Öljyn painetta on ja ei ole????

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja juuv8, 3.7.2019.

  1. juuv8

    juuv8 1st gear

    Auto gmc 6.5 td. Toissa päivänä autoa käynnistäessä, kuulosti auto oudolta, ihan kuin ei olisi käynyt kaikilla. Kiire kun oli niin sammutin auton ja hyppäsin toiseen pirssiin. Sammuttaessa olin huomaavani, että oljynpaine oli aivan nollissa. Seuraavana päivänä taas kotona kokeilin käynnistää ja katsoa oliko paine todella nollassa, mutta käyntiin laitettuna pelasi niin kuin ennenkin, kävin ajelemassa ja ei mitään, pelasi kuin "unelma" ajattelin että hyvä niin. Noh seuraavana päivänä ajattelin autoa siirtää, mutta taas sama ongelma. Öljyn paineet heittelee todella paljon ja äkkiä, siis auton oma mittari ja hetken käytön jälkeen painuu nollille, moottorista ei kuulu mitään normaalia kummempaa. Mikä mahtaa olla vikana???
     
  2. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Mittarissa, anturissa tai johdoissa vika.
     
  3. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Jos siirtopumpun ohjaus on muutettu ö-painehaistdlijan ohi niin kone ei sammu vaikka ö-painetta ei olisikaan. Jos ei ole ohitettu niin pitäisi sammua jos ei painetta.
     
  4. juuv8

    juuv8 1st gear

    Mitään muutoksia/ohituksia ei ole tehty.
     
  5. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Sähköinen oma mittari voi lopuilleen toimia ihan miten huvittaa. Vika voi olla anturissa, johdoissa tai mittaristossa. Mittaus oikealla mekaanisella mittarilla olis varmaan hyvä varmistus asiaan.
     
    jarona tykkää tästä.
  6. jarona

    jarona Gearhead

    Vittumaista tuo näissä ameriikka-autoissa,
    jos laturi ei oikein lataa, näyttää mittaritkin mitä sattuu..
     
    xarper tykkää tästä.
  7. juuv8

    juuv8 1st gear

    Nonii, ajattelin siinä vaihtaa kokeeksi öljyt ensi ennenkuin alkaa suurempia tekemään. Viime öljyillä ajettu reilu 1000km ja propun avattua alkoi valumaan semmoista puuro klönttiä että voi juku. Mistä mahtaa tämä johtua? Yleensä olen käyttänyt teboilin Power plus 15w40 mutta nyt ostin motonetistä heidän omaa motox 15w40 öljyä, voiko tässä olla syy vai missä? Tikussa öljy ei ole lisääntynyt, ettei nestettä ainakaan pitäisi olla mennyt??
     
  8. potti

    potti 3rd gear

    Tuossa motox 15w40 öljyssä ei ole sitä api ch lisäainetta,mitä tuo moottori tarvii. Tuskin siitä johtuu tuo puuromaisuus,mutta tuota motoxia en kyllä koneeseen laittais. Koneeseen huuhtelu ja kunnon öljyt sisään ja sormet ristiin.
     
  9. Mika.T

    Mika.T Gearhead

    Kannentiiviste.
    Eipä tuo "puuro" oikein muusta voi johtua.
     

Kerro tästä muillekin!