Mercury Cyclone/Comet montako Suomen teillä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Wiikki, 18.2.2005.

  1. Wiikki

    Wiikki 1st gear

    Kuinka paljon mahtaa olla liikenteessä kyseisiä laitteita? Lähinna 2dht tai avomalleja 1966-1970. Noita vanhempia neliovisiahan on joka pitäjässä..
    Itse omistaneena tiedän ainakin yhden vihreän/mustan´66 Comet Calienten ja Raumalla näyttää olevan myös musta 66/67 2dht.
     
  2. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Jyväskylässä on yksi -68 Cyclone, ei taida tosin olla Suomen kilvissä vielä.
     
  3. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Viitisentoista vuotta sitten näin valkoisen -66 Comet 2d Sedanin, minnekähän sekin on hävinnyt. Sitten olen nähnyt kullanvärisen noin -68 2d HT:n.
     
  4. dille2

    dille2 1st gear

    Täällä nakkilassa on yks kullanvärinen 2d ht jemmassa.Vuosimallista en ole varma, huomenna pystyn sanoon varmasti.Taitaa olla parikin vuotta kun oli liikenteessä.
    Jäi Wiikki kaiveleen se sun autos, mut eiköhän tosa -58 ol tarpeeksi autoa.
     
  5. Wiikki

    Wiikki 1st gear

    Jeps, niin jäi muakin kaivelee! Se olis nyt hyvä koti tolle 429:lle joka nurkissa pyörii..
    Ja totta on toikin, että on siinä 58:ssa autoa ihan tarpeeksi..
     
  6. KUSTOM -53

    KUSTOM -53 1st gear

    Moi

    Pakko vastata tähän. Omistin 90-luvun taitteessa -66 cyclone avon 289+ C4+ 8-tuumainen, tehostimet, bucket seats + console. Ostin auton - 89 maahantuoneelta kaverilta. Oli muuten alkuperäislisävaruste kuitukonepellillä jossa valescoopit. Alla vähän tuoreemmat Fordin GT-peltivanteet. Valmistettu jotain 1305kpl:n paikkeilla noilla kamoilla. Väri jamaican yellow ja musta katto & sisustus. Tämänkin kohdalla kävi niin että kiertoon joutui. Hieno ja mukava laite. Nykyään museokilvissä ja viimeksi näin myynnissä kehä 3:n varrella liikkeessä. Missä nyt ?
     
  7. JussiR

    JussiR 3rd gear

    edit.
     
  8. MercComet

    MercComet Gearhead

    Tiedustelin eilen 1970-76 (Ford) Mercury Comettien ja Ford Maverickien rekistesteröintitietoja AKE:lta (laitan omaan topicciin). Tulihan myös näiden vanhempienkin Comettien rekisteritiedot sivussa, joten enpäs pihtaile ja laitetaan esille jos vaikka jollekin olisi iloa.

    Eli käyttöönottovuoden mukaan oli rekisterissä 31.12.2004 seuraavia:

    1963 1964 1965
    1kpl 16kpl 13kpl
     
  9. aira

    aira 1st gear

    isä-ukol -69 comet 2d ht seisonu tallissa 20v
     
  10. Trumppa

    Trumppa 1st gear

    Se valkoinen comet caliente on nykyään vihreä
     
  11. lotjonen

    lotjonen 1st gear

    Jyväskylässä erittäin hieno 2dht Cyclone, ihan miesten moottorilla (kts. viimeisimmät V8-lehdet) ja suomen kilvissä. Nähtävänä osoitteessa Kuormaajantie 3.
     
  12. aira

    aira 1st gear

    tietääkö kukaa paljo tuol uudel mantereel maksais -69 cyclone miel alkup isolohko?
     
  13. Rüsselsheim

    Rüsselsheim 1st gear

    Kokkolassa Northwest-car jenkkiautoliikkeessä, oli myynnissä kesällä -90 valkoinen ja mustilla raidoilla ollut -66 Comet Caliente 2Dht.
    Tämä kyseinen auto on esitelty, joko V8 tai S&R lehdessä en muista kummassa.
     
  14. aira

    aira 1st gear

    vain -69 ehkä -68
     
  15. FA18

    FA18 3rd gear

  16. Comeetta

    Comeetta 1st gear

    Pakko heittää vaikkei kysyttykkään... :eek: Meltä löytyy tallista 1962 mallin Comet Custom 2d ht. Kone swapin johdosta jäänyt seisomaan (2.8l - >5.2l) ~20 vuotta sitten. Välillä seissyt pressun alla ja kylmässä katoksessa, mut nyt viimeset pari vuotta hiljalleen työn alla lämpösessä tallissa. Sisusta on täydellinen kattoverhoilua lukuunottamatta (homeessa). Väri on ilmeisesti orggis, sini-vihreä, mutta maalausta odottaa... samansävyiseksi kuitenkin tulee
     
  17. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    AKE rekistereihin ei hakujen osalta aina kannata luottaa, niitä autoja on lätkitty sinne vähän miten sattuu. Ford, Ford ha., Ford Mercury, Ford Comet, Comet, Falcon, Falcon Ford jne. Tämä vaan tuli mieleen, kun muistelin Mussekerhon vastaavaa tiedustelua. Eli niitä voi siis olla enemmänkin. Moblassa oli KLB:n turinoissa just juttua kaverista, joka ei tykännyt, että sen auto oli rekisteritietojen mukaan Porse.
     
  18. Miguel

    Miguel Gearhead

    Kävin Tuusulassa kokeilemassa -88,-89 kermanväristä muistaakseni 1966 calienteä. Oli autokaupassa myynnissä ja tais kasissakin olla sen ilmotus.
     
  19. mercomet67

    mercomet67 1st gear

    mulla on tuo 66/67 musta comet caliente. tulossa 351w + 4speed manuaali.... alkoi toi kuminauhatomaatti kyllästyttää. :x ja jos jotai kiinnostaa niin mulla ois pari ylimääräistä lokaria kyseiseen laitteeseen plus yks takaluukun kansi. ja vielä ilmanottoritilä tuulilasin eteen....
     
  20. pizzamake

    pizzamake Gearhead

    Kyllä se mun -68 Cyclone on jo vuoden ollu Suomen kilvissä(ZIZ-694)
    jonka tuo lotjonen "tarkkaavaisena" jo tiesikin !
    Sama pirssi siis !
     

Kerro tästä muillekin!