3-millin paineilma letkulle liittimiä...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja TeuvoSlam, 13.9.2004.

  1. TeuvoSlam

    TeuvoSlam Gearhead

    Eli tarvisi 3-millin ulkohalkaisijalla oleville letkuille liittimiä.
    Letkut ovat ilmaiskareissa ja tarvisi T-haaran...
    Mistä?
     
  2. jonep

    jonep 3rd gear

    polarteknik tampereella ainakin, myös raskaankaluston varaosapuodit kautta maan
     
  3. Tylsä Rautasaha

    Tylsä Rautasaha 3rd gear

    Ja tuohan taitaa olla 1/8" se letkun ulkohalkaisija. normaali teollisuuspaineilmaliittimet on millimitoilla ja pienin on yleensä 4mm. Jossain voi olla tuollekin 1/8" letkulle liittimiä, mutta epäilen tuota Polarteknikiä.
     
  4. fordstw

    fordstw Gearhead

    käyppä kysyy hyötsikästä tai kone osa palvelusta vai mikähän se nyt onkaan.
     
  5. rt68

    rt68 1st gear

    HTF eli Helsinki valve fittingiltä olen tilaillut töihin Swagelog liittimiä ja ainakin heillä on noita 1/8 liittimiä vaikka minkälaisia, edustaja kävi joku aika sitten esittelemässä tuotteitaan ja liittimiä löytyy 1/16" putkikokoon asti, in rosteria, messinkiä sekä nylonista ja teflonista liitintä, Swagelog vaan ei ole halvimmasta päästä mutta se on paras liitin ja eihän noihin iskareihin montaa mene.
     
  6. jonep

    jonep 3rd gear

    Eppäillä aina soppii, mut helmiä löytyy ja t-liitinkin näky olevan "MC190005-S8"
    tai sit en osannut tota netti katalokkia tavata oikein. Kyseisestä puodista hain helmeä 2,2 mm lämpömittarin läpivientiin ni semmonenkin löyty ja äijä viä sano hintaa kysyessä että "ei sitä kaikista viitti rokottaa" että jonkinlaista palvelu alttiutta tuntuu myös löytyvän.
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Hyötsikästä ja koneosa palvelusta kävin jo kysymässä, ei ollut.
    Eikä myöskään teho-hydrossa, tuli käytyä sielläkin.
    Kehtaisko joku laittaa vaik puh. nummeroa noihin mainitsemiinne liikeisiin ja sanoa et missä päin suomea moiset kaupat on ni vois kysellä niist.
     
  8. TeuvoSlam

    TeuvoSlam Gearhead

    Nii tuo äskeinen olin minä..
     
  9. jonep

    jonep 3rd gear

    Ni toi t-kappale mitä tossa ylempänä tarjosin on sellaiselle putkelle jossa ulkohalkaisija on 5mm ja sisä 3mm ja on hylly tavaraa. Jos ulkohalkaisija tosiaan on 3mm niin festo niminen firma toimittaa pneumatiikkaa automaatioon joten se vois kanssa olla yks kysymisen arvoinen
     
  10. Ylli

    Ylli Gearhead

    Lappeenrannasta ei löydy...keväällä etsiskelin itsekin 1/8"=3,2mm letkulle helmeä! Piti tehdä itse...tai siis tuttu koneistaja!
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    SouthWest Trade Oy:sta Hämeenlinnasta saa ilmaiskareiden täydellisiä letkusarjoja täyttöventtiileineen.En muista hintaa.03/6161881,6161883
     
  12. rt68

    rt68 1st gear

    Nimi: Helsinki Valve & Fitting Oy
    Osoite: Koivulehdontie 3 A
    Postitoimipaikka: Vantaa
    Postinumero : 01511
    Puh: 09 7771110
    Fax: 09 7773330
    Email: mail@hvf.fi
    www-osoite: www.swagelok.com
    Toimiala(t) : hydrauliikka pneumatiikka vesihydrauliikka
    Toimialakuvaus :

    Tuotemerkit:
    SANDVIK
    SWAGELOK
     
  13. signet

    signet Gearhead

    Volvo kuormureissa on ollut pitkään käytössä tuumamittaset nylonputket,mulla ainalkin 89mallisessa on 1/8 putkia ja helmiä ei oo tarvinnu sorvauttaa vaan niitä on löytyny Volvoliikkeistä ja raskaan kaluston tarvikeliikkeistä :wink:
     
  14. matti R

    matti R 3rd gear

    Kiitos vinkistä! Sieltä löytyi 1/8 tuumaiselle ilmajousituksen putkelle liittimet suoraan hyllystä ja nyt on Eldoradon perä ryhdissä isommallakin kuormalla!! Ja erinomainen palvelu, suosittelen!
     
  15. mukko

    mukko 2nd gear

    Juu vaan ei Volvokaan ole käyttänyt tuumasia putkia sitten 90-luvun puolivälin, ekat FH-mallit tuli niin siirtyvät millisiin.
    Toki niitä diilereillä pitäisi olla museokamppeisiin hyllyssä mutta ei joka paikasta löydy, saati sit tarvikeliikkeistä...
     

Kerro tästä muillekin!