillä eteläpohjanmaalla. Eli matkana ensimmäiset 9000 km , 1 viikko. Ja viimeiset 400 km 2 viikkoa. Jonkinlainen epäsuhde siis. Suomessa ei taida oikein logistiikka pelata.
     
    mukko ja Nikuzai tykkäävät tästä.
  20. Naketti

    Naketti 3rd gear

    Liekkö sama yhtiö laajentanut Jamaicalle, kun old buick partsista tilasin osia, USPS:llä tulee, ja viikon makasi jamaican lentokentällä, ennen kuin lähti eteen päin. Enkä tosin tiedä, miksi se siellä kävi. Kerkesin ko hätäillä, että nyt se on hövinnyt tai joku keikannut, koska harvemmin missään on nuin pitkään mikään paketti välivaihetta viettänyt.
     

Kerro tästä muillekin!