Kannentiivisteen tekijöitä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja mietmi-3, 12.5.2019.

  1. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

    Noin tuo vissiin on,rosteria nyt vaan.
     
  2. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Ihan pisto-ja lehtisahalla tein yhden Arctic catin jetin koneeseen, olisko ollu Suzuki omaa sukua. Kohtalaisen isotilavuuksinen kakspyttynen. Paksut teräsputket alumiinilohkossa ja kovat lämpövaihtelut, teräsputki ja lohko eli niin eritahtiin ja paljon, et pissi aina vettä pyttyihin, kun tiiviste oikeesti kului ohueksi palotilan reunasta. Ei siitä vedestä isommin siinä muuta haittaa kakstahtisessa ollu, kun tulpat oli aina vainaat. Kupari ei sitä korjannu, mut pääs kesän kaksilla tulpilla. Oikeella tiivisteellä meni tukkupakkaus.
     
    4d sedan ja mpower tykkäävät tästä.
  3. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

    Joo,kyllä varmaan yksittäisen tiivisteen viiteliäs ja tarkka mies tarvittaessa tekee.Mää joutusin piirustuksen tekeemään,ei siinä muu auttanut.Aika homma siinäkin,tosin tiesin,että tiivareita tarvitaan ja tiesin,että Virtalakin niitä ottaa.Siitä nyt paljoo mitään saanut ittelle,mei kun kavereita ja BMW M3 neloskonemiehiä oltiin.Juu,tiivisterinkulat oli teräksestä tai sitten sylinteriputki pikkasen koholla ja semmonen kevennys vielä niin hyvin painuu kupariin.Mitään löijäystä ei kupariin tehty.Kyllä ne kohtuullisesti paineet pitivät,kuparitöhnää mää ainakin spreijasin pikkasen vielä,tai sitten tosi ohut silikoni vesi-ja öljykanavien kohdalle.
     
  4. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Joo, ei sitä monia olis viittiny sahailla.
    Vaikka saha vielä hitaalla aikas hyvin kupariin meneekin. Kunnolla leikkaavat terät ei oikeen siitä tykkää. Varsinkaan sit kerran löijättynä.
     
  5. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Olen Suomalainen ja haluan kannattaa Suomalaista. Kiitos vinkeistä ja on tullu muutama apu puhelimen kauttakin paikoista joista kannattaa kysellä. Hienoa tää od porukka kun autetaan miestä mäessä eikä vaan kusta kytevään nuotioon.
    Brittien Humberi clubiin jo pistäny jäsenhakemusta vetämään.
    Eilen katkes yks männän ALEMPI öljyrengas ku pökkäs pykälään. No eikähän sekin jostain saada ;).
    Ai niin emäntä ku pisti johonkin feispuukkiin autojen kuvia nii joku jo YRITTI ostaa molemmat pois. Jostain kumman syystä EI OO MYYNNIS!!!!!
     
  6. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Mistäs matskusta sitä kuparia tehdään jos sitä on outokummussa tehty....:rolleyes:
     
  7. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Oon käyttänyt 2-pyöräisessä kupari"pahveja" ja kansia on irroteltu ja koottu ehkä nelisen kertaa samoilla tiivisteillä. Pinnotan ne asetonilla ohennetulla hylomarilla, kun asetoni haihtuu niin ei jää kun ohut tahmee kalvo, eikä siinä muuta tarvi. Paksu pinnote tursottuu sit ulos tai tukkii kanavia....
    Pinnotteesta sano tiivistevalmistaja (Cometic) että "Gasgacinch or comparable product".

    Kupareista jorinaa:

    https://scegaskets.com/wp_super_faq/given-the-choices-why-would-one-use-a-copper-head-gasket/
     
    sdfsd tykkää tästä.
  8. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Kuparinen kannentiiviste ei sitten ole optio.
     
  9. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

  10. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

  11. Mopar

    Mopar Gearhead

    Onhan toki, sama tehdas, eri nimi nykyään.
     
  12. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Sun täytyy ottaa yhteys boliden harjavaltaan. Mistä saisi kotimaisen asbestin sinne kuparilevyjen väliin ja liekkirenkaisiin?
     
    Karpov tykkää tästä.
  13. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Ulkomaisessa omistuksessa? Ei käy
     
  14. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    tekee isänmaallisen teon ja varastaa sen kuparin sieltä ulkolaisesta firmasta suomalaisiin käsiin?
     
    Karpov tykkää tästä.
  15. nimat-13

    nimat-13 Gearhead

    Jos se alkuperäinen oli kupari asbestitiiviste ja lähti ehjänä niin sen voi kyllä laittaa takaisin ja toimii ei noita ennen vaihdeltu ellei ollut viallinen.
     

Kerro tästä muillekin!