Hälytin Suburbaniin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja äänimies, 13.5.2019.

  1. äänimies

    äänimies 3rd gear

    Onko kokemuksia hyvästä jälkiasenteisesta varashälyttimestä Subiin? Nistit on murtautunu omaan kulkuvälineeseen kaks kertaa puolen vuoden sissään ja alkaa ketuttaa. Ekalla kerralla saivat vaan virtalukon paskottua. Tokalla kerralla ei särkyny mittään ja vahingotkin jäi pieniks kun saivat saaliiks Leathermanin ja tyhjiä pulloja, mutta silti kyrsii tuommonen. Auto on vuosmallia 95 ja kauko-ohjattava keskuslukitus löytyy jo.
     
  2. mopperi1970

    mopperi1970 3rd gear

    Cobra hätyyttimet on toiminut täysin moitteetta.
     
    sibe70 tykkää tästä.
  3. fsvaasam

    fsvaasam Gearhead

    Halvoista kiinalaisista hälytin/keskuslukko on kahdesta kokemusta ja hyvin ne toimi jos kahden vuoden takuu riittää. Lähinnä molemmissa tapauksissa kiinni/auki toiminto rupesi temppuilemaan. Ei enää totellut komentoja vaikka käski eri kaukosäätimellä ja se availi ovia miten sattui itekseen.

    Cobrasta oli aiempia kokemuksia ainakin kaukosäädön luotettavan toiminnan suhteen joten ostin taas sellaisen. Vaihdos kiinalaisen hälyn johdotuksia muunnellessa cobra yhteen sopivaksi meni muutama päivä ja taas tuli mietittyä miksi niin usein sortuu halpaan paskaan.

    Mulle tuli tällanen:

    https://www.ebay.com/itm/COBRA-A469...193711&hash=item3a69a547d5:g:e4cAAOSwUKxYkioD

    Tosin kyseisestä ei ole kovin pitkä aikaista kokemusta vielä mutta viisinkertainen hinta verrattuna kiinanpojan malliin loi uskoa tulevaan.
     
  4. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Noita cobria on kanssa vanhoja ollut ja skulaa. Kiinalaisissa just ongelmia jo noissa keskuslukkobokseissa.

    Mikään ei vituta niin paljoa kuin turhaan ulkona huutava autohälytin jos lisäpanostuksella saa toimivan.
     

Kerro tästä muillekin!