Verhoilukangasta penkkeihin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja Bluestone, 10.7.2019.

  1. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Kaverin 67 chevy capriceen ei taida saa valmiita penkinpäällisiä, joten ne ei ole vaihtoehto. Edessä on joku strato-bench missä on selkänojat kuten aikakauden bucket seateissa muovisella taustalla mutta istuinosa on yhtenäinen ja selkänojien välissä taitettava kyynärnoja, takana normi penkki.
    Mistä / mitä kautta olette hommanneet pelkkiä kankaita verhoiluihin? Kyseessä musta kangas jossa kultainen kirjailu: penkeissä /selkänojissa kaistaleet ja ovipahveissa myös, tarvearvio 5-6 m.
    SMS autofabric ei myös ole vaihtoehto huonon toimitusvarmuuden takia. Mutta mitä muita paikkoja on mistä saisi ko ajan GM verhoilukankaita?
     
  2. hla

    hla Gearhead

  3. Amc232

    Amc232 1st gear

    Kerro tuosta SMS:n huonosta toimitusvarmuudesta?
     
  4. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

  5. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Mulla kesti rambleriin kankaiden tulo SMS:ltä vajaa pari kuukautta, aika vähän verrattuna siihen että verhoilijalta vierähti yli puoli vuotta niiden ompelemiseen:D. No eipä näillä mun projekteilla ole niin kiirettä kun on niissä muutakin tekemistä ja lopputulos oli kuitenkin priimaa

    [​IMG]
     
    Poke tykkää tästä.
  6. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Siis kun voi tulla pikaisesti tai ei lainkaan, rahat kelpaa kyllä heti. On siis ihan "herran kädessä" miten käy, ei tee mieli riskeerata. Tuolla ketjussa se Suzystarlightin kokemus on paljon puhuva.
     
  7. VintageSpeed

    VintageSpeed 3rd gear

  8. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Muuten hyvä, mutta ei löydy oikeanlaista penkkiä tuolta, ja on vain vinyylinä.
     
  9. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

  10. Bebbe

    Bebbe 1st gear

    Christian Engborgilta ruåttista vois faksilla kysästä jos ei Dougilta uskalla ostaa http://www.chtrimshop.se/kontakt.html

    Tilasin viimekuussa SMS Autofabricilta Buick Special 1958 penkkien turkoosit orkkiskankaat ja vinyylit. Laitoin Dougille @ kuvan Buickin vanhasta verhoilusta niin hän vahvisti että hällä on moista. Kangasrulla ja vinyyli tuli kuukaudessa erittäin hyvin pakattuna. Tavara oli erittäin hyvää, vasta kudottua sekä tavaraa oli metri enemmän kuin tilasin. Mulla kyllä on Dougin ja Benjaminin putkasta tosi hyvät kokemukset. Luvattu aikataulu piti, tavara vastasi sovittua ja yhteydenpito toimi @ hyvin. En osaisi pelätä etteikö kampe tulisi sovitusti.

    Selkeesti kun sopii Dougin kanssa et mitä haluaa ja paljonko haluaa ja mikä on toimitusaika ja maksaa paypalilla jotta saa maksuvälittäjän tarjoaman ostosuojan niin ihme on jos ei homma toimi. Kannatee etukäteen Dougilta varmistaa et kangas on uutta eikä kymmeniä vuosia vanhaa nos kangasta -> Vanha ei oikein mahda kestää käytössä vaikka rullalla olis ollu...
     
  11. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Mulle tuli nos kangasta, mutta aattelin että jos se on virheettömänä kestänyt 50 vuotta auringonvalossa takapenkillä, niin eiköhän se pimeässä varastossa rullalla oo säilynyt vähintään yhtä hyvänä. No aika näyttää
     
    juko7 tykkää tästä.
  12. f34

    f34 Double Gearhead

    Muovipohjaisista (keinokuitu) kuivaa pehmentimet ja voi olla vähän kovettunutta ja hauraampaa.
    Puuvilla tai villa yms luonnonkuidut säilyneet rullalla varmaankin aika toimivana.
     

Kerro tästä muillekin!